Απίθανο Humble Bundle, για καλό σκοπό

Πάνω από 40 games αντί €28, προορισμένα σε φιλανθρωπικούς και όχι μόνο οργανισμούς τα έσοδα

Οι αφοσιωμένοι PC gamers - που έχουν εδώ και πολλά χρόνια την επιλογή αγοράς τίτλων από πολλαπλές πηγές - γνωρίζουν βεβαίως την υπηρεσία Humble Bundle, της οποίας το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα είναι τα "πακέτα" από games που δημιουργεί σε χαμηλές, συμφέρουσες τιμές και σε "κλίμακες" - δηλαδή πληρώνοντας όχι πολύ περισσότερα χρήματα, λαμβάνει κανείς περισσότερα games σε όλο και περισσότερο συμφέροντα "πακέτα". Τα πιο πολλά από αυτά είναι θεματικά και ακριβώς ένα τέτοιο άκρως ενδιαφέρον έχει συνθέσει η υπηρεσία σε συνεργασία με πολλές από τις πλέον γνωστές ανεξάρτητες εταιρείες ανάπτυξης PC games των τελευταίων ετών. Άκρως ενδιαφέρον τόσο όσον αφορά στην αξία, όσο και τον σκοπό.

Το "πακέτο" αυτό ονομάζεται Freedom Humble Bundle και τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν από την πώλησή του θα διοχετευθούν σε ανθρωπιστικές οργανώσεις και υπηρεσίες δικαιωμάτων του πολίτη που - ανάμεσα στα άλλα - σκοπεύουν να αντιμετωπίσουν δικαστικά τον Donald Trump για την διαταγή απαγόρευσης εισόδου ταξιδιωτών συγκεκριμένης θρησκείας στις ΗΠΑ. Η ίδια η υπηρεσία Humble Bundle θα συνεισφέρει έως $300.000 στην όλη πρωτοβουλία γι' αυτόν τον σκοπό και βεβαίως παρακινεί όλους τους συμμετέχοντες σε αυτήν να καταβάλλουν για το συγκεκριμένο "πακέτο" όσα περισσότερα χρήματα είναι σε θέση να διαθέσουν.

Ασχέτως του αν ενδιαφέρεται κανείς να συμμετάσχει στην κίνηση αυτή βάσει πολιτικής πεποίθησης ή όχι, πάντως, το Freedom Humble Bundle είναι κατά πάσα πιθανότητα το πλέον εντυπωσιακό που έχει ποτέ παρουσιαστεί από την υπηρεσία - τόσο από πλευράς περιεχομένου, όσο και αναλογικού κόστους. Για περίπου €28 ($30) οι παίκτες λαμβάνουν τα παρακάτω:

The Witness
Stardew Valley
Subnautica
Day of the Tentacle Remastered
Overgrowth (σε στάδιο Early Sccess)
Nuclear Throne
Octodad: Dadliest Catch
Invisible, Inc.
Super Meat Boy
World of Goo
Mushroom 11
No Time to Explain Remastered
The Stanley parable
Superbrothers: Sword & Sworcery EP
Super Hexagon
VVVVVV
Guacamelee!
Super Turbo Championship Edition
The Swapper
Thirty Flights of Loving
Spirits
Human Resource Machine
ROCKETSROCKETSROCKETS
2064: Read Only Memories
A Virus Named TOM
7 Grand Steps: What Ancients Begat
Mini Metro
Retro Game Crunch
Tower of Guns
Waking Mars
Song of the Deep
Monster Loves You
AI War: Fleet Command
Sproggiwood
Hot Tin Roof: The Cat That Wore A Fedora Deluxe
Secrets of Retikon
Girls Like Robots
Ellipsis
Streamline (σε στάδιο Early Access)
Ninja Pizza Girl
Robot Roller-Derby Disco Dodgeball

Οποιοσδήποτε έχει ασχοληθεί με τις λεγόμενες παραγωγές indie στα PC games την τελευταία πενταετία φυσικά αναγνωρίζει όχι έναν ή δύο, αλλά πολλούς τίτλους που αξίζουν τα €28... από μόνοι τους, πόσο μάλλον μαζί με άλλους 40! Στο ίδιο πακέτο περιλαμβάνονται και μερικά βιβλία (ηχητικά και λεκτικά), comics και άλλο περιεχόμενο, με το σύνολο των όσων προσφέρονται να ανέρχεται σε $600 σε "κανονικές" τιμές πώλησης. Η προώθηση του Freedom Humble Bundle θα διαρκέσει για τις επόμενες 6 ημέρες, οπότε όσοι και όσες αγαπούν το... συμφέρον διά του ωφελίμου, click, click, click!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ