Φύγαμε για τα πιο ανατρεπτικά secret parties από το Schweppes Pink Grapefruit

Τι μυστικό κρύβει το κέντρο της Αθήνας αυτόν τον Μάρτιο;

Schweppes@ArtFactory_ArgPantazaras

Ποιος μπορεί να αντισταθεί στην fun γοητεία ενός άκρως χορευτικού event πόσο μάλλον όταν αυτό έχει τη σφραγίδα του πιο εκλεκτού αναψυκτικού στον κόσμο των ενηλίκων; Μιλάμε φυσικά για τα Schweppes secret parties, που μας προσκαλούν να ξεφαντώσουμε τις Παρασκευές 17 και 31 Μαρτίου στην καρδιά της πόλης. Το πρώτο secret party ήταν μόνο η αρχή αφού μετά λοιπόν την επιτυχία του την Παρασκευή 10 Μαρτίου, με τους ρυθμούς των παραγωγών του bestradio926.gr που ανέβασαν τη διάθεση στα ύψη, κλείνουμε ραντεβού για σήμερα. 

Schweppes@ArtFactory_ArgPantazaras

Η απόλαυση όμως θέλει χαρακτήρα και τo Schweppes, ξέρει πάντα πώς να φροντίζει τους εκλεκτούς καλεσμένους του. Έτσι, η brand ambassador του Schweppes, Μαίρη Ταλαιπώρου δημιούργησε 3 επιλογές απολαυστικών Schweppes cocktails, πάντα με πρωταγωνιστή το Schweppes Pink Grapefruit, δίνοντας στους καλεσμένους τη δυνατότητα να επιλέξουν cocktails με βάση το ρούμι ή το τζιν. Φυσικά, από τις επιλογές δεν θα μπορούσε να λείπει και η mocktail εναλλακτική, για τους λάτρεις του Pink Grapefruit, που προτιμούν να το πίνουν straight, χωρίς αλκοόλ, με γεύσεις και αρώματα φρέσκων εσπεριδοειδών και passion fruit. 

Schweppes@ArtFactory_ArgPantazaras

Αν όλα αυτά σε ιντριγκάρουν και θες να γίνεις κι εσύ μέρος της Schweppes εμπειρίας, στείλε μήνυμα στην σελίδα του Schweppes στο Instagram και διεκδίκησε μια διπλή πρόσκληση για ένα από τα επόμενα parties για να ζήσεις μαζί με το plus one σου μια μοναδική βραδιά, παρέα με εκλεκτούς καλεσμένους.

#SchweppesGreece
#SchweppesSecretParties
#TheSchweppesClub
schweppes.gr
Instagram: schweppesgreece
Facebook: @schweppesgreece

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

WORLD OF Beer: Ετοιμάσου για 3 ημέρες γεμάτες μπίρα, μουσική και διασκέδαση!

Από τις 10 έως τις 12 Μαΐου 2024, ζήσε από κοντά τη μοναδική εμπειρία του μεγαλύτερου φεστιβάλ μπίρας στην Ελλάδα και απόλαυσε αμέτρητα είδη μπίρας από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
23/04/2024

Στο 'Island' κι αυτό το καλοκαίρι

Το hot spot της αθηναϊκής Ριβιέρας επανέρχεται για μία ακόμη σεζόν.

Το 'Baba Au Rum' παραδίδει την μπάρα του στο συριανό 'Theosis'

Ένα ξεχωριστό pop-up με δύο από τα κορυφαία ελληνικά μπαρ, την Τρίτη 23 Απριλίου.

Πρώτη ματιά στο 'Walk In Athens', το νέο μπαρ της Μαυρομιχάλη

Οι δημιουργοί του 'Line Athens' (Νο 12 στα The World's 50 Best Bars 2023) παρουσιάζουν ακόμη ένα πολύ ενδιαφέρον project, που μόλις άνοιξε τις πόρτες του στα Εξάρχεια.

Στο θεατρικό σουρεάλ του "L’ Alchimiste"

Όσο δεν παίρνει sui generis και ατμοσφαιρικό, αυτό το bistrot - cocktail bar των Carattoni αλλάζει τα δεδομένα στην πλατεία Καρύτση.

Οι Fideles "φέρνουν" το καλοκαίρι στο "Bolivar"

Το ιδιαίτερα δημοφιλές ντούο της melodic techno έρχεται στα εγκαίνια του "Bolivar" σηματοδοτώντας την εκκίνηση μιας εκρηκτικής σεζόν.

Γνωρίστε περισσότερες από χίλιες μπίρες στο "World of Beer Festival"

Ένα τριήμερο φεστιβάλ στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων με άφθονη μπίρα από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού, μουσικές, συναυλίες, games, free beer tastings και stand up comedy show.