"Bar8": Στο κρυφό χαρτί της Μεγάλης Βρεταννίας με καλοκαιρινά vibes και ασιατικά bites

Ένα καλοκαιρινό place-to-be και μία ανεπανάληπτη εμπειρία με θέα το ηλιοβασίλεμα στην Αθήνα.

BAR8 ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΝΙΑ

H θαυμάσια θέα και η σαγηνευτική αύρα προς τον επιβλητικό λόφο του Λυκαβηττού και την υπόλοιπη Αθήνα -που πάντοτε αυξάνει τη γοητεία της όταν την κοιτάς από ψηλά- είναι μόνο μερικά από τα δυνατά χαρτιά του open-air μπαρ στην πίσω μεριά του GB Roof Garden, που θα μπορούσε να θεωρηθεί ακόμη και μία σχεδόν μυστική ταράτσα της πρωτεύουσας.

Στον 8ο όροφο του Ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία, το καλοκαίρι είναι πάντοτε ειδυλλιακό, με gatherings που δημιουργούν εμπειρίες στην καρδιά της Αθήνας. Σε ένα κατάφυτο περιβάλλον με μοντέρνα αισθητική, η έμπειρη ομάδα των bartenders του ξενοδοχείου ετοιμάζει προσεγμένα cocktails, την ίδια στιγμή που στο live food station, ο executive chef Αστέριος Κουστούδης με διάθεση ανανέωσης, σε ταξιδεύει γευστικά ετοιμάζοντας μπροστά σου υπέροχα ασιατικά Bar Bites. 

BAR8 ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΝΙΑ 4

BAR8 ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΝΙΑ 3

BAR8 ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΝΙΑ 2

Το ποτό σου εδώ συνοδεύτεται με απολαυστικές fingerfood προτάσεις όπως το τραγανό φύλλο ‘nori’ με ταρτάρ από ψάρι ημέρας, εσπεριδοειδή και γλάσο καραμέλας, τα ‘οnigiri’ στα κάρβουνα, καπνιστό χέλι, λευκή μελιτζάνα με miso και χαρουπόμελο, λαβράκι nigiri με calamansi και κρέμα από πράσινο τσάι, το Tataki από μοσχάρι Ιαπωνίας Hida Wagyu και μια εξαιρετική ποικιλία από φρέσκα στρείδια. Για άψογο food pairing, οι bartenders ακολουθώντας την τάση της εποχής προτείνουν αυθεντικά Ιαπωνέζικα σάκε, ασιατικά cocktails και μπύρες. 

BAR8 ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΝΙΑ 1

Κάθε βράδυ η μουσική δυναμώνει στα City Summer Vibes events στο Bar8 με live DJ sets σε συνεργασία με τους ραδιοφωνικούς σταθμούς Pepper 96.6, En Lefko 87.7 και Hit 88.9, που ανεβάζουν τη διάθεση. Την ατμόσφαιρα μεταμορφώνει η εντυπωσιακή σαξοφωνίστρια Διονυσία Γεωργιάδου, η οποία συνοδεύει ρυθμικά με μοντέρνους ήχους κάθε Τρίτη έως Σάββατο. 


Info

BAR8 AT THE GB ROOF GARDEN RESTAURANT
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΝΙΑ
Καθημερινά 19:00 - 00:00

Τηλ. 210 3330766
Βασιλέως Γεωργίου 1Α, Αθήνα, 105 64
www.gbroofgarden.gr

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

WORLD OF Beer: Ετοιμάσου για 3 ημέρες γεμάτες μπίρα, μουσική και διασκέδαση!

Από τις 10 έως τις 12 Μαΐου 2024, ζήσε από κοντά τη μοναδική εμπειρία του μεγαλύτερου φεστιβάλ μπίρας στην Ελλάδα και απόλαυσε αμέτρητα είδη μπίρας από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
23/04/2024

Στο 'Island' κι αυτό το καλοκαίρι

Το hot spot της αθηναϊκής Ριβιέρας επανέρχεται για μία ακόμη σεζόν.

Το 'Baba Au Rum' παραδίδει την μπάρα του στο συριανό 'Theosis'

Ένα ξεχωριστό pop-up με δύο από τα κορυφαία ελληνικά μπαρ, την Τρίτη 23 Απριλίου.

Πρώτη ματιά στο 'Walk In Athens', το νέο μπαρ της Μαυρομιχάλη

Οι δημιουργοί του 'Line Athens' (Νο 12 στα The World's 50 Best Bars 2023) παρουσιάζουν ακόμη ένα πολύ ενδιαφέρον project, που μόλις άνοιξε τις πόρτες του στα Εξάρχεια.

Στο θεατρικό σουρεάλ του "L’ Alchimiste"

Όσο δεν παίρνει sui generis και ατμοσφαιρικό, αυτό το bistrot - cocktail bar των Carattoni αλλάζει τα δεδομένα στην πλατεία Καρύτση.

Οι Fideles "φέρνουν" το καλοκαίρι στο "Bolivar"

Το ιδιαίτερα δημοφιλές ντούο της melodic techno έρχεται στα εγκαίνια του "Bolivar" σηματοδοτώντας την εκκίνηση μιας εκρηκτικής σεζόν.

Γνωρίστε περισσότερες από χίλιες μπίρες στο "World of Beer Festival"

Ένα τριήμερο φεστιβάλ στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων με άφθονη μπίρα από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού, μουσικές, συναυλίες, games, free beer tastings και stand up comedy show.