PlayStation Plus: μεγάλη προσφορά, για... πολύ λίγο!

Η Sony προσφέρει την συνδρομητική της υπηρεσία σε αισθητά μειωμένη τιμή για λίγες μόνο μέρες - λεπτομέρειες

Στο Αθηνόραμα Digital δεν δημοσιεύουμε συχνά άρθρα για εμπορικές προσφορές προϊόντων ή υπηρεσιών, μα η συγκεκριμένη... δικαιούται ν' αποτελεί εξαίρεση, τόσο επειδή είναι πολύ ενδιαφέρουσα, όσο και επειδή η διάρκειά της είναι εξαιρετικά μικρή: οι κάτοχοι PlayStation4 ή PlayStation5 έχουν μόλις στην διάθεσή τους μόλις 5 ημέρες για να την αξιοποιήσουν. Ο λόγος για την προωθητική ενέργεια January Sales που βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη από την αρχή της χρονιάς, στο πλαίσιο της οποίας όμως η Sony προσφέρει την πρόσβαση στην συνδρομητική της υπηρεσία PlayStation Plus στην χαμηλότερη τιμή που έχουμε δει μέχρι σήμερα.

Πράγματι: από σήμερα, 09/01 έως και την Παρασκευή 13/01 οι κάτοχοι PS4/PS5 μπορούν να αποκτήσουν 12 μήνες πρόσβασης στα επίπεδα PS Plus Extra και PS Plus Premium της υπηρεσίας της Sony με έκπτωση της τάξης των €40. Αυτό σημαίνει πως η ετήσια συνδρομή στο Plus Premium διαμορφώνεται στα €79.99 από €119.99, ενώ στο Plus Extra - που, μεταξύ μας, είναι αυτό που ενδιαφέρει τον πιο πολύ κόσμο - διαμορφώνεται σε μόλις €59.99 (!) από €99.99, δηλαδή στο επίπεδο του "βασικού" Plus Essential με την διαφορά πως ο καταναλωτής αποκτά πρόσβαση και σε πάνω από 400 (!) πλήρη games για PS4/PS5! Έκπτωση της τάξης του 30%, δε, προσφέρει η Sony και στους υπάρχοντες πελάτες PS Plus που ενδιαφέρονται να αναβαθμίσουν την συνδρομή τους, να μετατρέψουν δηλαδή την Essential σε Extra ή Premium ή την Extra σε Premium.

Το PlayStation Plus, η συνδρομητική υπηρεσία περιεχομένου και προνομίων της Sony για τους κατόχους PS4 και PS5, δέχθηκε πέρυσι την μεγαλύτερη αναβάθμιση στην μέχρι σήμερα διαδρομή της και είναι πλέον πλουσιότερη σε παροχές από ποτέ. Στην εισαγωγική μορφή της - την λεγόμενη Essential - προσφέρει όσα προσέφερε πάντοτε: πλήρεις λειτουργίες Δικτυακού παιχνιδιού ανταγωνιστικού ή συνεργατικού, 36 δωρεάν games για PS4/PS5 σε ένα έτος, Δικτυακό αποθηκευτικό χώρο, 20 games για PS5 προσβάσιμα ανά πάσα στιγμή, λειτουργία Share Play, ειδικές εκπτώσεις και προσφορές. Το PS Plus Essential είναι το σήμερα... αυτονόητο επίπεδο συνδρομής για τους καταναλωτές που θέλουν να παίξουν online με το PS5 ή το PS5 τους, περιλαμβάνοντας και τις άλλες σημαντικές παροχές σε προσιτή τιμή.

Για τους/τις αφοσιωμένους gamers, ωστόσο, που ασχολούνται αρκετές ώρες με το PS4 ή το PS5 τους και θέλουν να έχουν πάντοτε κάτι ποιοτικό κι ενδιαφέρον να παίξουν - είτε μόνοι/μόνες, είτε Δικτυακά - το επίπεδο Extra του PlayStation Plus είναι πια προτιμότερη επιλογή από το Essential. Αυτό προσφέρει όλες τις παροχές του δεύτερου αλλά και πρόσβαση ανά πάσα στιγμή σε μία τεράστια βιβλιοθήκη από πλήρη games για PS4 ή PS5. Σε αυτήν περιλαμβάνονται τόσο πασίγνωστα blockbuster και μεγάλες εμπορικές επιτυχίες, όσο και λιγότερο γνωστά "διαμάντια" από κάθε κατηγορία των σύγχρονων video games - το περιεχόμενό της, δε, εμπλουτίζεται κάθε μήνα σταθερά. Οι ώρες διασκέδασης που μπορεί να προσφέρει σε κάθε κάτοχο PS4/PS5 μία συνδρομή Extra του PlayStation Plus είναι κατά βάση... αμέτρητες!

Για όσους και όσες θέλουν να έχουν στην διάθεσή τους, άλλωστε, πραγματικά όλες τις επιλογές που υπάρχουν για την ψυχαγωγία τους με ένα PlayStation, υπάρχει και το επίπεδο Premium του PS Plus. Αυτό προσφέρει όλες τις παροχές των άλλων επιπέδων συνδρομής, συν επιπλέον games από παρελθούσες γενιές PlayStation (PS Classics), την δυνατότητα ενασχόλησης με εκατοντάδες games των νέων και προηγούμενων PlayStation μέσω streaming (χωρίς δηλαδή εγκατάσταση και σε ποικιλία διαφορετικών συσκευών), καθώς και αποκλειστικές δοκιμαστικές εκδόσεις ΑΑΑ games πριν αυτές γίνουν διαθέσιμες στο κοινό. Τα... πάντα όλα, με άλλα λόγια!

Αξίζει να σημειωθεί πως οι κάτοχοι PlayStation4 ή PlayStation5 που εγγραφούν για πρώτη φορά συνδρομητές στο PS Plus αυτές τις μέρες λαμβάνουν και τα τρία δωρεάν games της υπηρεσίας για τον Ιανουάριο, και τα τρία αξιοπρόσεκτα και ποιοτικά. Πρόκειται για τα Star Wars Jedi: Fallen Order, Fallout 76 και Axiom Verge 2, τα οποία θεωρούνται εξαιρετικές επιλογές στις αντίστοιχες κατηγορίες τους. Με το κόστος πρόσβασης στο PS Plus τόσο χαμηλό μέσω αυτής της προσφοράς της Sony - ειδικά στο επίπεδο Extra - είναι να το σκέφτεται κανείς; Εννοείται πως όχι!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ