Το Φεστιβάλ του Δήμου Αθηναίων προετοιμάζει το έδαφος για το Athens Cocktails Street Party, στο Ιαπωνικό Πάρκο της Αθήνας (Πάρκο Νηρηίδων). Φήμες λένε πως θα είναι ένα από τα πιο classy dance-off της άνοιξης.
Το Φεστιβάλ του Δήμου Αθηναίων φέρνει ξανά το Athens Cocktails Street Party και αυτή τη φορά μεταμορφώνει το Ιαπωνικό Πάρκο της Αθήνας (Πάρκο Νηρηίδων) στο απόλυτο urban spot, με την Espolòn Tequila να δίνει τον ρυθμό και να απελευθερώνει το δημιουργικό πνεύμα της πόλης.


Την Κυριακή 17 Μαΐου, ακριβώς δίπλα στη Μιχαλακοπούλου και τη σκιά της Εθνικής Πινακοθήκης, η αυθεντική μεξικάνικη ψυχή της Espolòn συναντά το street vibe της Αθήνας.
Από τις 17:30 έως τις 23:00, με ελεύθερη είσοδο, θα δοκιμάσεις αγαπημένα cocktails που έχουν ως βάση την αγαύη σε σούπερ προσιτές τιμές. Το soundtrack της βραδιάς αναλαμβάνουν οι Chairman, CV Korda και Marthe, οι οποίοι θα αντικαθιστούν το Ιαπωνικό ζεν με space disco, house και τις καλύτερες ’80s και ’90s επιτυχίες, δημιουργώντας την τέλεια ατμόσφαιρα.
Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook, Tik Tok και το Instagram.

