Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα bar events των τελευταίων μηνών φιλοξενείται την Παρασκευή 27 Μαρτίου, στο Naked Athens (NKD), που υποδέχεται τρία μπαρ που έχουν διαμορφώσει τη σύγχρονη ευρωπαϊκή σκηνή — το Himkok από το Όσλο (νο.14 στην πιο πρόσφατη λίστα των The World's 50 Best Bars), το Tjoget από τη Στοκχόλμη (νο.76 στην κατάταξη 51-100 των 50 Κορυφαίων Μπαρ) και το Bird από την Κοπεγχάγη (νο.66 στην κατάταξη 51-100 των 50 Κορυφαίων Μπαρ).
Το event ξεκινά στις 14:00 με το seminar "The New Nordic Pour”, όπου παρουσιάζεται η φιλοσοφία πίσω από το σκανδιναβικό bartending: minimal αισθητική, βιωσιμότητα, έμφαση στην πρώτη ύλη και καθαρή γευστική ταυτότητα. Τον συντονισμό αναλαμβάνει ο Jakob Sundin, μία από τις πιο αναγνωρισμένες προσωπικότητες του χώρου και 50s Best Bars Academy Chair.

Το βράδυ, στις 20:00, το Naked Athens μετατρέπεται σε διεθνές σημείο συνάντησης, φιλοξενώντας guest shifts από τα τρία μπαρ. Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν signature cocktails και δημιουργίες που αντικατοπτρίζουν τη φιλοσοφία κάθε bar, σε μια βραδιά με έντονο διεθνές χαρακτήρα.

Η εμπειρία συμπληρώνεται με ειδικά σχεδιασμένο street food concept για τη βραδιά από το ONE Burger δημιουργώντας ένα ολοκληρωμένο night out.


Με συνεχείς συνεργασίες και διεθνείς φιλοξενίες, το Naked Athens επιβεβαιώνει τον ρόλο του ως ένας από τους πιο δυναμικούς εκπροσώπους της ελληνικής bar σκηνής, βάζοντας και αυτό το λιθαράκι του ώστε η Αθήνα να παραμείνει στο επίκεντρο των εξελίξεων.
Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook, Tik Tok και το Instagram.

