
Η γειτονιά του Ψυρρή έχει πάντα κάτι ενδιαφέρον για να ανακαλύψεις. Ένα από αυτά που διεκδικούν τα πρωτεία είναι το "Lemon Poppy Seed - The Bar", το ολοκαίνουργιο all-day spot, στο οποίο θα μπορείς, εκτός των άλλων, να… κουρευτείς! Σε έναν χαλαρό χώρο πρώην hair salon, που έχει urban διάθεση και χαρακτηριστικό μπλε χρώμα, βρίσκεις comfort γεύσεις για πρωινό και brunch: από καφέ και τσάι μάτσα μέχρι αβγά σε πολλές παραλλαγές, πάνκεϊκ και πίτα που αλλάζει καθημερινά.

Παράλληλα, παίζει και finger food, όπως yakitori κοτόπουλο (κάτι σαν ιαπωνικό σουβλάκι με τεριγιάκι) και θεϊκά tacos, ενώ υπάρχουν και σαλάτες, με "βασίλισσα" την poke με το ρύζι. Όσο περνά η ώρα, must είναι κάποιο κοκτέιλ: από τα signatures, όπως το άκρως καλοκαιρινό και δροσιστικό A la la la la long, μέχρι αυτά με τη ρακή και τα κλασικά κι αγαπημένα (βλέπε Paloma).

Ο κατάλογος θα ευχαριστήσει και τους φανατικούς μπιρο-πότες χάρη στις ψαγμένες ετικέτες του, αλλά και τους φίλους του κρασιού. Κι όλα αυτά, ενόσω θα υπάρχει στο χώρο ένα ξεχωριστό σημείο, κλεισμένο με τζαμαρία, που θα λειτουργεί ως κομμωτήριο.

Πρωτογένους 7, Ψυρρή, 2130995719, FB: Lemon Poppy Seed - The Bar, IG: @lemonpoppyseedthebar,