Η Central Wine Fair επιστρέφει στην Αθήνα

Με μεγάλη συμμετοχή οινοποιείων και πληθώρα κρασιών, η Central Wine Fair 2022 έρχεται ξανά, τη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου.

Central Wine Fair 2022

Η τρίτη έκδοση της έκθεσης Central Wine Fair φέρνει κάτω από στέγη του ξενοδοχείου Grand Hyatt Athens, 37 ξεχωριστούς οινοποιούς και το όραμα τους. Όλοι οι παραγωγοί που συμμετέχουν στην εκδήλωση είναι μέλη των ενώσεων της Θεσσαλίας (ENOAΘΕ), της Στερεάς Ελλάδας (ENOAKE) και της Αττικής (ENOAA).

Η Central Wine Fair χαρακτηρίζεται από την τεράστια ποικιλομορφία διαφορετικών στυλ κρασιών που προσφέρει. Οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν μέσα σε μια μέρα κρασιά από τον Όλυμπο και τα βουνά της Κεντρικής Ελλάδας, μέχρι την Αττική και τις ακτές της. Πρόκειται για μια εξαιρετική ευκαιρία να αναδειχθεί η διαφορετικότητα των περιοχών αλλά και τα κοινά τους χαρακτηριστικά.

Central Wine Fair 2022 1

Πίσω από τα stand, "ετοιμοπόλεμοι" παραγωγοί θα είναι πρόθυμοι να ξεναγήσουν το κοινό στα ξεχωριστά terroir, στις μοναδικές οινοποιήσεις αυτοχθόνων και διεθνών ποικιλιών αλλά και σε ιδιαίτερα στυλ κρασιών. Πολύ περισσότερο, η Central Wine Fair συγκεντρώνει όλες τις καινούριες προσπάθειες, τους πειραματισμούς και τις αναζητήσεις των σπουδαίων παραγωγών που φιλοξενεί. 

> Διάβασε ακόμη: Τι παίζει τελικά με τα φυσικά κρασιά;

Η εκδήλωση απευθύνεται τόσο σε επαγγελματίες όσο και σε οινόφιλους και έχει σχεδιαστεί από τις περιφερειακές ενώσεις με σκοπό να προβάλει την ποιότητα, τη διαφορετικότητα, και την ταυτότητα των κρασιών από τις τρεις σπουδαίες αμπελουργικές περιοχές. Η έκθεση αποτελεί μια θαυμάσια ευκαιρία τόσο για τους επαγγελματίες που θα αναζητήσουν κλασικά αγαπημένα αλλά και πολλαπλές καινούριες ανακαλύψεις όσο και για το νεαρό κοινό, τους "rookies” του κρασιού που διψάνε να μάθουν για το αγαπημένο τους προϊόν. 

Central Wine Fair 2022 2

Η Central Wine Fair θα πραγματοποιηθεί στην ολοκαίνουρια αίθουσα του Grand Hyatt Athens, Aristotle (είσοδος από οδό Λεοντίου), από τις 12:00 έως τις 21:00. Συστήνεται στους επαγγελματίες να προτιμήσουν τις πρωινές ή μεσημεριανές ώρες.

Το κόστος εισόδου στην Central Wine Fair είναι € 8 με προαγορά μέσω viva έως 9 Δεκεμβρίου και € 12 (€ 8 φοιτητικό) από τις 10 Δεκεμβρίου ή επιτόπου στην εκδήλωση. Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται και το αναμνηστικό ποτήρι γευσιγνωσίας με το λογότυπο της έκθεσης.


Info

Προπώληση εισιτηρίων μέσω Viva

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

Γνωρίστε περισσότερες από χίλιες μπίρες στο "World of Beer Festival"

Ένα τριήμερο φεστιβάλ στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων με άφθονη μπίρα από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού, μουσικές, συναυλίες, games, free beer tastings και stand up comedy show.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
09/04/2024

'Paradiso': Sustainability σε ένα από τα καλύτερα μπαρ του κόσμου

Το εμβληματικό σποτ της Βαρκελώνης βλέπει σε μια πιο βιώσιμη μπάρα μέσω (και) του Paradiso Sustainability Summit.

Ο DJ Ravin για ένα τελευταίο ανοιξιάτικο session στο "Athenee"

Ο διάσημος DJ από το Παρίσι αναμένεται να μάς ταξιδέψει ξανά με τις μουσικές του επιλογές στα κορυφαία μπαρ για τα οποία η πόλη φημίζεται.

Οι KAS:ST ξανά στην Αθήνα με ένα εντυπωσιακό audio-visual πρότζεκτ

Το SEDS Lifestyle παρουσιάζει ένα εκρηκτικό lineup στο "Universe Warehouse".

5.475 ημέρες 'Baba Au Rum': Ένα μπαρ για τον κόσμο

Δημιουργικότητα και fun, ρούμια και κοκτέιλ, προσωπικότητα και έξω καρδιά. Ένα από τα πιο επιδραστικά μπαρ της χώρας και ένα από τα σημαντικότερα της παγκόσμιας μπάρας, κλείνει μία δεκαπενταετία ζωής.

Στις αθηναϊκές παμπ πριν και μετά την St. Patrick's Day

Το αντίστοιχο του ιταλικού εστιατορίου σε μπαρ, είναι η παμπ. Ευτυχώς, υπάρχουν και στην πόλη αρκετά από εκείνα ακριβώς τα μέρη με τη χαλαρή ατμόσφαιρα, τις ένοχα απολαυστικές λιχουδιές και τη μονίμως ρέουσα μπύρα.

Μετά το 'Line', έρχεται το 'Walk In Athens'

Η ομάδα του πρωτοποριακού αθηναϊκού μπαρ παρουσιάζει προσεχώς ένα ακόμη πολύ ιδιαίτερο ολοήμερο κόνσεπτ.