8 events για να υποδεχτείς το 2024 με πολύ χορό!

eden

Hardcore techno, afro-house ή trash νοσταλγία; Φεστιβαλικά stages ή drag cabaret; Ό,τι κι αν έχεις κατά νου για τα πρώτα ξεφαντώματα της νέας χρονιάς, αυτή η λίστα έχει για κάτι κάθε γούστο. Συγκεντρώσαμε σε ένα χρήσιμο οδηγό τα πιο χορευτικά events της Αθήνας για να υποδεχτείς το 2024 όπως του πρέπει: με πολύ χορό!

Αποχαιρετώντας το ’23 με ένα μεγάλο rave

Red Axes
© Yarden Rokah

Το μεγαλύτερο EDEN party της χρονιάς έρχεται την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στο αγαπημένο Ωδείο Αθηνών με προσκεκλημένους τους Red Axes. To πεντάωρο set του μεγαλύτερου electronic duo θα συμπληρώσουν η Elena Colombi και η Odile Nyx, installations από τον Αλέξανδρο Κοντογεωργακόπουλο του One Continuous Lab και πολλά δώρα σε έναν πρωτοχρονιάτικο μουσικό μαραθώνιο.
Προπώληση μέσω more.com

Πρωτοχρονιά στο "Ρομάντσο"

Για να γιορτάσουμε την αλλαγή του έτους με στιλ και μουσική που ξεσηκώνει, 
Το "Ρομάντσο" υποδέχεται το 2024 με ένα πρωτοχρονιάτικο πάρτι που υπόσχεται να ξέφρενους ρυθμούς μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της νέας χρονιάς. Τη Δευτέρα 1 Ιανουαρίου, θα περάσουν από τα decks μερικοί από τους καλύτερους DJs της Αθήνας, με μουσικές που θα κυμαίνονται σε techno, breaks, house, electro και disco ήχους. Το line-up της βραδιά συνθέτουν οι Dj Problems, Poor J’darr, Klearchos, Nana, Salvi_K, Troy Violens και Vlennes. Σημειώνεται ότι θα υπάρχει open bar σε όλη τη διάρκεια της βραδιάς.
Προπώληση μέσω more.com

Μια New Year's Eve εξτραβαγκάντζα στο "Club Monamour"

8 events για να υποδεχτείς το 2024 με πολύ χορό! - εικόνα 2

Το ξενοδοχείο Mona και το "Club Monamour" υποδέχονται τη νέα χρονιά με ένα φαντασμαγορικό ρεβεγιόν. Πρωταγωνιστές την παραμονή της Πρωτοχρονιάς θα είναι ο κορυφαίος drag performer A Man To Pet και το DJ  δίδυμο The Trophy Wives, που υπόσχονται ένα φαντασμαγορικό show. "Mια από τις πιο επιδραστικές drag περσόνες της εποχής μας”, σύμφωνα με το έγκριτο, βρετανικό περιοδικό I-D, ο A Man To Pet έχοντας κατακτήσει τη λονδρέζικη drag σκηνή έρχεται στην Αθήνα για μια εορταστική εξτραβαγκάντζα. Μην χάσετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε ένα από τα πληθωρικά, decadent shows του, τα οποία συνδυάζουν την εκκεντρικότητα του καλλιτέχνη, το χιούμορ, την υπερβολή, το κιτς και τις αναφορές στην ποπ κουλτούρα.
Προπώληση μέσω more.com

Το '24 η Προφητεία θα πραγματοποιηθεί

Trashformers

"Πριν από χιλιάδες χρόνια η ανθρωπότητα είχε βρει το νόημα της ζωής, την πηγή της νεότητας, το μυστικό του σύμπαντος. Δεν ήταν άλλο από το συναίσθημα που έχεις όταν βιώνεις τη στιγμή. Ήταν η μυστική αρχέγονη διασκέδαση. Αυτό όμως παραήταν τέλειο για κρατήσει για πάντα. Με τα χρόνια, το πανέμορφο συναίσθημα ξεχάστηκε. Όμως ξαφνικά, μετά από τόσα χρόνια, στη μέση του πουθενά, κάτω από σορούς άμμου, ανακαλύφθηκε μια αρχαία προφητεία που λέει ότι θα έρθει η μαγική στιγμή που θα ξαναζωντανέψουμε αυτό που έχουμε χάσει!" Οι σαρωτικοί Trashformers εκπληρώσουν την "Προφητεία" και στο dancefloor του "Fuzz" με ένα καυτό, ακομπλεξάριστο μουσικό πρόγραμμα, pre-party και after-party για τους δυνατούς, γερές δόσεις τρέλας και φυσικά, χορό μέχρι πρωίας. 
Προπώληση μέσω more.com

Φεστιβαλική Παραμονή Πρωτοχρονιάς στο ΟΑΚΑ


Η ομάδα της FSI Events καταλαμβάνει τον χώρο του Ολυμπιακού Σταδίου, εκεί που θα χτυπάει η καρδιά της ηλεκτρονικής χορευτικής μουσικής, Παραμονή Πρωτοχρονιάς στην Αθήνα. Με δύο εντυπωσιακά stages και συνολικά 14 καταξιωμένους καλεσμένους από τη διεθνή και εγχώρια EDM σκηνή, σε ένα εορταστικό, χορευτικό ταξίδι όπως αρμόζει στη σημαντικότερη τελευταία νύχτα του χρόνου και τη πρώτη ημέρα της νέας χρονιάς. Από το Techno stage θα περάσουν οι Ephialtes, Steph, Steve Sai / Hudd, Boston 168, Remco Beekwilder και Christian Cambas ενώ, στο Psy/Trance stage θα δώσουν το παρών οι Xdimension, Oxytocin, Morse Code, Hi Profile, Astral Projection, Pantomiman, Psylence Mind και Mahaya.
Προπώληση μέσω more.com

Chaos στο "Temple Athens"


Το Chaos Festival, το φεστιβάλ χορευτικής μουσικής σε μια πρωτοφανή μάζωξη της αφρόκρεμας της acid, electro, EBM, techno σκηνής επιστρέφει μετά από καιρό στο μέρος από όπου ξεκίνησε, στο "Temple Athens", στις 31 Δεκεμβρίου. Στο line-up οι BMSK, DAS, Datalogs, Emex, Monodroids και Μr.m.
Προπώληση μέσω more.com

Dance till you drop!

Το καθιερωμένο δωδεκάωρο μαραθώνιο  πάρτι του six d.o.g.s δεν θα γινόταν να απουσιάζει από τα dance ραντεβού της Πρωτοχρονιάς. Από τη 1 π.μ. έως και τη 1 μ.μ., αγαπημένοι residents και εκλεκτοί καλεσμένοι συνθέτουν το πολυσυλλεκτικό line up με ήχους από όλο το φάσμα της σύγχρονής House σκηνής. Ο λόγος για τους Αncient Μethods, Bonso, Dj Tim, Marsha, Nausicaä, Nikolas Gale, Useless Co.
Προπώληση μέσω more.com

Ο μετρ της afro-house στην Αθήνα


To La Luz επιστρέφει με ένα ακόμα όνομα της παγκόσμιας dance σκηνής στον πανέμορφο Ballroom του Athenaeum InterContinental Hotel. Ο eκρηκτικός DJ και παραγωγός Francis Mercier, δημιουργός των απόλυτων hits, "Sete”, "Premier Gaou”, "Kamili” και πολλών άλλων, έρχεται για πρώτη φορά στην Αθήνα. Ο Mercier, κατατάσσεται ανάμεσα στα πιο hot ονόματα της Afro-House μουσικής, με performances και συνεργασίες με ονόματα όπως Keinemusik, Black Coffee, Rüfüs Du Sol, Vintage Culture, Pablo Fierro, Claptone κ.α. Θα τον πλαισιοώσουν οι DJs Deerislnd, Major Spirit και Maus.
Προπώληση μέσω more.com
 

Περισσότερες πληροφορίες

Fuzz Live Music Club

Π. Ιωακείμ 1 & Πειραιώς 209, Ταύρος
  • Συναυλίες

Ρομάντσο

Αναξαγόρα 3-5, Ομόνοια
  • Βινιέτες Τεχνών - City life

Temple

Ιάκχου 17, Γκάζι
  • Συναυλίες

Ωδείο Αθηνών

Βασιλέως Γεωργίου Β΄ 17-19 & Ρηγίλλης, Κολωνάκι
  • Συναυλίες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

WORLD OF Beer: Ετοιμάσου για 3 ημέρες γεμάτες μπίρα, μουσική και διασκέδαση!

Από τις 10 έως τις 12 Μαΐου 2024, ζήσε από κοντά τη μοναδική εμπειρία του μεγαλύτερου φεστιβάλ μπίρας στην Ελλάδα και απόλαυσε αμέτρητα είδη μπίρας από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
23/04/2024

Στο 'Island' κι αυτό το καλοκαίρι

Το hot spot της αθηναϊκής Ριβιέρας επανέρχεται για μία ακόμη σεζόν.

Το 'Baba Au Rum' παραδίδει την μπάρα του στο συριανό 'Theosis'

Ένα ξεχωριστό pop-up με δύο από τα κορυφαία ελληνικά μπαρ, την Τρίτη 23 Απριλίου.

Πρώτη ματιά στο 'Walk In Athens', το νέο μπαρ της Μαυρομιχάλη

Οι δημιουργοί του 'Line Athens' (Νο 12 στα The World's 50 Best Bars 2023) παρουσιάζουν ακόμη ένα πολύ ενδιαφέρον project, που μόλις άνοιξε τις πόρτες του στα Εξάρχεια.

Στο θεατρικό σουρεάλ του "L’ Alchimiste"

Όσο δεν παίρνει sui generis και ατμοσφαιρικό, αυτό το bistrot - cocktail bar των Carattoni αλλάζει τα δεδομένα στην πλατεία Καρύτση.

Οι Fideles "φέρνουν" το καλοκαίρι στο "Bolivar"

Το ιδιαίτερα δημοφιλές ντούο της melodic techno έρχεται στα εγκαίνια του "Bolivar" σηματοδοτώντας την εκκίνηση μιας εκρηκτικής σεζόν.

Γνωρίστε περισσότερες από χίλιες μπίρες στο "World of Beer Festival"

Ένα τριήμερο φεστιβάλ στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων με άφθονη μπίρα από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού, μουσικές, συναυλίες, games, free beer tastings και stand up comedy show.