Δύο εβδομάδες γεμάτες με tiki cocktails

Το Angostura Tiki Week επιστρέφει για δύο ολόκληρες εβδομάδες και αναμένεται πιο επικό από ποτέ.

Angostura Tiki Week 2023

Είναι γεγονός πως ένας από τους πιο γνήσιους εκπροσώπους της tiki κουλτούρας έχει καταστήσει εντατικότερη την παρουσία του στην Ελλάδα. Ο Οίκος Angostura -ένας από τους κορυφαίους παραγωγούς ρουμιού της Καραϊβικής από τα νησιά Τρινιντάντ και Tομπάγκο- διοργανώνει για 6η χρονιά τον αγαπημένο θεσμό Angostura Tiki Week, που άπαντες φιλοδοξούν ότι θα είναι πιο επικός από ποτέ.

Angostura Tiki Week 2023 3

Η Beverage World, ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος του οίκου στην ελληνική αγορά, αφιερώνει όχι μία, αλλά δύο εβδομάδες σε Tiki Events με πρωταγωνιστές εξωτικά cocktails που έχουν ως βάση το premium ρούμι Angostura, ώστε παλιοί φίλοι αλλά και εν δυνάμει τέτοιοι του brand αλλά και γενικότερα του ποτού της χαράς να έχουν την ευκαιρία να ζήσουν μία ξεχωριστή Tiki εμπειρία.

Διαβάστε Επίσης

Συγκεκριμένα, από την Πέμπτη 25 Μαΐου μέχρι και την Πέμπτη 8 Ιουνίου, 30 μπαρ σε 14 πόλεις θα βάλουν τα εξωτικά τους και θα γιορτάσουν το Tiki Week με Angostura cocktails, δίνοντας δώρο limited-edition Tiki ποτήρια, σε όσους απολαύσουν τα ποτά τους. Την έναρξη του Tiki Week θα κηρύξει ο Daniyel Jones, Global Brand Ambassador της Angostura, με μια σειρά από masterclasses και special guests σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη αλλά και Κρήτη.

Angostura Tiki Week 2023 1


Info

angosturatikiweek.com

Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

801 Rooftop Bar: Πειραιώτικο fine drinking με θέα το λιμάνι

Η ζωντανή ενέργεια του λιμανιού συναντά έναν κομψό χώρο με φροντισμένα ποτά και νόστιμο finger food.

Αστεράτες βραδιές O/Purist

Μη χάσετε τα πολύ καλοκαιρινά event O/Purist Starry Nights τις Πέμπτες του Ιουλίου σε αγαπημένα μπαρ της Αθήνας.

Το "Pathos" κάνει την Ίο clubbing προορισμό

Ξεκινώντας στις 22 Ιουλίου, περισσότεροι από 40 DJs θα περάσουν από τα decks του "Pathos Club".

Τα νέα μπαρ της Αθήνας

Εκείνα τα μέρη που εμφανίστηκαν στην πόλη τις τελευταίες ημέρες/ εβδομάδες/ μήνες και υπόσχονται να μας κρατήσουν ιδανική συντροφιά το καλοκαίρι.