Black Friday 2019 και PlayStation... με απ' όλα!

Η Sony κάνει σοβαρές κι ενδιαφέρουσες εκπτώσεις σε συστήματα, περιφερειακά, υπηρεσίες και games έως την Τρίτη τα ξημερώματα

[ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 22/11 22.00] O... πυρετός της Black Friday έχει αρχίσει να ανεβαίνει σε υψηλά πια επίπεδα και, όπως ακριβώς και τα δύο προηγούμενα χρόνια, έτσι και φέτος η Sony συμμετέχει στην εμπορική αυτή γιορτή με εκπτώσεις και προσφορές που αφενός κάνει η ίδια απευθείας μέσω PlayStation Store, αφετέρου προωθεί σε συνεργασία με το εμπορικό της κανάλι. Με αυτές τις εκπτώσεις απευθύνεται τόσο στην τεράστια πια εγκατετεστημένη βάση του PlayStation4 - που έχει ξεπεράσει τα 85 εκατομμύρια συστήματα παγκοσμίως - όσο και σε όσους gamers ακόμη δεν έχουν για κάποιο λόγο αποκτήσει το δικό τους PS4.

Έχουμε και λέμε, λοιπόν: για τους ήδη κατόχους του συστήματός της η Sony προωθεί το περιφερειακό της εικονικής πραγματικότητας, το PlayStation VR, σε ελκυστική τιμή: από τα €309 του τυπικού του κόστους αυτό πωλείται στο πλαίσιο της Black Friday προς €199 μαζί με την απαραίτητη κάμερα και ένα ψηφιακό αντίτυπο του VR Worlds. Με πλειάδα πάρα πολύ καλών παραγωγών να έχει κυκλοφορήσει για το PS VR μέσα στο 2018 (το σύνολο του καταλόγου ξεπερνά τους 200 τίτλους), δεν υπήρξε ποτέ καλύτερη στιγμή να αποκτήσει κανείς πρόσβαση στο πλέον επιτυχημένο οικοσύστημα εικονικής πραγματικότητας της αγοράς. Στο ίδιο πλαίσιο άλλωστε η Sony κάνει στο PlayStation Store σημαντικές εκπτώσεις - ο,τιδήποτε ανάμεσα στο 35% και το 75% - και σε πολλούς ενδιαφέροντες τίτλους για PlayStation VR, ώστε οι νέοι του κάτοχοι να έχουν πολλές επιλογές.

Τα "παραδοσιακά" games για PS4 έχουν, βέβαια, να επιδείξουν τον... δικό τους καταιγισμό εκπτώσεων, είτε αναφερόμαστε στις πλέον πρόσφατες παραγωγές (από τον Σεπτέμβρη και μετά δηλαδή) είτε σε αυτές που κυκλοφόρησαν νωρίτερα μέσα στην χρονιά. Οι πρώτες περιλαμβάνουν τίτλους όπως τα Spider-man, FIFA 19, Call of Duty Black Ops 4, Shadow of the Tomb Raider, Assassin's Creed Odyssey και NBA 2K19, με εκπτώσεις που κυμαίνονται ανάμεσα στο 35% και το 50%. Οι δεύτερες περιλαμβάνουν τίτλους όπως τα God of War, Detroit, Far Cry 5, Dragon Ball FighterZ και Monster Hunter World με μειώσεις τιμής που αγγίζουν έως και το 60%. Υπάρχουν επίσης πολλά μικρά "διαμάντια" με κόστος κάτω των €15, αξίζει λοιπόν σαφέστατα μια "βόλτα" στο PS Store τα επόμενα εικοσιτετράωρα.

Μιλώντας, δε, για PS Store, είναι η ευκολότερη οδός για να αξιοποιήσει κανείς και την έκπτωση της τάξης του 20% που κάνει η Sony στην ετήσια συνδρομή PlayStation Plus (€48 από €60), η οποία πάντως μπορεί ν' αξιοποιηθεί και στα παραδοσιακά εμπορικά καταστήματα. Υπενθυμίζουμε πως με την συνδρομή PS Plus όχι μόνο συμμετέχει κανείς σε Δικτυακές αναμετρήσεις μέσω PlayStation Network, αλλά λαμβάνει δωρεάν περίπου 30 games τον χρόνο και πρόσθετα προνόμια (περαιτέρω εκπτώσεις και ειδικές προσφορές για παράδειγμα). Όλες οι παραπάνω προσφορές θα ισχύσουν και για όλη την ερχόμενη Δευτέρα, την Cyber Monday δηλαδή, και το μόνο που απομένει είναι να δούμε ποιές θα είναι οι επίσημες προσφορές που θα κάνει η Sony την Black Friday το πρωί σε συστήματα PlayStation4 και PlayStation4 Pro, μεμονωμένα ή με συνοδευτικά games. Ανυπομονούμε!

[ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 22/11 22.00]: Η Sony γνωστοποίησε και τις προσφορές που κάνει στο πλαίσιο της Black Friday όσον αφορά στο οικιακό της σύστημα ηλεκτρονικής ψυχαγωγίας, το PlayStation4. Ο ιαπωνικός κολοσσός θα προωθεί το "απλό" PS4, όχι το Pro δηλαδή, με αποθηκευτικό χώρο των 500 GB και αντίτυπο του ίσως καλύτερου τίτλου του για το 2018, του Spider-man, προς €269 - μείωση της τάξης των €100 στο ίδιο το σύστημα δηλαδή συγκριτικά με την τυπική του τιμή των €309. Υπάρχει ακόμη εκδοχή του ίδιου συνδυασμού αλλά με αποθηκευτικό χώρο του 1 ΤΒ και δύο χειριστήρια DualShock4 προς €299. Στο ίδιο κόστος προωθούνται και συνδυασμοί του PS4 1 TB με αντίτυπο του Spider-man αλλά και ένα εκ των FIFA 19, Red Dead Redemption 2, God of War ή Call of Duty Black Ops 4. Καθόλου, μα καθόλου άσχημα!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ