Νέες συνεργασίες και vegan culture στο "In Love Again"

Το μικρό αδερφάκι του πολυβραβευμένου "Baba Au Rum" δε σταματά να εξελίσσεται.

Κατερίνα Θωμαΐδη και Φάνια Ανδρεάδη στο In Love Again

Ήταν Μάρτιος του 2009 όταν στον αριθμό 6, στον μικρό πεζόδρομο της Κλειτίου και στην καρδιά του αθηναϊκού κέντρου, το "Baba Au Rum" άνοιγε τις πόρτες του. Μαζί με αυτές, τις πύλες για μία εντελώς διαφορετική διάσταση στην μπαρ σκηνή της πρωτεύουσας, που όμοιά της είχε να εμφανιστεί πιθανότατα από την εποχή του θρυλικού "Bar Guru Bar". Ποιοτικά ποτά, χαλαρή ατμόσφαιρα, ωραίες μουσικές καθώς και η μαγεία που αναδύεται μέσα από το πάντρεμα φίνων αποσταγμάτων με εξωτικά φρούτα, μπαχαρικά και βότανα, από κάθε γωνιά του κόσμου ήταν μόνο μερικά από τα στοιχεία που το έκαναν αμέσως αγαπητό αλλά σίγουρα δεν ήταν μόνο αυτά. Το τελευταίο άλλωστε αποδεικνύεται διαρκώς τα τελευταία χρόνια, με το "Baba Au Rum" να βρίσκεται διαρκώς ανάμεσα στα The World's 50 Best Bars (νο.20 φέτος). Και μετά, ακριβώς απέναντί του, εμφανίστηκε το "In Love Again". 

Διαρκής γλυκιά εξέλιξη

Το ελαφρώς διαφορετικό και πρωτότυπο concept, με το πανέμορφο και feelgood συστήθηκε ως boutique pastry shop, στο οποίο μεταξύ άλλων μπορείς να δοκιμάσεις γλυκά εμπνευσμένα από την cocktail culture καθώς και κάποιες έξυπνες αλμυρές προτάσεις αλλά και specialty coffee της Taf, ειδικά ψημένο για το συγκεκριμένο project. 

> Διάβασε ακόμη: Κι αν η Μαυρομιχάλη είναι ο επόμενος hot δρόμος των Εξαρχείων;

Σαν ένας χώρος που φιλοξενεί την ποιοτική πρωτοτυπία αλλά και την εναλλακτική δημιουργικότητα, δε σταματά στιγμή να εξελίσσεται. Αυτή τη φορά, προσθέτει στην ομάδα του την εξειδικευμένη vegan pastry chef Κατερίνα Θωμαΐδη, ενισχύοντας έτσι το girl power στοιχείο, μαζί με την (ήδη pastry chef) Φάνια Ανδρεάδη και την (βοηθό pastry chef) Μαρία Κουφάκη. 

Κάνοντας embrace τη vegan φιλοσοφία, οι προαναφερθείσες δημιουργούν γλυκά απαλλαγμένα από ζωικά συστατικά (τα οποία ήδη σερβίρονται στο "In Love Again"), υιοθετώντας έναν ολιστικό τρόπο προσέγγισης της χορτοφαγικής ζαχαροπλαστικής αλλά και της γενικότερης κουλτούρας, χρησιμοποιώντας υψηλής ποιότητας βιολογικά προϊόντα και πάντοτε με σεβασμό προς το περιβάλλον.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

'Ichigo Ichie': Ένα ιαπωνίζον μπαρ ανατέλλει στο αθηναϊκό κέντρο

Μία πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση προστίθεται στην αθηναϊκή μπαρογραφία και έχει γεύση και άποψη Άπω Ανατολής.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
10/12/2025

Ένα αθηναϊκό 50 Best Hotel φιλοξενεί ένα αθηναϊκό 50 Best Bar

​​Γιορτινή ατμόσφαιρα, κορυφαία ταλέντα του διεθνούς bartending και ένας ουσιαστικός σκοπός, σε μια από τις πιο προνομιακές τοποθεσίες της πρωτεύουσας.

Καταφθάνουν σύντομα τα 50 καλύτερα μπαρ (και) της Ευρώπης

Τα The World's 50 Best Bars εγκαινιάζουν τη νέα λίστα Europe’s 50 Best Bars και δίνει την ευκαιρία σε μικρότερες πόλεις να λάμψουν μέσα από τα μπαρ τους.

Το θρυλικό Doors επιστρέφει στο Κολωνάκι

Στην παλιά του θέση, στο εμπορικό κέντρο του Λαιμού αλλά έναν όροφο πιο ψηλά και με την ενέργεια του ακόμα ψηλότερα, το σημερινό Doors επιλέγει το συνοδευτικό "Live Art".

Ο Δεκέμβριος είναι μοναδικός στα Vibo Bistrot

Wine Stories με δώρα, DJ πάρτι, live με Arionas και τα γλυκά του Δ. Χρονόπουλου στα δύο δημοφιλή μπιστρό σε Γλυφάδα και Πειραιά.

Στο ομορφότερο μπαρ της Αθήνας με τον Αλέξανδρο Χριστόπουλο

To επίσημο Release Party της συλλογής SUITE no.2025 του κορυφαίου DJ θα πραγματοποιηθεί αυτό το Σάββατο, 6 Δεκεμβρίου.

Αθηναϊκά μπαρ που τους ταιριάζει πολύ ο χειμώνας

Εκείνες οι ζεστές μπάρες που μοιάζουν ιδανικές για τις συνθήκες και το mood της εποχής.