Στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης για το Indie Brew Fest

Πώς θα σου φαινόταν να καταστρώσεις τις καλοκαιρινές διακοπές σε ένα διήμερο πάρτι, με μία μπύρα στο χέρι.

INDIE BREW FEST ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΚΥΨΕΛΗΣ @b8ch0

Σε περίπτωση που η προοπτική του να καταστρώσεις τις καλοκαιρινές διακοπές, μαζί με την παρέα σου, κρατώντας μία μπύρα στο χέρι, άπτεται των άμεσων θερινών σου πλάνων, τότε το Indie Brew Fest και η Δημοτική Αγοράς Κυψέλης οφείλει να είναι ο προορισμός σου γι' αυτό το Σαββατοκύριακο. 

Κι αυτό γιατί η ομάδα του Impact Hub Athens επιστρέφει το Σάββατο 18 και την Κυριακή 19 Ιουνίου για μία ακόμη φορά σε έναν από τους πιο ιδιαίτερους χώρους της Αθήνας, με καλή μουσική, φαγητό και μπόλικο παγωμένο ζύθο.Το τελευταίο κομμάτι φροντίζουν οι Alea Brewing Co, Sourmena Brew, Paragon Brewery, Midnight Circus, Mustaki Nomad, 33 Brewing και πολλοί άλλοι, συστήνοντάς σου την εξαιρετικά ποιοτική δουλειά από τις νέες ελληνικές μικροζυθοποιίες.

Πέρα από την μπύρα που θα ρέει άφθονη, θα υπάρχουν ακόμη street food επιλογές από τα Tarantino, Peace by peas και Raclettistas, ενώ το line up του 2ήμερου εμπλουτίζεται με το merch των microbreweries, μεταξοτυπίες σε t-shirts, tote bags και μικρό-αντικείμενα διαφόρων ελληνικών brands, αλλά και τον αγαπημένο εκδοτικό οίκο Brainfood με πολλές επιλογές σε μουσικά βιβλία & comics. 

INDIE BREW FEST 1
Angel Balesteros

Το Pop Up Store της Αγοράς θα φιλοξενεί τα Hazelrey Vintage & The Nook Concept με ιδιαίτερα vintage ρούχα, κοσμήματα & ethical home-decor. Για τους φίλους των comics, από απλούς αναγνώστες που αναζητούν καινούρια ενδιαφέροντα αναγνώσματα, μέχρι φανατικούς συλλέκτες, το καλοκαιρινό Comicdom Bazaar την Κυριακή μέχρι τις 21.00, θα γίνει αφορμή να ψάξουν, να διαβάσουν και να ανακαλύψουν χιλιάδες τίτλους από κόμικ και related items.  Κερασάκι στην τούρτα, το μουσικό χαλί από τον Pepper 96,6.

Φωκίωνος Νέγρη 42, Κυψέλη / Σάββατο 18/06 17.00 - 00.00 & Κυριακή 19/06 14.00 - 00.00 / Είσοδος ελεύθερη / Ο χώρος της Αγοράς είναι ανοιχτός και προσβάσιμος σε όλες/ους – αμαξίδια, κατοικίδια, μικρούς & μεγάλους.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

'Maggie Cassidy': Το νέο μπαρ της Πανόρμου έχει κάτι από '7 Jokers'

Οι Αρμελίνα Αντωναροπούλου, Μικαέλα Τσικουδάκη και Σπύρος Αναγνώστου παρουσιάζουν ένα ολόφρεσκο μπαρ γειτονιάς στους Αμπελόκηπους.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
21/10/2025

Altos x The World's 50 Best Bars: Όταν ένας μοναδικός θεσμός συναντά μια κορυφαία τεκίλα

Κάθε χρόνο, τα The World’s 50 Best Bars συγκεντρώνουν όλο το bar & spirits industry σε μια μοναδική γιορτή. Ως Official Tequila Partner, η Altos προσφέρει γεύση αλλά δίνει παράλληλα την ευκαιρία στους bartenders να ψηφίσουν για τους συναδέλφους τους.

Lorenzo Antinori, τι σημαίνει να 'τρέχεις' το κορυφαίο μπαρ του πλανήτη;

Μία κουβέντα με τον Ιταλό γευσιπλάστη, με αφορμή τον θρίαμβο του Bar Leone στα The World's 50 Best Bars 2025.

Ένα Halloween πάρτυ βγαλμένο από τα 80s στο A Liar Man

Η Angelika Dusk επιστρέφει δυναμικά στη σκηνή και μας προσκαλεί σε μια φθινοπωρινή, γεμάτη ρυθμό και ενέργεια βραδιά.

Don’t be a Dick: Καλή πίτσα, cocktails και soft clubbing στο νέο spot των Εξαρχείων

Το φρέσκο στέκι της Φειδίου άνοιξε λίγο καιρό πριν και ήδη ξεχωρίζει τόσο για την αισθητική όσο και για τη φιλοσοφία του.

Είσαι έτοιμος να δοκιμάσεις τη μαστίχα... όπως ποτέ πριν;

Το νέο κεφάλαιο στην ιστορία της μαστίχας είναι ένα σύγχρονο, premium απόσταγμα με καθαρό χαρακτήρα, διακριτικά αρώματα και εκλεπτυσμένη, extra-dry γεύση. Και το λένε Axia.

Στο θρυλικό μπαρ όπου ο Picasso πλήρωνε τα ποτά του με πίνακες

Coco Chanel, Alberto Giacometti, Yves Saint Laurent, Henri Matisse, Richard Strauss, Joan Miró, Pablo Picasso. Το Kronenhalle της Ζυρίχης είχε την ίσως πιο εκλεκτή πελατεία στην ιστορία των μπαρ.