PlayStation4: όλες οι εκδόσεις, όλες οι εκδοχές

Αξιολογούμε τα διαφορετικά "πακέτα" που κυκλοφορούν στην ελληνική αγορά

PlayStation4 (C-Chassis) 1ΤΒ + Call of Duty Black Ops III, €399
Αυτή είναι η προσφορά των ημερών, λόγω της κυκλοφορίας του νέου "κεφαλαίου" στη διάσημη σειρά της Activision: το ανανεωμένο PS4, αλλά με ενσωματωμένο σκληρό δίσκο της διπλάσιας χωρητικότητας από αυτήν του αρχικού, μαζί με αντίτυπο του καινούργιου CoD. Περιέχει extra υλικό για τον τίτλο που θα εμφανιστεί πρώτα στο PS4 και μετά στα Xbox One/PC, ενώ φυσικά απαιτεί συνδρομή στην υπηρεσία PlayStation Plus για συμμετοχή στις συνεργατικές ή ανταγωνιστικές επιλογές παιχνιδιού μέσω Δικτύου (online multiplayer). Για το κοινό που αγαπά τα Call of Duty, σαφώς η έκδοση που πρέπει να προτιμήσουν.
Αξιολόγηση: 8/10

PlayStation4 (C-Chassis) 1ΤΒ + Star Wars Battlefront, €409
Για το κοινό που θέλει το PS4 με αποθηκευτικό χώρο του 1 TB (και πολύ καλά κάνει), αλλά προτιμά τον φανταστικό κόσμο των Star Wars από αυτόν των Call of Duty, με μόλις €10 παραπάνω μπορεί να έχει ακριβώς αυτό - το ίδιο δηλαδή σύστημα, αλλά με το SW Battlefront αντί για το Black Ops III. Όπως συμβαίνει με όλες τις μεγάλες παραγωγές στο PS4, έτσι και σε αυτήν οι παίκτες θα χρειαστούν συνδρομή στην υπηρεσία PlayStation Plus για να αξιοποιήσουν όλες τις Δικτυακές επιλογές παιχνιδιού που τούς προσφέρονται.
Αξιολόγηση: 8/10

PlayStation4 (C-Chassis) 1ΤΒ + Uncharted: The Nathan Drake Collection, €409
Το κοινό, από την άλλη, που δεν ενδιαφέρεται - αρχικά τουλάχιστον - για συμμετοχή σε online games μέσω PlayStation Network αλλά προτιμά κάτι περισσότερο... παραδοσιακό και "κινηματογραφικό", έχει ως επιλογή στο ίδιο κόστος αυτήν την έκδοση. Το ίδιο ανανεωμένο PS4, ο ίδιος διαθέσιμος αποθηκευτικός χώρος, συνοδευόμενα από τις τρεις περίφημες περιπέτειες του Nathan Drake (χωρίς τις Δικτυακές επιλογές συμμετοχής πολλών παικτών). Για τους... "μοναχικούς" gamers που για κάποιο λόγο δεν είχαν παίξει τα Uncharted του PS3, αυτή είναι - φυσικά με δεδομένη την ποιότητα της εν λόγω συλλογής - η ελκυστικότερη έκδοση.
Αξιολόγηση: 8/10

PlayStation4 1ΤΒ/ 1TB Ultimate Player Edition, €409
Αυτές είναι οι δύο εκδόσεις του PS4 που δεν μπορούμε να προτείνουμε ως αγορά - παρ' εκτός κι αν τις "πετύχει" κανείς σε τιμή χαμηλότερη από αυτήν "του καταλόγου" που αναγράφουμε. Ο λόγος είναι τόσο απλός, όσο και φανερός: αφενός η μία... αναιρεί την άλλη, αφετέρου και οι δύο αναιρούνται από τις εκδόσεις τους που συνοδεύονται από games! Και τα δύο αυτά μοντέλα ενσωματώνουν σκληρό δίσκο χωρητικότητας 1 TB, όμως η "απλή" μη-Ultimate Player Edition είναι σε ουκ ολίγες περιπτώσεις PS4 "πρώτης γενιάς" και όχι το ανανεωμένο (C-Chassis με κωδικό CUH1216Α/Β). Το δεύτερο, δε, γιατί να το προτιμήσει κανείς, όταν με τα ίδια χρήματα μπορεί να λάβει το ίδιο μοντέλο, αλλά με την Uncharted Collection ή το Star Wars Battlefront; Ε, ακριβώς αυτό!
Αξιολόγηση: 5/10

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ