Βραδιά γευσιγνωσίας με το φημισμένο αποστακτήριο "Nonino" στο "Alexander’s Cigar Lounge"

Το «Alexander’s Cigar Lounge» υποδέχεται το φημισμένο αποστακτήριο Nonino σε μια μοναδική βραδιά γευσιγνωσίας.

Alexander's cigar Lounge

Την Πέμπτη, 23 Μαρτίου, ο Head Sommelier Ευάγγελος Ψωφίδης και ο Executive Chef του ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία Αστέριος Κουστούδης υποδέχονται τους επισκέπτες του "Alexander’s Cigar Lounge"" σε μια ξεχωριστή βραδιά γευσιγνωσίας αφιερωμένη στα βραβευμένα αποστάγματα Nonino. 

Διαβάστε Επίσης

Μαζί με την επίτιμη προσκεκλημένη Elisabetta Nonino, απόγονο της ομώνυμης οικογένειας, θα αποκαλύψουν τα μυστικά της παραδοσιακής τέχνης απόσταξης των προϊόντων Nonino και την απόλυτη σύνδεσή τους με τη γαστρονομία μέσα από ένα ειδικά σχεδιασμένο μενού γευστικής δοκιμής.

Προερχόμενη από τη Friuli της Βόρειας Ιταλίας, η οικογένεια Nonino έχει αφιερωθεί στην τέχνη της απόσταξης από το 1897 και θεωρείται πραγματικός "πρεσβευτής" της Ιταλικής Grappa σε όλο τον κόσμο. Τα αποστάγματα Nonino έχουν αποσπάσει πλήθος βραβείων για την εξαιρετική τους ποιότητα και την καινοτομία των μεθόδων παραγωγής τους και το 2019 το αποστακτήριο της οικογένειας βραβεύτηκε από το Wine Enthusiast στο Σαν Φρανσίσκο ως το καλύτερο αποστακτήριο στον κόσμο. Ειδικότερα, τα προϊόντα Nonino Grappa και ÙE® παράγονται από φρέσκα πρωτογενή προϊόντα που αποστάζονται με 100% παραδοσιακή μέθοδο σε μικρούς, χάκλινους άμβυκες ατμού στο Ronchi di Percoto, ακολουθούν πάντα μια φυσική παλαίωση σε barriques και μικρά βαρέλια στις 5 Αποθήκες παλαίωσης Grappa (MIG) των Αποστακτηρίων Nonino και εμφιαλώνονται με 0% προσθήκη χρώματος λαμβάνοντας επίσημη πιστοποίηση. Οι απόγονοι της οικογένειας  συνεχίζουν την εξέλιξη του Grappa – Italian Cocktail Spirit, πρωταγωνιστή των υπέροχων κοκτέιλ και απεριτίφ.

Ώρα προσέλευσης: 8.15 μ.μ, Ώρα έναρξης: 8.30 μ.μ | 85€ κατ’ άτομο (απαιτείται κράτηση) | Κρατήσεις: 210 3330748

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

WORLD OF Beer: Ετοιμάσου για 3 ημέρες γεμάτες μπίρα, μουσική και διασκέδαση!

Από τις 10 έως τις 12 Μαΐου 2024, ζήσε από κοντά τη μοναδική εμπειρία του μεγαλύτερου φεστιβάλ μπίρας στην Ελλάδα και απόλαυσε αμέτρητα είδη μπίρας από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
23/04/2024

Στο 'Island' κι αυτό το καλοκαίρι

Το hot spot της αθηναϊκής Ριβιέρας επανέρχεται για μία ακόμη σεζόν.

Το 'Baba Au Rum' παραδίδει την μπάρα του στο συριανό 'Theosis'

Ένα ξεχωριστό pop-up με δύο από τα κορυφαία ελληνικά μπαρ, την Τρίτη 23 Απριλίου.

Πρώτη ματιά στο 'Walk In Athens', το νέο μπαρ της Μαυρομιχάλη

Οι δημιουργοί του 'Line Athens' (Νο 12 στα The World's 50 Best Bars 2023) παρουσιάζουν ακόμη ένα πολύ ενδιαφέρον project, που μόλις άνοιξε τις πόρτες του στα Εξάρχεια.

Στο θεατρικό σουρεάλ του "L’ Alchimiste"

Όσο δεν παίρνει sui generis και ατμοσφαιρικό, αυτό το bistrot - cocktail bar των Carattoni αλλάζει τα δεδομένα στην πλατεία Καρύτση.

Οι Fideles "φέρνουν" το καλοκαίρι στο "Bolivar"

Το ιδιαίτερα δημοφιλές ντούο της melodic techno έρχεται στα εγκαίνια του "Bolivar" σηματοδοτώντας την εκκίνηση μιας εκρηκτικής σεζόν.

Γνωρίστε περισσότερες από χίλιες μπίρες στο "World of Beer Festival"

Ένα τριήμερο φεστιβάλ στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων με άφθονη μπίρα από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού, μουσικές, συναυλίες, games, free beer tastings και stand up comedy show.