Για δεύτερη χρονιά το Mad about Arts by Campari τιμά τη δημιουργικότητα

Έλληνες καλλιτέχνες που ξεχώρισαν την περσινή χρονιά βραβεύονται, ένας εκ των οποίων αποφασίζεται από το κοινό

Για δεύτερη χρονιά το Mad about Arts by Campari τιμά τη δημιουργικότητα

Το Mad About Arts by Campari, ο θεσμός που ενώνει το μουσικόφιλο Mad με το κατακόκκινο Campari, επιστρέφει για δεύτερη χρονιά αλλά με ίδιο στόχο: να αναδείξει τα ταλέντα του σήμερα, Έλληνες δημιουργούς που τολμούν την πρωτοπορία, διακρίνονται από έμπνευση και διαμορφώνουν τις τάσεις του αύριο. Την Τρίτη 3 Μαρτίου το θέατρο Rex (σκηνή Παπαδάκη) θα ντυθεί στα κόκκινα για τη μεγάλη απονομή, την οποία θα παρουσιάσει ο Κωστής Μαραβέγιας.

Κατά ένα αυξάνονται φέτος τα βραβεία. Ήδη από τις γνωστές κατηγορίες καλύπτεται όλο το φάσμα της δημιουργικότητας: μουσική, θέατρο, χορός, σινεμά, συγγραφή, σύγχρονη τέχνη, μόδα και design, γαστρονομία και mixology. Ύστερα από ανοιχτό κάλεσμα προς όλους τους Έλληνες καλλιτέχνες, η δεκαμελής κριτική επιτροπή (καλλιτεχνικοί διευθυντές, θεατρολόγοι, σεφ κ.ά. με επικεφαλής τον Κωνσταντίνο Ρήγο από την Εθνική Λυρική Σκηνή) κατέληξε στα ονόματα που ξεχώρισαν την περσινή σεζόν μέσα από τα έργα τους στον εκάστοτε τομέα.

Για δεύτερη χρονιά το Mad about Arts by Campari τιμά τη δημιουργικότητα - εικόνα 1

Το δέκατο βραβείο αφορά το κοινό. Για πρώτη φορά, ο τιμητικός θεσμός δίνει τη δυνατότητα στον καθένα μας ξεχωριστά να ψηφίσει για τον πιο Unexpected Artist της χρονιάς, τον καλλιτέχνη δηλαδή με την πιο απροσδόκητη παρουσία. Η ψηφοφορία γίνεται μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας του Mad about Arts και οι υποψηφιότητες είναι οι εξής: Δημήτρης Καρράς για την «Εξακρίβωση» όπου μελοποίησε ποιήματα του Σιδηρόπουλου, η Μαρία Κίτσου για τον ρόλο της στο «Cosmic Candy», ο Βασίλης Μπισμπίκης για το θεατρικό έργο «Άνθρωποι και Ποντίκια», ο Γιάννης Νιάρρος για το one-man-show «Life Before Grammys» και ο Sake, γνωστός graffiti-artist και tattoo-artist.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τέχνες

Τα νέα εικαστικά πρότζεκτ που έρχονται στην Breeder

Δύο σύγχρονοι καλλιτέχνες παρουσιάζουν έργα τους στην γκαλερί.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
07/11/2025

Το Vima Art Fair επιστρέφει για δεύτερη χρονιά με Έλληνα επιμελητή

Το φεστιβάλ πραγματοποιείται στη Λεμεσό της Κύπρου με στόχο τη δημιουργία μιας πλατφόρμας για τη σύγχρονη τέχνη στην Ανατολική Μεσόγειο και τις τριγύρω περιοχές.

ΕΜΣΤ: Γιατί ήταν τόσο σημαντικός ο "Ελληνικός Μήνας στο Λονδίνο";

Η Πολύνα Κοσμαδάκη μιλά για μια εκδήλωση που σημάδεψε την ιστορία της σύγχρονης ελληνικής τέχνης.

Νέο αφιέρωμα για τον εμβληματικό φωτογράφο Roger Ballen

Η έκθεση παρουσιάζεται παράλληλα με την αναδρομική του Roger Ballen στο Μουσείο Μπενάκη.

Κάθε Τετάρτη μένουμε ως αργά στην Εθνική Πινακοθήκη

Εκμεταλλευτείτε το διευρυμένο ωράριο του μουσείου για να εξερευνήσετε τις συλλογές του.

Ένα επιβλητικό έργο του Κώστα Τσόκλη κοσμεί πλέον το Καπνεργοστάσιο

Ο κορυφαίος εικαστικός παρουσιάζει το νέο του έργο, "Δέος 2025".

Monet, Warhol και άλλοι ιστορικοί καλλιτέχνες σε μια μεγάλη έκθεση στο Ίδρυμα Γουλανδρή

Τρεις γενιές, μία συλλογή, ένα ταξίδι στην εξέλιξη της μοντέρνας τέχνης.