"Queen Granny": Η Μαυρομιχάλη απέκτησε νέα παμπ

Η Guinness ρέει άφθονη και σε καταπράσινο φόντο, σε μία από τις πιο πρόσφατες προσθήκες του δημοφιλούς δρόμου των Εξαρχείων.

Η παμπ Queen Granny στη Μαυρομιχάλη © Λεωνίδας Τούμπανος

Ξεκινάω με ένα hot take: Το αντίστοιχο του ιταλικού εστιατορίου (λαμβάνοντας υπόψιν πως θα βρεις ένα τέτοιο σε κάθε γωνιά του κόσμου) σε μπαρ, είναι η ιρλανδική παμπ. Ωραία; Προχωράμε και κρατάμε αυτό, από τη μία πλευρά. Από την άλλη, λαμβάνουμε υπόψιν πως η οδός Μαυρομιχάλη αποτελεί ένα από τα πιο δημοφιλή σημεία των Εξαρχείων αυτή τη στιγμή. Μπλεντάρουμε τα δύο παραπάνω και αξιοποιούμε την ευκαιρία να σας μιλήσουμε -ή πιο ορθά, να σας γράψουμε- για την "Queen Granny", που από τα μέσα του περασμένου καλοκαιριού επεκτείνει τις προτάσεις στον προαναφερθέντα δρόμο.

Η παμπ Queen Granny στη Μαυρομιχάλη 9
© Λεωνίδας Τούμπανος

Η παμπ Queen Granny στη Μαυρομιχάλη 1
© Λεωνίδας Τούμπανος

Η ομάδα του γειτονικού "Frumel" δημιούργησε αυτή την παμπ και φρόντισε μάλιστα να δώσει ιδιαίτερη προσοχή στις ιρλανδικότερες αποχρώσεις, κυριολεκτικά: Παρήγγειλε από το Νησί μέχρι και ειδικούς κωδικούς χρωμάτων για να πετύχει το πράσινο του ΕΙΡΕ. 

Η παμπ Queen Granny στη Μαυρομιχάλη 7
© Λεωνίδας Τούμπανος

Η παμπ Queen Granny στη Μαυρομιχάλη 6
© Λεωνίδας Τούμπανος

Χώρος οικείος και άμεσος, με μία όμορφη ξύλινη μπάρα και ιδιαίτερο μωσαϊκό στις προθήκες των ποτών, ενώ στους τοίχους της "Queen Granny" συναντάς πορτραίτα ανθρώπων που όσο να πεις, έχουν κάνει πράγματα στη ζωούλα τους. Εξόχως ταιριαστές punk, rock και rock n roll μουσικές (δίχως να μένουν αποκλειστικά εκεί) ολοκληρώνουν την ατμόσφαιρα. 

Η παμπ Queen Granny στη Μαυρομιχάλη 4
© Λεωνίδας Τούμπανος

Η παμπ Queen Granny στη Μαυρομιχάλη 10
© Λεωνίδας Τούμπανος

Η Guinness -φυσικά- βρίσκεται σε πρώτο πλάνο και σιγοντάρεται από 5 ακόμη ταπ, συν μία guest μπύρα που κάθε μήνα κάνει την εμφάνισή της. Πλαισιώνεις με πληθωρικό φαγητό που κολλά απόλυτα στη συνθήκη.


Info

Μαυρομιχάλη 53, Εξάρχεια
Τηλ. 210 3636732
Καθημερινά από τις 19.00

Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

Rooftop Festival: Τι θα συμβεί στις ταράτσες της Αθήνας στις 20 Σεπτεμβρίου;

Ένα πρωτότυπο και εξαιρετικά επιτυχημένο κόνσεπτ, έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΟΔΥΣΣΕΑς ΤΣΑΚΟς
07/09/2026

13 μπαρ για λίγο ακόμη καλοκαίρι στην Αθήνα

Μερικά -παλιά και νέα- μέρη που κάνουν λίγο πιο ομαλή τη μετάβαση στην πόλη, μετά την ανάπαυλα των αυγουστιάτικων διακοπών.

Ένα mystique event μας περιμένει στη Ντίβα της Κηφισιάς

Το intro DJ set υπογράφει ο LIAK, ενώ το νέο menu του χώρου επιμελείται ο Δημήτρης Κατσάνος.

Η τέχνη του να μένεις local είναι δομικό στοιχείο για το The Cambridge Public House

Πώς δημιουργείς ένα από τα καλύτερα bars του κόσμου χωρίς να έχεις ως στόχο να δημιουργήσεις "το καλύτερο bar του κόσμου"; Για τον Hyacinthe Lescoët, συνιδρυτή του The Cambridge Public House στο Παρίσι, η απάντηση βρίσκεται στην απλότητα, την εποχικότητα και, πάνω απ’ όλα, στην αίσθηση της γειτονιάς.

Ξεκινάς με brunch, καταλήγεις σε cocktails, σε αυτό το κομψό all-day του Κολωνακίου

Στην Ξενοκράτους, ένα all-day στέκι ακολουθεί τον ρυθμό του Κολωνακίου από τον πρώτο καφέ μέχρι το aperitivo, με brunch, comfort πιάτα, κρασί και cocktails.

Το "Μπαρ" κλείνει 4 χρόνια και το γιορτάζει με guest bartenders και burgers

Το "Μπαρ" στα Εξάρχεια γίνεται 4 και το γιορτάζει με τέσσερις φίλους πίσω από τη μπάρα.

Peloponnese Cocktail Festival: Για ένα βράδυ η Μεγαλόπολη γίνεται η cocktail πρωτεύουσα της Πελοποννήσου

Είκοσι bars από όλη την Πελοπόννησο στήνουν τις μπάρες τους στη Μεγαλόπολη και υποδέχονται έναν special guest με ευρωπαϊκό αέρα.