Ντισκόμπαλα ... Χορεύουμε;

Χορός μέχρι τελικής πτώσης με retro ήχους στο hot spot του Κολωνακίου.

discobala

Οι γιορτές θέλουν απενοχοποιημένη διασκέδαση και φέτος την έχουμε ανάγκη περισσότερο από ποτέ. Και ευτυχώς σε αυτή την περίπτωση δεν έχουμε να ξεφυλλίσουμε μενού και να τσεκάρουμε τιμές και πληροφορίες. Μόνο να βάλουμε τα… χορευτικά μας και να απολαύσουμε βραδιές γεμάτες χρώμα, χορό και μουσική από τις δεκαετίες ’70, ’80 και ’90! Προορισμός μας δεν είναι άλλος από την "Ντισκομπάλα" της οδού Δελφών, εκεί όπου τελειώνει το Κολωνάκι.

Ντισκομπάλα Κολωνάκι 5

Το ένα και μοναδικό disco bar της Αθήνας που έχει κλέψει τις καρδιές των φαν της ντίσκο, των ’80s και των ’90s. Φέτος τα Χριστούγεννα σίγουρα θα βρούμε την αφορμή για να την επισκεφτούμε και να χορέψουμε χωρίς περιορισμό με τους φίλους μας ή να κάνουμε νέους! Με pop αισθητική, πολλή νοσταλγία και ακόμα περισσότερη ανεμελιά, το night spot που έχει καταφέρει να αναβιώσει το αυθεντικό πνεύμα της ντισκοτέκ μάς περιμένει για τις πιο μεγάλες νύχτες της φετινής χρονιάς αλλά και της επόμενης.

Ντισκομπάλα αποκριάτικα πάρτι

Περισσότερες πληροφορίες

Ντισκομπάλα

Δελφών 4, Κολωνάκι
  • Clubs

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

Wine Saturdays Kifissia: Όλη η απόλαυση του Αττικού Αμπελώνα με ελεύθερη είσοδο

Με μότο "Wine Culture & Human Connection", τα Wine Saturdays Kifissia μεταμορφώνουν το κρασί σε εμπειρία που μοιράζεται.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
19/03/2026

Το 'White Monkey' στο Χαλάνδρι παραμένει νόστιμο και χαρούμενο

Από τα new classics αθηναϊκά μπαρ που ξεχωρίζουν την τελευταία 15ετία, το σποτ του Χαλανδρίου συνεχίζει να γοητεύει με την tiki αλεγρία του.

50 χρόνια Αθηνόραμα: Ποια ήταν τα 46 πράγματα που μας την έσπαγαν στα ρεστοράν;

Ανατρέχουμε στο αρχείο των 50 χρόνων του αθηνοράματος και ξεχωρίζουμε στιγμιότυπα από τη βιωματική ιστορία του περιοδικού αλλά και της ίδιας της πόλης.

Οι παλιές παμπ που αγαπάμε και οι νέες αφίξεις για τη σημερινή St. Patrick’s Day

Στην Ιρλανδία… χωρίς να φύγεις από την Αθήνα με τις καλύτερες pubs για την St. Patrick’s Day.

Ο "Άγιος" κλείνει 10 χρόνια και γιορτάζει με τον Φοίβο Δεληβοριά στα decks

Το θρυλικό after στέκι του κέντρου γιορτάζει μια δεκαετία νυχτερινών ιστοριών με ένα ξεχωριστό dj set από τον Φοίβο Δεληβοριά και την αρχή μιας σειράς επετειακών events.

Το Makers at Okupa επιστρέφει για ένα spring edit

Ένα διήμερο γύρω από τη δημιουργία, το design και τη συνάντηση ανθρώπων και ιδεών.

Το Έρλι στα Εξάρχεια γεννήθηκε από μια φιλία

Ένα νέο all day bar έκανε την εμφάνισή του στη Θεμιστοκλέους εδώ και λίγο καιρό και έχει κάτι να πει.