PS Plus: κορυφαία δωρεάν games τον Φλεβάρη

Μήνας με εξαιρετικούς τίτλους για τους συνδρομητές της Δικτυακής υπηρεσίας της Sony

Είναι γεγονός ότι τα δωρεάν games που προσφέρει κάθε μήνα η Sony για τα οικιακά της PlayStation - τα 4/4 Pro και το 5 από τον Νοέμβριο - στο πλαίσιο μιας συνδρομής στην Δικτυακή της υπηρεσία, το PlayStation Plus, δεν είναι κάθε φορά τόσο ενδιαφέροντα σε όλους ανεξαιρέτως τους κατόχους των συστημάτων της. Όμως για τον Φεβρουάριο ισχύει σίγουρα κάτι διαφορετικό. Όχι ένα, όχι δύο, αλλά εν δυνάμει τρία (στα τρία) πάρα πολύ καλά games για το PS5 θα είναι σε θέση να προσθέσουν στην συλλογή τους οι τυχεροί καταναλωτές που έχουν να καταφέρει ήδη να αποκτήσουν ένα, ενώ δύο κορυφαία όσοι έχουν παραμείνει στο στα PS4/PS4 Pro.

Ο τίτλος που είναι αποκλειστικός στο PS5 είναι το Destruction All Stars, το οποίο είχε προγραμματιστεί να συνοδεύσει το σύστημα της Sony στην εμπορική του πρεμιέρα τον Νοέμβριο αλλά προσφέρεται τώρα στους συνδρομητές PlayStation Plus μέχρι τις αρχές Απριλίου. Πρόκειται για έναν τίτλο... οδηγικής αναρχίας, καθώς οι παίκτες επιλέγουν ανάμεσα σε 16 διαφορετικούς χαρακτήρες και στην συνέχεια εισέρχονται σε πίστες ειδικά διαμορφωμένες σαν αρένα μονομαχιών, παίρνουν τον έλεγχο οχημάτων και προσπαθούν να καταφέρουν με αυτά όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ζημιά στους αντιπάλους οδηγούς. Η δράση, τουλάχιστον, στα video δείχνει... φρενήρης!

Ο καλύτερος εκ των τριών τίτλων δεν είναι άλλος από το περίφημο Control της Remedy Entertnainment στην έκδοση Ultimate Edition. Αυτή συνοδεύεται και από εκτενές έξτρα περιεχόμενο που έγινε διαθέσιμο μετά από την κυκλοφορία του αρχικού (DLC), όμως ειδικά για το PS5 έχει γίνει και αξιόλογη προσπάθεια βελτιστοποίησής του. Στο νέο PlayStation ο τίτλος προσφέρει δύο επιλογές απεικόνισης: μία που σταθεροποιεί τα 60 καρέ ανά δευτερόλεπτο σε ανάλυση 4Κ και μία που αποδίδει στα 30 καρέ, αλλά αξιοποιεί τις δυνατότητες raytracing του PS5 με διάφορους τρόπους. Στο PS5 το Control Ultimate Edition προσφέρει επίσης και την λειτουργία Game Help που βοηθά τον παίκτη με hints και tips σε διάφορα δύσκολα σημεία της εξέλιξής του.

Ο τρίτος δωρεάν τίτλος της υπηρεσίας PlayStation Plus για τον Φεβρουάριο είναι το υπέροχο Concrete Genie - το οποίο μάς είχε αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις πέρυσι τέτοιο καιρό και ανήκει στα πραγματικά ξεχωριστά games που μπορεί να βρει κανείς στην ατέλειωτη βιβλιοθήκη τίτλων του PS4. Το Concrete Genie λειτουργεί κανονικά στο PlayStation5 χωρίς ειδικές βελτιώσεις στην απόδοση ή στα γραφικά. Όλα τα games του PS Plus για τον επόμενο μήνα θα προσφέρονται στους συνδρομητές της υπηρεσίας δωρεάν από την Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου. Καθόλου, μα καθόλου άσχημα!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ