Το TriBeCa στη μπάρα του Bungalow 7

Από τη Θεσσαλονίκη έρχονται οι επόμενοι “Cocktail Curators” στο Bungalow 7, την Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου.

Bungalow 7

Το μπαρ TriBeCa καταλαμβάνει την μπάρα του Bungalow 7 την Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου, στα πλαίσια του καθιερωμένου Club Dining, φέρνοντας μαζί επιρροές από Αμερική και Ιαπωνία.  

Πρωταγωνιστές στα κοκτέιλ του TriBeCa είναι τα βότανα, τα μπαχαρικά, οι ρίζες, τα berries. Για την παρασκευή τους, μπαρ και κουζίνα συνεργάζονται στενά για το τελικό αποτέλεσμα.  Στη λίστα που έχει δημιουργηθεί για την βραδιά, τα κοκτέιλς φέρουν αριθμό. Βάσει της Ιαπωνικής κουλτούρας, οι αριθμοί θεωρούνται τύχη. 

Το TriBeCa στη μπάρα του Bungalow 7 2

Το TriBeCa στη μπάρα του Bungalow 7 3

Τα cocktails θα ετοιμάσει ο καλεσμένος Γιάννης Μπάκος, beverage & bar manager στο γνωστό μπαρ της Θεσσαλονίκης και Έλληνας φιναλίστ στo World Class πριν από λίγα χρόνια και θα παρουσιάσει μαζί με την ομάδα των bartenders του Bungalow 7 κατά τη διάρκεια του guest shift.

Το TriBeCa στη μπάρα του Bungalow 7 1

Μέσα στο γιορτινό περιβάλλον του Bungalow 7, οι καλεσμένοι της βραδιάς θα απολαύσουν μια  ξεχωριστή εμπειρία που θα περιλαμβάνει τις ωραίες γεύσεις από το χειμερινό μενού που έχει ετοιμάσει ο σεφ Ντίνος Φωτεινάκης και η ομάδα του, τις μουσικές επιλογές από τον DJ, την μοναδική ατμόσφαιρα και φυσικά τα κοκτέιλ του TriBeCa. 


Info
 
Πληροφορίες | Κρατήσεις: 2111907001 | Online κρατήσεις: www.bungalow7.gr

Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.

Περισσότερες πληροφορίες

Bungalow 7

Λεωφ. Ποσειδώνος 58, Γλυφάδα
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

Στο Noel στήνεται το πιο επικό 'ξενοδοχειακό' μπαρ

Έξι σταθμοί, δώδεκα cocktails και μία αξέχαστη βραδιά, στο μπαρ που έχει πάντα Χριστούγεννα: Το Great Tuesday Club του Avra επιστρέφει στο πλαίσιο της Athens Bar Week.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
01/11/2025

To Manko εγκαινιάζει τη νέα σεζόν με εντυπωσιακό opening party και Αλέξανδρο Χριστόπουλο

Μια βραδιά αφιερωμένη στους λάτρεις της κοσμοπολίτικης ζωής και της υψηλής φιλοξενίας στην Αθηναϊκή Ριβιέρα.

Την Ημέρα των Νεκρών, η Espolòn Tequila γιορτάζει την ίδια τη ζωή

Από το Jalisco μέχρι την Αθήνα, η Espolòn Tequila φέρνει τη μαγεία της Día de los Muertos σε μια βραδιά γεμάτη μουσική, τέχνη και γεύσεις.

Κάτι πρωτότυπο παίζει αυτές τις ημέρες στη Red Lion Pub

Παρασκευή 31/10 και Σάββατο 01/11 έχεις έξτρα λόγους για να επισκεφθείς την πιο παλιά αθηναϊκή παμπ.

Η -περίπου- μυστική mezcaleria του Barro Negro επιστρέφει

Για 4 μόνο βράδια, κάτι δυνατό θα τρέξει και πάλι στο υπόγειο της πρεσβείας της Paloma στην Αθήνα.

'George, The Lobby Bar': Στο King George για το νέο του μπαρ

Έμφαση στο premium τζιν και την τεκίλα, μενού με βραβευμένες υπογραφές, ένας εξαιρετικά γοητευτικός χώρος και μία sui generis ατμόσφαιρα συνθέτουν το σκηνικό στο ολοήμερο, μητροπολιτικό σημείο του περίφημου ξενοδοχείου.

Ένα designάτο burgerάδικο γίνεται το πιο χοτ μπαρ της Athens Bar Week

Το One Burger Athens και η εξαίρετη bartender Manon Kapfer παρουσιάζουν το Pour Me One, με εκλεκτούς καλεσμένους από το σύμπαν του fine drinking.