PlayStation: στην Black Friday 2021 με... απ' όλα

Μεγάλες εκπτώσεις σε συνδρομές PlayStation Plus αλλά και σε αμέτρητους τίτλους ΑΑΑ για PS4/PS5

Την αντίστροφη μέτρηση για την Black Friday (26/11) ξεκινά η Sony από σήμερα (19/11) συμμετέχοντας, όπως ακριβώς τα 5 προηγούμενα χρόνια, στην εμπορική αυτή γιορτή με προσφορές κυρίως μέσω PlayStation Store. Με αυτές τις εκπτώσεις απευθύνεται στην ευρύτατη κοινή πια εγκατετεστημένη βάση των PlayStation4 και PlayStation5, που ξεπερνά πλέον τα 130 εκατομμύρια συστήματα παγκοσμίως, με συνδρομές στην υπηρεσία πρόσθετης αξίας PlayStation Plus, με games και για τα δύο συστήματα, καθώς και με περιφερειακά ή αξεσουάρ τους.

Η κορυφαία προσφορά που κάνει η Sony στο κοινό των PlayStation φέτος δεν είναι άλλη από την μείωση τιμής της ετήσιας συνδρομής PlayStation Plus, η οποία προσφέρεται προς €39.99 αντί για €59.99. Είναι η χαμηλότερη τιμή που έχουμε δει για 12 μήνες χρήσης της υπηρεσίας μέχρι σήμερα και εξαιρετικά συμφέρουσα από πολλές απόψεις. Υπενθυμίζουμε πως με συνδρομή PS Plus όχι μόνο συμμετέχει κανείς σε Δικτυακές αναμετρήσεις μέσω PlayStation Network, μα λαμβάνει δωρεάν το λιγότερο 24 games τον χρόνο για PS4 (στην συντριπτική τους πλειοψηφία παίζονται και στο PS5), το λιγότερο 12 games ειδικά για PS5, πρόσβαση στα 20 games της PlayStation Plus Collection (τα οποία αξιοποιούνται και στο PS4 αφού προστεθούν στην βιβλιοθήκη του παίκτη μέσω PS5) αλλά και πρόσθετα προνόμια (π.χ. επιπλέον εκπτώσεις ή ειδικές προσφορές).

Υπενθυμίζουμε επίσης πως για την υπηρεσία PlayStation Plus ο Νοέμβριος είναι ιδιαίτερα καλός μήνας καθώς στις παροχές του περιλαμβάνονται έξι games - δύο για PS5/PS4, ένα για PS4 και τρία για PS VR - που αξίζουν ενασχόλησης ασχέτως του αν... προσφέρονται δωρεάν ή όχι.

Φυσικά στο πλαίσιο της Black Friday 2021 η Sony κάνει μεγάλες εκπτώσεις και σε games που αγοράζονται απευθείας από το PlayStation Store, τόσο για PlayStation4 όσο και για PlayStation5 (καθώς και σε κοινά τους games που προσφέρουν αναβάθμιση στην έκδοση του δεύτερου). Παρόντες είναι κατά βάση όλοι οι κορυφαίοι τίτλοι της ίδιας της Sony και για τα δύο οικιακά PlayStation - στην σχετική λίστα τους διακρίνουμε όλους, ακόμη και τους πολύ πρόσφατους Ghost of Tsushima Director's Cut και Death Stranding: Director's Cut - με μειώσεις τιμής που κυμαίνονται ανάμεσα στο 25% και το 75%, καθώς και νέοι διακεκριμένοι μεγάλων εκδοτών, όπως οι Psychonauts 2, Deathloop, FIFA 2022, Far Cry 6 και NBA 2K22 με μειώσεις τιμής ανάμεσα στο 30% και το 70%.

Η Sony έχει δημιουργήσει ειδική σελίδα για τις προσφορές που κάνει στο πλαίσιο της Black Friday και τις επόμενες ημέρες ενδέχεται να προστεθούν ορισμένες... εκπλήξεις εκεί, έχει ένα νόημα λοιπόν οι φίλοι των PlayStation να την επισκέπτονται τακτικά. Οι παραπάνω προσφορές ισχύουν από σήμερα, 19/11 έως και την ερχόμενη Δευτέρα 29/11, την λεγόμενη Cyber Monday δηλαδή. Και... καλές επιλογές!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ