Οι Mind Against καταλαμβάνουν το "Pathos"

Mind Against

Το φετινό φιλόδοξο lineup του εντυπωσιακού club των Κυκλάδων συνεχίζεται με το ηλεκτρονικό ντουέτο των Mind Against, την Τετάρτη 27 Ιουλίου, για ένα αξέχαστο πάρτι με θέα στο Αιγαίο. Σε μια μαγευτική έκταση πάνω από 40 στρέμματα με μοναδική θέα στο Αιγαίο, το "Pathos" δίνει στον επισκέπτη την ευκαιρία να ζήσει μια ολοκληρωμένη εμπειρία φιλοξενίας. Στον χώρο με τη μοναδική ενέργεια που αποπνέει μοντέρνα πολυτέλεια και αυθεντική νησιώτικη ζεστασιά πρωταγωνιστεί η 45 μέτρων μαρμάρινη πίσινα, φτιαγμένη από 77.000 κομμάτια μαρμάρου. Από νωρίς με ένα δροσερό κοκτέιλ με το ηλιοβασίλεμα στο background αλλά και μια σειρά γαστρονομικών επιλογών με ιαπωνική φινέτσα μέχρι το βράδυ που μεταμορφώνεται σε club.

Mind Against


Οι Mind Against από την Ιταλία αποτελούνται από τα αδέρφια Alessandro and Federico Fognini. Η δισκογραφία τους περιλαμβάνει κυκλοφορίες με την ετικέτα της Afterlife (Tale Of Us) και της Scuba’s Hotflush. Μετράνε επίσης, συνεργασίες με μεγάλα ονόματα όπως οι Locked Groove και Aether. Συνδυάζοντας ρίζες από τα είδη της IDM, της house και της techno δημιουργούν συναισθήματα μέσα από μια ποικιλία ατμοσφαιρικών synths και κρουστών που θα σε παρασύρουν μοιραία στο dancefloor.

Εισιτήρια στο viva.gr. (Κρατήσεις: 6981080257, info@pathoslounge.com)

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

WORLD OF Beer: Ετοιμάσου για 3 ημέρες γεμάτες μπίρα, μουσική και διασκέδαση!

Από τις 10 έως τις 12 Μαΐου 2024, ζήσε από κοντά τη μοναδική εμπειρία του μεγαλύτερου φεστιβάλ μπίρας στην Ελλάδα και απόλαυσε αμέτρητα είδη μπίρας από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
23/04/2024

Στο 'Island' κι αυτό το καλοκαίρι

Το hot spot της αθηναϊκής Ριβιέρας επανέρχεται για μία ακόμη σεζόν.

Το 'Baba Au Rum' παραδίδει την μπάρα του στο συριανό 'Theosis'

Ένα ξεχωριστό pop-up με δύο από τα κορυφαία ελληνικά μπαρ, την Τρίτη 23 Απριλίου.

Πρώτη ματιά στο 'Walk In Athens', το νέο μπαρ της Μαυρομιχάλη

Οι δημιουργοί του 'Line Athens' (Νο 12 στα The World's 50 Best Bars 2023) παρουσιάζουν ακόμη ένα πολύ ενδιαφέρον project, που μόλις άνοιξε τις πόρτες του στα Εξάρχεια.

Στο θεατρικό σουρεάλ του "L’ Alchimiste"

Όσο δεν παίρνει sui generis και ατμοσφαιρικό, αυτό το bistrot - cocktail bar των Carattoni αλλάζει τα δεδομένα στην πλατεία Καρύτση.

Οι Fideles "φέρνουν" το καλοκαίρι στο "Bolivar"

Το ιδιαίτερα δημοφιλές ντούο της melodic techno έρχεται στα εγκαίνια του "Bolivar" σηματοδοτώντας την εκκίνηση μιας εκρηκτικής σεζόν.

Γνωρίστε περισσότερες από χίλιες μπίρες στο "World of Beer Festival"

Ένα τριήμερο φεστιβάλ στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων με άφθονη μπίρα από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού, μουσικές, συναυλίες, games, free beer tastings και stand up comedy show.