Το "MoMix" σβήνει 10 κεράκια

Μία νέα εποχή ανοίγεται για το δημοφιλές σποτ, γεμάτη τέχνη, γεύσεις, αισθήσεις και εμπειρίες

Momix

Καθόλη τη διάρκεια της δεκαετούς παρουσίας του στα δρώμενα του πίνειν και την αθηναϊκή σκηνή του μπαρ, το "MoMix" αποτελούσε case study. Πλέον, το πρωτοπόρο all day bar συναντάται σε νέο σημείο και μία πολύ πιο βολική "πινέζα" της ευρύτερης περιοχής, στο Γκάζι.

Αφού πέρασε με επιτυχία και αποφασιστικότητα το διάστημα προσαρμογής στην οδό Βουτάδων, πατά πιστά πάνω στο γνωστό concept του molecular mixology, διατηρώντας αγαπημένες προτάσεις όπως τα bubbles και παρουσιάζοντας μία ολόφρεσκη λίστα με 10 νέα signature cocktails.

Παράλληλα, ενισχύει το κομμάτι του φαγητού με νόστιμες επιλογές σε comfort στυλ, που επηρεάζονται από τη σύγχρονη κουζίνα και τις μοντέρνες τεχνικές. 

Εκτός από τα παραπάνω όμως, το "MoMix" φροντίζει να διοργανώνει και ιδιαίτερα events. Στο πλαίσιο των εορτασμών για τα 10 χρόνια του αλλά και τα εγκαίνια του καινούριου του χώρου, φιλοξενεί την  Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2022 (μετά τις 18:30) bazaar με δημιουργίες μόδας και τέχνης από τους Πάνο Απέργη και Γιώργο Συρίγα, με σκοπό την ενίσχυση -μέσω των εσόδων- του "Δείπνου Αγάπης”. Δύο ημέρες αργότερα, ακολουθεί και το μεγάλο πάρτι των 10 ετών αλλά και του φρέσκου χώρου του. 


Info

Βουτάδων 36, Γκάζι
Τηλ. 6974 350179
Facebook: Momix Bar (Molecular Mixology)
Instagram: @momixbar

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

WORLD OF Beer: Ετοιμάσου για 3 ημέρες γεμάτες μπίρα, μουσική και διασκέδαση!

Από τις 10 έως τις 12 Μαΐου 2024, ζήσε από κοντά τη μοναδική εμπειρία του μεγαλύτερου φεστιβάλ μπίρας στην Ελλάδα και απόλαυσε αμέτρητα είδη μπίρας από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
23/04/2024

Στο 'Island' κι αυτό το καλοκαίρι

Το hot spot της αθηναϊκής Ριβιέρας επανέρχεται για μία ακόμη σεζόν.

Το 'Baba Au Rum' παραδίδει την μπάρα του στο συριανό 'Theosis'

Ένα ξεχωριστό pop-up με δύο από τα κορυφαία ελληνικά μπαρ, την Τρίτη 23 Απριλίου.

Πρώτη ματιά στο 'Walk In Athens', το νέο μπαρ της Μαυρομιχάλη

Οι δημιουργοί του 'Line Athens' (Νο 12 στα The World's 50 Best Bars 2023) παρουσιάζουν ακόμη ένα πολύ ενδιαφέρον project, που μόλις άνοιξε τις πόρτες του στα Εξάρχεια.

Στο θεατρικό σουρεάλ του "L’ Alchimiste"

Όσο δεν παίρνει sui generis και ατμοσφαιρικό, αυτό το bistrot - cocktail bar των Carattoni αλλάζει τα δεδομένα στην πλατεία Καρύτση.

Οι Fideles "φέρνουν" το καλοκαίρι στο "Bolivar"

Το ιδιαίτερα δημοφιλές ντούο της melodic techno έρχεται στα εγκαίνια του "Bolivar" σηματοδοτώντας την εκκίνηση μιας εκρηκτικής σεζόν.

Γνωρίστε περισσότερες από χίλιες μπίρες στο "World of Beer Festival"

Ένα τριήμερο φεστιβάλ στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων με άφθονη μπίρα από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού, μουσικές, συναυλίες, games, free beer tastings και stand up comedy show.