Δύο ανεξάρτητοι χώροι τέχνης ενώνουν Ομόνοια και Κεραμεικό

Η 'Υλη[matter]HYLE και το Space 52 παρουσιάζουν το κοινό πρότζεκτ-έκθεση «Νέοι και Ανήσυχοι: Aντρέι Νούτσου και Αντώνης Στοαντζίκης».

Δύο ανεξάρτητοι χώροι τέχνης ενώνουν Ομόνοια και Κεραμεικό

Λίγες ημέρες μετά το «In the midst of winter, I found there was, within me, an invincible summer» όπου δύο ανεξάρτητοι χώροι τέχνης στην Καλλιθέα και τα Πετράλωνα ενώθηκαν εικαστικά, άλλο ένα πρότζεκτ-κοινή έκθεση εκμηδενίζει χιλιομετρικές αποστάσεις εντός Αθηνών. Η 'Υλη[matter]HYLE στην Ομόνοια και το Space 52 στον Κεραμεικό, δύο αρκετά δραστήριο ανεξάρτητοι χώροι τέχνης, συμπράττουν και φιλοξενούν ταυτόχρονα στους χώρους τους δύο νέους και ανερχόμενους ζωγράφους, τον Αντρέι Νούτσου απο τη Ρουμανία και τον Αντώνη Στοαντζίκη απο την Ελλάδα.

Από τις 15 ως τις 26 του μηνός, τα δύο εικαστικά hub ανοίγουν τις πόρτες τους με κοινό ωράριο για την έκθεση «Νέοι και Ανήσυχοι: Aντρέι Νούτσου και Αντώνης Στοαντζίκης», η οποία, όπως λένε, «ερμηνεύει τις ανθρώπινες εμπειρίες, από την αφήγηση στη γνώση και από την εμπειρία στην πνευματικότητα».

i'ΥΛΗ[matter]HYLE (Πειραιώς 1, 2ος όροφος, Ομόνοια) & Space52 (Καστοριάς 52, Κεραμεικός) | 15-26/5 | Παρ.-Σάβ.: 1-6 μ.μ. | Είσοδος ελεύθερη

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τέχνες

Αφιέρωμα στη σχολή κεραμικής του Μενάνδρου Παπαδόπουλου

Η σειρά εκθέσεων Ceramic Schools of Greece – IRIDANOS επιστρέφει.

Το παζάρι κεραμικών στo Vlastaris Antiques επιστρέφει

Χριστουγεννιάτικος θεσμός για τους φίλους της κεραμικής το bazaar κεραμικών στο Vlastaris Antiques στο Κουκάκι.

Παράλληλες δράσεις στην έκθεση "Από τον Monet στον Warhol" του Ιδρύματος Γουλανδρή

Ξεναγήσεις για το κοινό, εκπαιδευτικά προγράμματα για τους μικρούς επισκέπτες αλλά και δράσεις για άτομα άνω των 60.

"Η κρυμμένη εικόνα": Μία ιδιαίτερη διαδρομή στην ιστορία της ζωγραφικής

Η ομαδική έκθεση περιλαμβάνει καλλιτέχνες από διαφορετικές πορείες.

Η ιστορία του "Βραχνού Προφήτη" του Θανάση Παπακωνσταντίνου σε νέο βιβλίο

Κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Μεταίχμιο το νέο βιβλίο του Κωνσταντίνου Τσάβαλου "​Αέρας Πεχλιβάνης: Η προφορική ιστορία του Βραχνού Προφήτη" που αφηγείται το πώς δημιουργήθηκε ο δίσκος-ορόσημο.

"Πήλινα τοπία": Η κεραμοπλαστική έχει τον πρώτο λόγο στο Μουσείο Ελληνικού Πολιτισμού

Μια pop up έκθεση στις αίθουσες του πρώτου ορόφου του μουσείου.