
Όταν το Λοκάλι ανοίξει την ταράτσα του, τότε ξέρεις πως το καλοκαίρι δεν αργεί.
Μιλάμε για το αθηναϊκό spot που έγινε instant hit στην πόλη από την πρώτη στιγμή της εμφάνισής του, για όλους τους σωστούς λόγους: Το concept της ελληνικής παμπ έγινε αμέσως κατανοητό από κάθε πλευρά, η αυλή του εξελίχθηκε σε μία από τις πιο αγαπημένες του κέντρου και η ταράτσα του κατόρθωσε να φέρει το κάτι διαφορετικό, ανεβάζοντάς σε λίγο πιο ψηλά.
Ανανεωμένη, ακόμα πιο καλοκαιρινή, γεμάτη γλάστρες με πολύχρωμα φυτά, εποχικό μενού για κοκτέιλ και νέα φαγητά για μοίρασμα, η ‘ντόπια’ ταράτσα δηλώνει έτοιμη να ανοίξει και να υποδεχτεί την καλύτερη σεζόν του χρόνου όπως της αρμόζει.
Εδώ θα βρεις ένα από τα νοστιμότερα αθηναϊκά bar food, με τις μπάμιες tempura με την πικάντικη σάλτσα ή τα tacos με κοτόπουλο να στέκονται αντάξια σε κάθε κοκτέιλ που θα παραγγείλεις.
Η ταράτσα κάνει την επίσημη πρεμιέρα της για φέτος την Παρασκευή 9 Μαΐου, θα επιστρέψει δριμύτερη την επόμενη εβδομάδα (Παρασκευή και Σάββατο) ενώ όπως μας ενημερώνουν οι συντελεστές, σύντομα θα πηγαίνει για ‘γερά’ πενθήμερα και φιλοξενεί όσο το δυνατόν περισσότερους.
Info:
Σαρρή 44, Ψυρρή
2103250673