Δροσιστικά κοκτέιλ και ασυναγώνιστη θέα στο "Bar8" του "Μεγάλη Βρεταννία"

Μια συναρπαστική εμπειρία εξόδου στην καρδιά της Αθήνας.

Bar8

Ανακαλύψτε το ειδυλλιακό open-air μπαρ στον 8ο όροφο του ιστορικού ξενοδοχείου "Μεγάλη Βρεταννία", μια γοητευτική όαση με μοντέρνα αισθητική και πανοραμική θέα. Με φόντο τον επιβλητικό λόφο του Λυκαβηττού και το ηλιοβασίλεμα, το "Bar8" αποτελεί το ιδανικό σημείο συνάντησης σε ένα μοναδικό σκηνικό με ασυναγώνιστα κοκτέιλ από τους πιο έμπειρους bartenders. Παραδοθείτε στη γευστική αρμονία της νέας συλλογής Clarified Cocktails, όπου μέσω ειδικής επεξεργασίας ενισχύονται οι φυσικές ουσίες των συστατικών του ποτού μετατρέποντας κάθε γουλιά σε μια εντελώς νέα εξαιρετική εμπειρία. 

Bar8

Στο live food station, ο Executive Chef Αστέριος Κουστούδης εμπλουτίζει με fusion επιρροές τις γεύσεις του πολυαγαπημένου Bar Bites menu που θα συνοδεύσουν το ποτό σας. Απολαύστε με την παρέα σας χειροποίητα sushi rolls με βασιλικό καβούρι, γαρίδα ή τόνο, θαλασσινά και στρείδια στον πάγο, nigiri με αιγαιοπελαγίτικο λαβράκι και αυγοτάραχο, dumplings λαχανικών και μην παραλείψετε να δοκιμάσετε το απίθανο μπριός με μοσχάρι Wagyu στα κάρβουνα. 

Bar8

Κάθε βράδυ η μουσική δυναμώνει στο Bar8, προσθέτοντας μια επιπλέον νότα ενθουσιασμού στα σχέδια σας, και την ατμόσφαιρα ζωντανεύουν τα City Summer Vibes events με live DJ sets σε συνεργασία με τους ραδιοφωνικούς σταθμούς En Lefko 87.7 και Athens Voice 102.5. Η εμπειρία απογειώνεται με ξεχωριστές live εμφανίσεις που ανεβάζουν το ρυθμό και την καλοκαιρινή διάθεση στα ύψη.

Ραντεβού στο "Bar8" για απολαυστικό φαγητό, καλοφτιαγμένα κοκτέιλ και αξέχαστες αναμνήσεις στην πόλη. 

Ώρες λειτουργίας:
Bar8: 7 μ.μ. - 2 π.μ.
Bar Bites menu: 7.30 μ.μ.- 12 π.μ.

Ανακαλύψτε το Bar Bites menu: 30 210 33 30 766

www.gbroofgarden.gr

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

WORLD OF Beer: Ετοιμάσου για 3 ημέρες γεμάτες μπίρα, μουσική και διασκέδαση!

Από τις 10 έως τις 12 Μαΐου 2024, ζήσε από κοντά τη μοναδική εμπειρία του μεγαλύτερου φεστιβάλ μπίρας στην Ελλάδα και απόλαυσε αμέτρητα είδη μπίρας από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
23/04/2024

Στο 'Island' κι αυτό το καλοκαίρι

Το hot spot της αθηναϊκής Ριβιέρας επανέρχεται για μία ακόμη σεζόν.

Το 'Baba Au Rum' παραδίδει την μπάρα του στο συριανό 'Theosis'

Ένα ξεχωριστό pop-up με δύο από τα κορυφαία ελληνικά μπαρ, την Τρίτη 23 Απριλίου.

Πρώτη ματιά στο 'Walk In Athens', το νέο μπαρ της Μαυρομιχάλη

Οι δημιουργοί του 'Line Athens' (Νο 12 στα The World's 50 Best Bars 2023) παρουσιάζουν ακόμη ένα πολύ ενδιαφέρον project, που μόλις άνοιξε τις πόρτες του στα Εξάρχεια.

Στο θεατρικό σουρεάλ του "L’ Alchimiste"

Όσο δεν παίρνει sui generis και ατμοσφαιρικό, αυτό το bistrot - cocktail bar των Carattoni αλλάζει τα δεδομένα στην πλατεία Καρύτση.

Οι Fideles "φέρνουν" το καλοκαίρι στο "Bolivar"

Το ιδιαίτερα δημοφιλές ντούο της melodic techno έρχεται στα εγκαίνια του "Bolivar" σηματοδοτώντας την εκκίνηση μιας εκρηκτικής σεζόν.

Γνωρίστε περισσότερες από χίλιες μπίρες στο "World of Beer Festival"

Ένα τριήμερο φεστιβάλ στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων με άφθονη μπίρα από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού, μουσικές, συναυλίες, games, free beer tastings και stand up comedy show.