Gran Turismo Sport: τα πρώτα... δοκιμαστικά

Σταδιακή Δικτυακή λειτουργία του τίτλου της Sony ξεκινά σύντομα, ελπίζουμε για το καλύτερο

Μετά από σημαντική καθυστέρηση - όχι ασυνήθιστη φυσικά βάσει προϊστορίας του διευθυντή ανάπτυξής του, του Kazunori Yamauchi - το Gran Turismo Sport, η πρώτη έκδοση του διάσημου τίτλου αγώνων ταχύτητας με αυτοκίνητα για το PlayStation4, δείχνει να εισέρχεται σε τροχιά κυκλοφορίας μέσα στο 2017. H Sony και η Polyphony Digital ανακοίνωσαν την έναρξη Δικτυακής δοκιμαστικής λειτουργίας του τίτλου σε περιορισμένη κλίμακα (closed beta), ξεκινώντας στις 17 Μαρτίου από την αμερικανική αγορά - λόγω συμβατότητας των ωρών αιχμής της με τις ώρες λειτουργίας της Polyphony στην Ιαπωνία - και συνεχίζοντας με την ευρωπαϊκή σε δεύτερη φάση.

H συμμετοχή στην δοκιμαστική αυτή λειτουργία του Gran Turismo Sport δεν θα είναι προσβάσιμη σε οποιονδήποτε κάτοχο PS4/PS4 Pro, αλλά θα προσφέρεται μετά από πρόσκληση της ίδιας της Polyphony σε επιλεγμένους παίκτες. Τα δεδομένα που θα συλλέγονται από την Δικτυακή συμμετοχή των παικτών στην προέκδοση αυτή του GT Sport θα αξιολογούνται ώστε να αντιμετωπίζονται τυχόν προβλήματα και δυσλειτουργίες, το περιεχόμενο μάλιστα που θα τούς προσφέρεται δεν θα είναι σταθερό: οι διαθέσιμες αγωνιστικές πίστες, αυτοκίνητα και αγώνες θα εναλλάσσονται κυκλικά σε τακτική βάση, έτσι ώστε και το ενδιαφέρον των συμμετεχόντων να παραμένει υψηλό, και ποικιλία "θεμάτων" να εντοπίζεται όσο περνά ο καιρός.

Η Polyphony Digital υπογραμμίζει πως στόχος της είναι να συμπεριλαμβάνονται σε κάθε φάση της δοκιμαστικής λειτουργίας του GT Sport όλο και περισσότεροι παίκτες από όλες τις χώρες, ώστε στο τελικό στάδιο των δοκιμών της Sony να είναι "αντιμέτωπη" με μία εικόνα όχι πολύ μακριά από αυτήν που θα προκύψει κατά τις πρώτες ημέρες κυκλοφορίας του τίτλου. Ελπίζουμε μέσα από την όλη διαδικασία το τελικό αποτέλεσμα να είναι ακριβώς αυτό, ώστε ενα αποφευχθούν δυσάρεστες εκπλήξεις (έτσι για αλλαγή). Συγκεκριμένη ημερομηνία κυκλοφορίας του GT Sport ακόμη δεν έχει γνωστοποιηθεί, με τα παρόντα δεδομένα ωστόσο οι φίλοι του PlayStation θεωρητικά δεν θα πρέπει να το περιμένουν νωρίτερα από τον Σεπτέμβριο ή τον Οκτώβριο. Εν αναμονή, λοιπόν!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ