Αλλάζοντας χρόνο στον Κινητήρα

Το καλλιτεχνικό δίκτυο παραστατικών τεχνών «Κινητήρας» διοργανώνει πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν με διάθεση ερωτική για ένα πέρασμα στο νέο έτος με θετική σκέψη, τρυφερότητα, αγκαλιές και χορό.

Αλλάζοντας χρόνο στον Κινητήρα

Το καλλιτεχνικό δίκτυο παραστατικών τεχνών «Κινητήρας» διοργανώνει πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν με διάθεση ερωτική για ένα πέρασμα στο νέο έτος με θετική σκέψη, τρυφερότητα, αγκαλιές και χορό.

Αλλάζοντας χρόνο στον Κινητήρα - εικόνα 1

Το πάρτι αυτό είναι πλούσιο σε χορευτικές εκπλήξεις, σε χορογραφία Αντιγόνης Γύρα, video dance, τσιμπητό νόστιμο φαγητό, ευφραντικό για την καρδιά κρασί και τσίπουρο, κινητήριο ευχολόγιο για τη νέα χρονιά, ερωτολαχνούς, αγγέλους και καρδιές. Με την τρέλα, τη γενναιότητα και τη μαγεία του έρωτα, που φέτος χαρακτηρίζει όλες τις δράσεις του Κινητήρα. Προσκεκλημένη η DJ Miss Catalina για ένα μουσικό ταξίδι με Sunshine Tunes, Funky, Soul and Disco anthems, Indie Dance, Sophisticated Electronica, Tropicalismo, Latin Alegria, Global Beats και World Grooves σταθμούς. Τα μεσάνυχτα ξέφρενη γιορτή ξεκινά αφήνοντας πίσω τον παλιό χρόνο με την ελπίδα για
μια καλύτερη νέα χρονιά.

Αλλάζοντας χρόνο στον Κινητήρα - εικόνα 2

Και για την ημέρα των Φώτων, στις 6 Ιανουαρίου, η Βρετανίδα χορογράφος και εικαστικός Florence Peake παρουσιάζει μια εναλλακτική πρόταση με τη συλλογική performance με τίτλο «Εσύ, Εγώ, Εμείς». Η Peake, συνδυάζει το σχέδιο, τη ζωγραφική και τη γλυπτική με το κινούμενο σώμα. Η τοποθεσία μιας περφόρμανς, το κοινό, ο ηχογραφημένος ή μη λόγος και το χιούμορ είναι τα βασικά χαρακτηριστικά της δουλειάς της η οποία έχει παρουσιαστεί διεθνώς. Ως δασκάλα έχει διδάξει χορό, αυτοσχεδιασμό και χορογραφία σε παγκόσμια κλίμακα. Καθ’ όλη τη διάρκεια των γιορτών η Florence Peake θα παραμείνει στον Κινητήρα για να διδάξει την εισαγωγική σειρά μαθημάτων της «Skinner Releasing Technique (SRT)».

INFO
Διεύθυνση: Ερεχθείου 22, Ακρόπολη
Τηλ: 210-9248328
Site: www.kinitiras.com
E-mail: info@kinitiras.com
Είσοδος στο πάρτι: €15 από τις 22:00 έως τις 00:00 (περιλαμβάνεται φαγητό και κρασί/τσίπουρο). Απαραίτητη η κράτηση θέσεων έως 26 Δεκεμβρίου. €10 από τις 00:01 (περιλαμβάνεται κρασί/τσίπουρο και σνακ για ξενυχτισμένους).
Εσύ, Εγώ, Εμείς: Τιμή εισόδου €5.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τέχνες

Ο Μάκης Δελαπόρτας παρουσιάζει στο νέο του βιβλίο τον κωμικό των κωμικών, Βασίλη Λογοθετίδη

Ο αγαπημένος ηθοποιός σηµάδεψε το θέατρο και το σινεµά µε ένα ανεπανάληπτο πέρασµα ποιότητας και ακτινοβολίας, σκορπίζοντας απλόχερα το γέλιο.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
29/01/2026

"Άηχοι διάλογοι" δύο σπουδαίων καλλιτεχνών στην Πινακοθήκη Δήμου Αθηναίων

Ζωγραφική και γλυπτική συνδιαλέγονται σε ένα ξεχωριστό αφιέρωμα.

Πέθανε ο εικαστικός Γιάννης Μπουτέας

Έργα του κοσμούν τον σταθμό "Κεραμεικός" του μετρό.

Ένα βιβλιοπωλείο στην Αθήνα φιλοξενεί βραδιά ποίησης με Σλοβάκους και Έλληνες ποιητές και ποιήτριες

Μια λογοτεχνική συνάντηση με την Mirka Abelová και Έλληνες ποιητές, που θα διαβάσουν τα έργα τους και θα συνομιλήσουν με τους αναγνώστες.

Παρουσιάσεις και εργαστήρια για ενήλικες τον Φεβρουάριο στο Μουσείο Κοσμήματος Ηλία Λαλαούνη

Μονοήμερα workshops για αρχάριους και προχωρημένους, αλλά και παρουσιάσεις λαϊκής τέχνης και τεχνικής πλεξίματος μας περιμένουν με μια επίσκεψη στον χώρο.

Αναδρομική έκθεση για τον σπουδαίο κεραμίστα Πάνο Βαλσαμάκη ετοιμάζει το ΕΜΣΤ

Ανοιχτό κάλεσμα σε κατόχους έργων του με στόχο την πληρέστερη καταγραφή και μελέτη του διακεκριμένου καλλιτέχνη.

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, η έκθεση με φωτογραφίες του Sir Don McCullin

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 28 Φεβρουαρίου, στις 20:30, στους Παλιούς Φούρνους της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων, παρουσία του ίδιου του καλλιτέχνη.