PS Move: το μέλλον

Τί περιμένουμε τον επόμενο καιρό για την πρόταση της Sony;

Στην PlayStation Move Week του Αθηνόραμα Digital καλύψαμε τις προηγούμενες ημέρες τη γενική θέση θέση του εναλλακτικού τρόπου χειρισμού της Sony στην αγορά. Συγκεκριμένα πώς λειτουργεί και τί προσφέρει, ποιοί είναι οι πιο ενδιαφέροντες νέοι τίτλοι του, ποιοί οι καλύτεροί του μέχρι στιγμής, ποιά αξεσουάρ του αξίζει να έχουν οι κάτοχοί του στα υπόψιν. Όλα αυτά, ωστόσο, αφορούν στο παρόν. Τί έχουμε να προσμένουμε από το PS Move τους επόμενους μήνες και τί τα επόμενα χρόνια, καθώς το PS3 εξαπλώνεται περισσότερο στην αγορά και ένα θεωρητικό PS4 θα αρχίσει να φαίνεται στον ορίζοντα;

Όπως σε κάθε εορταστική περίοδο, έτσι και στη φετινή ομολογουμένως είναι... κάπως νωρίς να προβλέψουμε τί θα συμβεί ως το καλοκαίρι: η βιομηχανία της ψηφιακής διασκέδασης παίρνει συνήθως μια "βαθιά ανάσα" μετά τις γιορτές και το Μάρτιο αρχίζει να "ξεκαθαρίζει το τοπίο" όσον αφορά τους πιο πολλούς ΑΑΑ τίτλους της χρονιάς. Ακόμη κι έτσι, ωστόσο, γνωρίζουμε πως ένας τουλάχιστον πάρα πολύ καλός τίτλος για Move θα διατεθεί ως τις 31 Μαρτίου: πρόκειται για το Sorcery, ένα action-adventure που είχε εντυπωσιάσει τους πάντες στην Ε3 2010, μετά... εξαφανίστηκε για μεγάλο διάστημα και επιβεβαιώθηκε για κυκλοφορία μέσα στο οικονομικό έτος της Sony. Ένα το κρατούμενο.

Από τον Απρίλιο και μετά οι ημερομηνίες κυκλοφορίας αρχίζουν και... "παίζουν", βέβαια, αλλά μέχρι το καλοκαίρι - και μέσα στο καλοκαίρι - μπορούμε να περιμένουμε τουλάχιστον τρεις ακόμη. Πρόκειται για το πολυαναμενόμενο Bioshock Infinite, το Star Trek (για το οποίο μάλιστα θα κυκλοφορήσει και αξεσουάρ... phaser για το Move!) και το CounterStrike Global Offensive (το οποίο θα υποστηρίζει το αξεσουάρ SharpShooter). Δεν έχουμε ημερομηνία κυκλοφορίας επίσης για το Dust 514, τον Δικτυακό τίτλο δράσης πρώτου προσώπου που συνεργάζεται με το EVE Online, το διάσημο MMORPG. Και αυτό θα υποστηρίζει το Move, με τον ίδιο τρόπο που το έκαναν τα Killzone 3 και Resistance 3.

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ