"Cinderella": Ξέφρενος χορός, χρυσόσκονη και ατέλειωτο glam

Ντισκομπάλες, glitter, ξεσηκωτική μουσική, ατέλειωτος χορός και μπόλικη τρέλα.

Cinderella

Ντισκομπάλες, glitter, ξεσηκωτική μουσική, ατέλειωτος χορός και μπόλικη τρέλα. Δεν είναι σκηνή από ταινία προηγούμενης δεκαετίας. Είναι το σκηνικό που εκτυλίσσεται τα βράδια στο μακρόστενο υπόγειο στον αριθμό 3 της οδού Λεβέντη στο Κολωνάκι. Η ντισκοτέκ "Cinderella", πολύχρωμη και λαμπερή, έχει επιστρέψει δριμύτερη, και φιλοδοξεί σαν μια μηχανή του χρόνου να δώσει στα βράδια μας την glam διάσταση που τους λείπει, θυμίζοντας μας τη χρυσή εποχή του clubbing, όπου ο κόσμος δεν ασχολιόταν με τα κινητά του (που άλλωστε δεν πιάνουν εδώ), αλλά έβγαινε έξω για να χορέψει και να διασκεδάσει μέχρι το πρωί.

Cinderella


Περνώντας την πόρτα, θα μεταφερθείς σε ένα περιβάλλον που ο χρόνος έχει σταματήσει, με καθρέφτες, dancefloor με πολύχρωμα τετράγωνα, χρωματιστά φώτα που αναβοσβήνουν με το ρυθμό της μουσική, παγιέτες, μπόλικη χρυσόσκονη, και όλη την ρετρό glamours αισθητική της δεκαετίας του ’80. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να αφήσεις πίσω τις έγνοιες της καθημερινότητας, να χορέψεις, να τραγουδήσεις και να γελάσεις χωρίς αναστολές, δίπλα σε χαρούμενα τυπάκια, οπαδούς της νοσταλγίας, εκκεντρικά ντυμένους θαμώνες, επώνυμους και μη - αλλά και όλους όσοι ξέρουν να διασκεδάζουν.


Οι ήχοι της disco αλλά και της house μουσικής σκηνής, με παλιές, διαχρονικές μελωδίες αλλά και σύγχρονες χορευτικές επιτυχίες θα φροντίσουν για αυτό, ενώ special guest DJs κάθε Παρασκευή και Σάββατο, θα ανεβάσουν τον ρυθμό της διασκέδασης στα ύψη. Συστήνεται να κάνεις κράτηση για να μη μείνεις έξω από το πάρτι, φόρεσε λοιπόν ό,τι πιο λαμπερό και disco-chic έχεις, και ετοιμάσου να ζήσεις happily ever after.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

WORLD OF Beer: Ετοιμάσου για 3 ημέρες γεμάτες μπίρα, μουσική και διασκέδαση!

Από τις 10 έως τις 12 Μαΐου 2024, ζήσε από κοντά τη μοναδική εμπειρία του μεγαλύτερου φεστιβάλ μπίρας στην Ελλάδα και απόλαυσε αμέτρητα είδη μπίρας από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
23/04/2024

Στο 'Island' κι αυτό το καλοκαίρι

Το hot spot της αθηναϊκής Ριβιέρας επανέρχεται για μία ακόμη σεζόν.

Το 'Baba Au Rum' παραδίδει την μπάρα του στο συριανό 'Theosis'

Ένα ξεχωριστό pop-up με δύο από τα κορυφαία ελληνικά μπαρ, την Τρίτη 23 Απριλίου.

Πρώτη ματιά στο 'Walk In Athens', το νέο μπαρ της Μαυρομιχάλη

Οι δημιουργοί του 'Line Athens' (Νο 12 στα The World's 50 Best Bars 2023) παρουσιάζουν ακόμη ένα πολύ ενδιαφέρον project, που μόλις άνοιξε τις πόρτες του στα Εξάρχεια.

Στο θεατρικό σουρεάλ του "L’ Alchimiste"

Όσο δεν παίρνει sui generis και ατμοσφαιρικό, αυτό το bistrot - cocktail bar των Carattoni αλλάζει τα δεδομένα στην πλατεία Καρύτση.

Οι Fideles "φέρνουν" το καλοκαίρι στο "Bolivar"

Το ιδιαίτερα δημοφιλές ντούο της melodic techno έρχεται στα εγκαίνια του "Bolivar" σηματοδοτώντας την εκκίνηση μιας εκρηκτικής σεζόν.

Γνωρίστε περισσότερες από χίλιες μπίρες στο "World of Beer Festival"

Ένα τριήμερο φεστιβάλ στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων με άφθονη μπίρα από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού, μουσικές, συναυλίες, games, free beer tastings και stand up comedy show.