Τέχνη στις Στοές του Μετρό

Στα πλαίσια της δράσης «Metrostages» η Σοφία Μπόνη εικαστικός, απόφοιτος του ΑΠΘ του τμήματος εικαστικών και εφαρμοσμένων τεχνών παρουσιάζει έργα ζωγραφικής μικτής τεχνικής με λάδι στον χώρο του Μετρό, στην στάση Σύνταγμα από τις 8 έως και τις 10 Δεκεμβρίου με τον τίτλο «Προστάτες – Φυλακτά».

Τέχνη στις Στοές του Μετρό

Στα πλαίσια της δράσης «Metrostages» η Σοφία Μπόνη εικαστικός, απόφοιτος του ΑΠΘ του τμήματος εικαστικών και εφαρμοσμένων τεχνών παρουσιάζει έργα ζωγραφικής μικτής τεχνικής με λάδι στον χώρο του Μετρό, στην στάση Σύνταγμα από τις 8 έως και τις 10 Δεκεμβρίου με τον τίτλο «Προστάτες – Φυλακτά».

Η καλλιτέχνις εμπνευσμένη από την προσπάθεια για επιβίωση του ανθρώπου, πραγματεύεται στα έργα της την πίστη της στο ανθρώπινο είδος και την επιμονή της για σωτηρία και απελευθέρωση από τα δεσμά του παγκόσμιου συστήματος ακολουθώντας την αρχή: το φως και η βοήθεια έρχεται στον άνθρωπο μόνο αν αυτός το ζητήσει.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τέχνες

Οι νέες αφίξεις βιβλίων από τις εκδόσεις Καλέντη

Βιβλία για παιδιά που πραγματεύονται την ανάγνωση και τη μαθησιακή διαδικασία, αλλά και ένα εκπαιδευτικό υλικό, με ορισμούς και εξηγήσεις μαθηματικών όρων.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
12/02/2026

Όχι σημαίνει όχι. Tι σημαίνει όμως ναι;

Ο νέος συγγραφέας Ευάρεστος Πιμπλής εστιάζει στην έννοια της συναίνεσης, από το #MeToo και μετά, αλλά και τη σημασία της λέξης άντρας σήμερα.

Μια μέρα κοινωνικής προσφοράς και τέχνης στη Sianti Gallery

Δύο διαδοχικές δράσεις, μια ξενάγηση και μια κλήρωση υπέρ του Συλλόγου "Ελπίδα" θα συμβούν με αφορμή την έκθεση "Dessert".

Η Δήμητρα Σιούκα παρουσιάζει "Το Μέσα Δάχτυλο"

Την Δευτέρα, 16 του Φλεβάρη η συγγραφέας συζητά με τη θεατρολόγο Ιλειάνα Δημάδη, για την πρώτη της ποιητική συλλογή.

Η Κινέζικη Πρωτοχρονιά μέσα από τα έργα μιας έκθεσης ζωγραφικής

Η Κινέζικη Πρωτοχρονιά που αποκαλείται και "Γιορτή της Άνοιξης" είναι η πιο σημαντική, παραδοσιακή, εθνική γιορτή στην Κίνα.

Το ανοιχτό μουσείο που ονομάζεται Αθήνα

Μία αναθεώρηση της ταυτότητας της πόλης μέσα από την σχέση της με την σύγχρονη τέχνη και κάποια από τα πιο χαρακτηριστικά έργα στους δρόμους της.

Η πρώτη έκθεση φωτογραφιών του Γιώργου Λάνθιμου στη Στέγη

Μια σπάνια φωτογραφική έκθεση που προσφέρει μια νέα οπτική της ιδιοσυγκρασίας του σημαντικού Έλληνα σκηνοθέτη, από τις 7 Μαρτίου έως τις 17 Μαΐου.