Το 'Ελληνικό Απόσταγμα' επιστρέφει στο Ωδείο Αθηνών

Το τσίπουρο και η τσικουδιά, το ούζο, τα ελληνικά αποστάγματα σταφυλής και τα παραδοσιακά και μη ελληνικά λικέρ πρωταγωνιστούν στο Ελληνικό Απόσταγμα 2024.

Το 'Ελληνικό Απόσταγμα' επιστρέφει στο Ωδείο Αθηνών

Το Ελληνικό Απόσταγμα έχει πια καθιερωθεί ως εκείνη ακριβώς η προσπάθεια που τοποθετεί τα γηγενή spirits στο επίκεντρο του ευ πίνειν. Οι λάτρεις των ελληνικών ποτών δοκιμάζουν, ανακαλύπτουν και εκτιμούν τη διαφορετικότητα των επώνυμων αυτών προϊόντων, μέσα από μία μεγάλη γκάμα ποτών, εμβαθύνοντας στον πλούτο και τη γοητεία τους. 

Το event αφορά μόνο τις ελληνικές ποτοποιίες και προβάλλει τα καλύτερα ελληνικά αποστάγματα και λικέρ τους, ξεδιπλώνοντας τη μοναδικότητά τους, τη βαθιά ιστορία τους, αλλά και τρόπους για την καλύτερη δυνατή απόλαυσή τους.

Ο επισκέπτης θα μυηθεί σε δεκάδες ετικέτες και θα γνωρίσει το έργο των παραγωγών του χώρου, που συνεχώς βελτιώνουν και ανανεώνουν τα προϊόντα τους.

Το Ελληνικό Απόσταγμα 2024 θα πλαισιωθεί από ενδιαφέρουσες παράλληλες εκδηλώσεις. Στο χώρο της έκθεσης, ένα μπαρ με 4 mixologists θα σε περιμένει να δοκιμάσεις συναρπαστικά κοκτέιλ με βάση αγαπημένα ελληνικά αποστάγματα. Θα υπάρχει, επίσης, ιδιαίτερο γαστρονομικό ενδιαφέρον, με εδέσματα από επιλεγμένα εστιατόρια, μεζεδοπωλεία ή παραγωγούς.

Διαβάστε Επίσης


Info

Ωδείο Αθηνών -  Αίθουσα Φουαγιέ Τεχνών

Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2024
13:00 – 20:00

Εισιτήρια με προπώληση €12 (€10 για φοιτητές), ενώ στην είσοδο της έκθεσης €15 (€12 για φοιτητές). Περιλαμβάνεται κατάλογος και ειδικό αναμνηστικό ποτήρι γευστικής δοκιμής αποσταγμάτων.

Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.

Περισσότερες πληροφορίες

Ωδείο Αθηνών

Βασ. Γεωργίου Β΄ 17-19 & Ρηγίλλης
  • Εικαστικά

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

WORLD OF Beer: Ετοιμάσου για 3 ημέρες γεμάτες μπίρα, μουσική και διασκέδαση!

Από τις 10 έως τις 12 Μαΐου 2024, ζήσε από κοντά τη μοναδική εμπειρία του μεγαλύτερου φεστιβάλ μπίρας στην Ελλάδα και απόλαυσε αμέτρητα είδη μπίρας από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
23/04/2024

Στο 'Island' κι αυτό το καλοκαίρι

Το hot spot της αθηναϊκής Ριβιέρας επανέρχεται για μία ακόμη σεζόν.

Το 'Baba Au Rum' παραδίδει την μπάρα του στο συριανό 'Theosis'

Ένα ξεχωριστό pop-up με δύο από τα κορυφαία ελληνικά μπαρ, την Τρίτη 23 Απριλίου.

Πρώτη ματιά στο 'Walk In Athens', το νέο μπαρ της Μαυρομιχάλη

Οι δημιουργοί του 'Line Athens' (Νο 12 στα The World's 50 Best Bars 2023) παρουσιάζουν ακόμη ένα πολύ ενδιαφέρον project, που μόλις άνοιξε τις πόρτες του στα Εξάρχεια.

Στο θεατρικό σουρεάλ του "L’ Alchimiste"

Όσο δεν παίρνει sui generis και ατμοσφαιρικό, αυτό το bistrot - cocktail bar των Carattoni αλλάζει τα δεδομένα στην πλατεία Καρύτση.

Οι Fideles "φέρνουν" το καλοκαίρι στο "Bolivar"

Το ιδιαίτερα δημοφιλές ντούο της melodic techno έρχεται στα εγκαίνια του "Bolivar" σηματοδοτώντας την εκκίνηση μιας εκρηκτικής σεζόν.

Γνωρίστε περισσότερες από χίλιες μπίρες στο "World of Beer Festival"

Ένα τριήμερο φεστιβάλ στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων με άφθονη μπίρα από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού, μουσικές, συναυλίες, games, free beer tastings και stand up comedy show.