Athens Cocktails + πάρτι στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης

Την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου ετοιμάσου για fine drinking και DJ guests, σε ένα από τα πιο cool σημεία της Αθήνας.

Athens Cocktails + πάρτι στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης

Τα Athens Cocktails διοργανώνουν ένα ακόμη Cocktail Party υπό την αιγίδα των Reverb Sessions, μία συνεργασία της Modular Expansion, του Cannibal Radio και του Μπη Σάιντ, την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης. Με την υποστήριξη των των Skinos Mastiha Spirit, Otto's Athens, Disaronno Originale, Disaronno Velvet Liqueur, Busker Whiskey και Tito’s Vodka, από το μεσημέρι (15:30) έως τις 23:30, με ελεύθερη είσοδο, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή και να γευτούν τα προτεινόμενα από επαγγελματίες του χώρου cocktails, στην τιμή των 6€.  
 

Στην εκδήλωση θα παραδοθούν δωρεάν σεμινάρια Cocktails για αρχάριους, από καταξιωμένους bartenders, στο χώρο του Creative Lab 2 της Δημοτικής Αγοράς, σε 2 τμήματα των 45 λεπτών, μεταξύ 16:00 και 18:00. Οι θέσεις συμμετεχόντων είναι περιορισμένες και η δήλωση συμμετοχής μπορεί να γίνει με ένα απλό μήνυμα (ονοματεπώνυμο και e-mail) και Like/Follow στα social media των Athens Cocktails.  
 

Θα υπάρχουν κινητά Cocktail Bars, που θα δίνουν στον επισκέπτη τη δυνατότητα να γευτεί υψηλής ποιότητας cocktails και να έρθει σε επαφή με υπηρεσίες Fine Drinking, υπό τους freestyle, space disco, new wave και 80s ήχους των καταξιωμένων DJs, George Apergis, Analog Trip, Zaq και Mighty Robot.

Τα Athens Cocktails είναι το πρωτοποριακό και διαδραστικό event, μέσω του οποίου κορυφαία bar restaurants και cocktail bars της Αθήνας παρουσιάζουν τα αγαπημένα τους cocktails και τους καλύτερους bartenders της πόλης. Τα Athens Cocktails δημιουργήθηκαν το 2015, με σκοπό την προώθηση του αναπτυσσόμενου χώρου της ελληνικής τέχνης στην εστίαση, που πλέον έχει διεθνή αναγνώριση, πολλά βραβεία και διακρίσεις. Σκοπός των Athens Cocktails είναι να αναδείξουν και να διατηρήσουν την ελληνική εστίαση στις πρώτες θέσεις παγκοσμίως.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

WORLD OF Beer: Ετοιμάσου για 3 ημέρες γεμάτες μπίρα, μουσική και διασκέδαση!

Από τις 10 έως τις 12 Μαΐου 2024, ζήσε από κοντά τη μοναδική εμπειρία του μεγαλύτερου φεστιβάλ μπίρας στην Ελλάδα και απόλαυσε αμέτρητα είδη μπίρας από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
23/04/2024

Στο 'Island' κι αυτό το καλοκαίρι

Το hot spot της αθηναϊκής Ριβιέρας επανέρχεται για μία ακόμη σεζόν.

Το 'Baba Au Rum' παραδίδει την μπάρα του στο συριανό 'Theosis'

Ένα ξεχωριστό pop-up με δύο από τα κορυφαία ελληνικά μπαρ, την Τρίτη 23 Απριλίου.

Πρώτη ματιά στο 'Walk In Athens', το νέο μπαρ της Μαυρομιχάλη

Οι δημιουργοί του 'Line Athens' (Νο 12 στα The World's 50 Best Bars 2023) παρουσιάζουν ακόμη ένα πολύ ενδιαφέρον project, που μόλις άνοιξε τις πόρτες του στα Εξάρχεια.

Στο θεατρικό σουρεάλ του "L’ Alchimiste"

Όσο δεν παίρνει sui generis και ατμοσφαιρικό, αυτό το bistrot - cocktail bar των Carattoni αλλάζει τα δεδομένα στην πλατεία Καρύτση.

Οι Fideles "φέρνουν" το καλοκαίρι στο "Bolivar"

Το ιδιαίτερα δημοφιλές ντούο της melodic techno έρχεται στα εγκαίνια του "Bolivar" σηματοδοτώντας την εκκίνηση μιας εκρηκτικής σεζόν.

Γνωρίστε περισσότερες από χίλιες μπίρες στο "World of Beer Festival"

Ένα τριήμερο φεστιβάλ στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων με άφθονη μπίρα από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού, μουσικές, συναυλίες, games, free beer tastings και stand up comedy show.