
Την Πέμπτη, 23 Μαρτίου, ο Head Sommelier Ευάγγελος Ψωφίδης και ο Executive Chef του ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία Αστέριος Κουστούδης υποδέχονται τους επισκέπτες του "Alexander’s Cigar Lounge"" σε μια ξεχωριστή βραδιά γευσιγνωσίας αφιερωμένη στα βραβευμένα αποστάγματα Nonino.
Μαζί με την επίτιμη προσκεκλημένη Elisabetta Nonino, απόγονο της ομώνυμης οικογένειας, θα αποκαλύψουν τα μυστικά της παραδοσιακής τέχνης απόσταξης των προϊόντων Nonino και την απόλυτη σύνδεσή τους με τη γαστρονομία μέσα από ένα ειδικά σχεδιασμένο μενού γευστικής δοκιμής.
Προερχόμενη από τη Friuli της Βόρειας Ιταλίας, η οικογένεια Nonino έχει αφιερωθεί στην τέχνη της απόσταξης από το 1897 και θεωρείται πραγματικός "πρεσβευτής" της Ιταλικής Grappa σε όλο τον κόσμο. Τα αποστάγματα Nonino έχουν αποσπάσει πλήθος βραβείων για την εξαιρετική τους ποιότητα και την καινοτομία των μεθόδων παραγωγής τους και το 2019 το αποστακτήριο της οικογένειας βραβεύτηκε από το Wine Enthusiast στο Σαν Φρανσίσκο ως το καλύτερο αποστακτήριο στον κόσμο. Ειδικότερα, τα προϊόντα Nonino Grappa και ÙE® παράγονται από φρέσκα πρωτογενή προϊόντα που αποστάζονται με 100% παραδοσιακή μέθοδο σε μικρούς, χάκλινους άμβυκες ατμού στο Ronchi di Percoto, ακολουθούν πάντα μια φυσική παλαίωση σε barriques και μικρά βαρέλια στις 5 Αποθήκες παλαίωσης Grappa (MIG) των Αποστακτηρίων Nonino και εμφιαλώνονται με 0% προσθήκη χρώματος λαμβάνοντας επίσημη πιστοποίηση. Οι απόγονοι της οικογένειας συνεχίζουν την εξέλιξη του Grappa – Italian Cocktail Spirit, πρωταγωνιστή των υπέροχων κοκτέιλ και απεριτίφ.
Ώρα προσέλευσης: 8.15 μ.μ, Ώρα έναρξης: 8.30 μ.μ | 85€ κατ’ άτομο (απαιτείται κράτηση) | Κρατήσεις: 210 3330748