"Queen Granny": Η Μαυρομιχάλη απέκτησε νέα παμπ

Η Guinness ρέει άφθονη και σε καταπράσινο φόντο, σε μία από τις πιο πρόσφατες προσθήκες του δημοφιλούς δρόμου των Εξαρχείων.

Η παμπ Queen Granny στη Μαυρομιχάλη © Λεωνίδας Τούμπανος

Ξεκινάω με ένα hot take: Το αντίστοιχο του ιταλικού εστιατορίου (λαμβάνοντας υπόψιν πως θα βρεις ένα τέτοιο σε κάθε γωνιά του κόσμου) σε μπαρ, είναι η ιρλανδική παμπ. Ωραία; Προχωράμε και κρατάμε αυτό, από τη μία πλευρά. Από την άλλη, λαμβάνουμε υπόψιν πως η οδός Μαυρομιχάλη αποτελεί ένα από τα πιο δημοφιλή σημεία των Εξαρχείων αυτή τη στιγμή. Μπλεντάρουμε τα δύο παραπάνω και αξιοποιούμε την ευκαιρία να σας μιλήσουμε -ή πιο ορθά, να σας γράψουμε- για την "Queen Granny", που από τα μέσα του περασμένου καλοκαιριού επεκτείνει τις προτάσεις στον προαναφερθέντα δρόμο.

Η παμπ Queen Granny στη Μαυρομιχάλη 9
© Λεωνίδας Τούμπανος

Η παμπ Queen Granny στη Μαυρομιχάλη 1
© Λεωνίδας Τούμπανος

Η ομάδα του γειτονικού "Frumel" δημιούργησε αυτή την παμπ και φρόντισε μάλιστα να δώσει ιδιαίτερη προσοχή στις ιρλανδικότερες αποχρώσεις, κυριολεκτικά: Παρήγγειλε από το Νησί μέχρι και ειδικούς κωδικούς χρωμάτων για να πετύχει το πράσινο του ΕΙΡΕ. 

Η παμπ Queen Granny στη Μαυρομιχάλη 7
© Λεωνίδας Τούμπανος

Η παμπ Queen Granny στη Μαυρομιχάλη 6
© Λεωνίδας Τούμπανος

Χώρος οικείος και άμεσος, με μία όμορφη ξύλινη μπάρα και ιδιαίτερο μωσαϊκό στις προθήκες των ποτών, ενώ στους τοίχους της "Queen Granny" συναντάς πορτραίτα ανθρώπων που όσο να πεις, έχουν κάνει πράγματα στη ζωούλα τους. Εξόχως ταιριαστές punk, rock και rock n roll μουσικές (δίχως να μένουν αποκλειστικά εκεί) ολοκληρώνουν την ατμόσφαιρα. 

Η παμπ Queen Granny στη Μαυρομιχάλη 4
© Λεωνίδας Τούμπανος

Η παμπ Queen Granny στη Μαυρομιχάλη 10
© Λεωνίδας Τούμπανος

Η Guinness -φυσικά- βρίσκεται σε πρώτο πλάνο και σιγοντάρεται από 5 ακόμη ταπ, συν μία guest μπύρα που κάθε μήνα κάνει την εμφάνισή της. Πλαισιώνεις με πληθωρικό φαγητό που κολλά απόλυτα στη συνθήκη.


Info

Μαυρομιχάλη 53, Εξάρχεια
Τηλ. 210 3636732
Καθημερινά από τις 19.00

Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

Hype, DJ sets και μωβ φως στο Ανκόρ Μπαρ των Εξαρχείων

Το Ανκόρ κλείνει έναν χρόνο ζωής και το γιορτάζει με μουσική, κοκτέιλ και urban ατμόσφαιρα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΛΕΝΑ ΓΚΟΒΑΡΗ
16/12/2025

Ένα στέκι-θρύλος επιστέφει πιο oldschool από ποτέ στα Βόρεια Προάστια

Αν μπορούμε να συνοψίσουμε τα "SOS θέματα" για το 2025 αυτά θα είναι η επιστροφή του Bronco εκεί που ανήκει, στα ΒΠ. Χωρίς φανταχτερά concepts και περιττές πόζες.

Ντισκόμπαλα ... Χορεύουμε;

Χορός μέχρι τελικής πτώσης με retro ήχους στο hot spot του Κολωνακίου.

Villa Grigio 46 : Holiday drinking

Αperitivo, signature, classics cocktails με γιορτινή διάθεση και στυλ στο στέκι του Παλαιού Φαλήρου.

"Άγιος" : Holy night, after night!

Γνωρίστε το κλασσικό αφτερ-άδικο που συχνάζουν τα party animals της Αθήνας.

Σε ένα πανέμορφο αθηναϊκό νεοκλασικό, δοκιμάζεις σήμερα και αύριο premium ουίσκι και ρούμι

Για δύο ημέρες, οι τρεις όροφοι του Amalias 36 γεμίζουν αρώματα, γεύσεις και εμπειρίες, χάρη στο Athens Rum & Whisky Festival.

Γιατί το μπαρ 'Quinn's' στα Ιλίσια είναι τόσο δημοφιλές;

Υπάρχουν κάποιοι πολύ συγκεκριμένοι λόγοι που το μαγαζί του Ηλία Μαρινάκη ξεχωρίζει και έχει χτίσει πιστό κοινό.