Ένα ξεχωριστό cocktail week στη Νέα Φιλαδέλφεια

Από τις 20 έως τις 26 Ιουνίου, πίνουμε cocktails σε 'Barsol', 'Old Dog', 'Κίτρινη Γκαζόζα', 'B-kouti' και 'Libertine'.

COCKTAIL WEEK ΣΤΗ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ @Old Dog

Δεν αποτελεί κανενός είδους αστικό μυστικό πως τα τελευταία χρόνια η Νέα Φιλαδέλφεια έχει εξελιχθεί σε μία από τις πιο vibrant γειτονιές της Αθήνας, με μπόλικους λόγους για να την επισκεφθεί κανείς από τις γύρω περιοχές ή ακόμη και πιο μακριά από αυτές. Ένας από τους λόγους αυτούς είναι δίχως αμφιβολία και τα προσεγμένα μπαρ της, καθένα με το δικό του ξεχωριστό concept και προσωπικότητα. 

Στο πλαίσιο της ευρύτερης εξωστρέφειάς τους λοιπόν, οι πιο αναγνωρίσιμοι εκπρόσωποι του είδους, διοργανώνουν ένα ξεχωριστό cocktail week, σερβίροντας το καθένα τις δικές του εμπνευσμένες προτάσεις. 

> Διάβασε ακόμη: Η πιο φρέσκια φουρνιά των αθηναϊκών μπαρ

Από τις 20 έως τις 26 Ιουνίου, τα "Barsol", "Old Dog", "Κίτρινη Γκαζόζα", "B-kouti" και "Libertine" ενώνουν τις δυνάμεις τους και σε περιμένουν βορειοδυτικά του κέντρου της Αθήνας για bar hopping, μέρα με τη μέρα, συντροφιά φυσικά με καλοφτιαγμένα cocktails, αλκοολικά μαγειρέματα, τροπικά φρούτα και μπαχαρικά, όλα αναδευμένα με τους πιο ευφάνταστους τρόπους. 

COCKTAIL WEEK ΣΤΗ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ 3
@Κίτρινη Γκαζόζα

COCKTAIL WEEK ΣΤΗ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ 1
@Barsol

Η cocktail week της Νέας Φιλαδέλφειας θα ολοκληρωθεί με ένα μοναδικό closing event στο Άλσος, την Κυριακή 26 Ιουνίου. 

  • Αναλυτικά το πρόγραμμα: Δευτέρα 20 Ιουνίου - "Barsol", Τρίτη 21 Ιουνίου - "Old Dog", Τετάρτη 22 Ιουνίου - "Κίτρινη Γκαζόζα", Πέμπτη 23 Ιουνίου - "Libertine Drinkery", Παρασκευή 24 Ιουνίου - "B-kouti".

COCKTAIL WEEK ΣΤΗ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ 4
@Libertine Drinkery

COCKTAIL WEEK ΣΤΗ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ 2
@B-Kouti ART BAR CAFE

Τι θα πιεις, πού

Στο "Old Dog" πρωταγωνιστής θα είναι το gin, με τρεις επιλογές: Ένα Fig Martini (αρωματισμένο με φύλλα σύκου), ένα προσαρμοσμένο Mulata Daiquiri (με gin, συν ένα λικέρ από υπολείμματα καφέ) και ένα βοτανικό και ελαφρώς αλμυρό Last Word.

Στο "Libertine Drinkery" τον πρώτο λόγο θα έχει το ουίσκι, που θα αποτελέσει τη βάση για τρεις συνταγές: Στη μία -το What's Up Peach- θα συνεργάζεται με το ροδάκινο, στην άλλη -Perfext Pear- με βανίλια, αχλάδι και ginger beer και στην τελευταία -Dorothy- θα συναντήσεις ένα ενδιαφέρον mix bourbon και λευκής σοκολάτας. 

Στο "Barsol"  θα βρει κανείς τρία ποτά με τεκίλα, gin και ρούμι αντίστοιχα. Το πρώτο θα ονομάζεται Japanese Paloma και πρόκειται για μία παραλλαγή του κλασικού cocktail, με τη χρήση yuzu. Στο δεύτερο, Eclipse, το gin μαγειρεύεται με μαύρη σοκολάτα και αναμιγνύεται με cordial περγαμόντο και σιρόπι αχλαδιού, συν παγωμένη λευκή σοκολάτα στο χείλος του ποτηριού. Και το τρίτο φέρει την ονομασία New Way (Pina Colada), σε μία εναλλακτική εκδοχή του ρουμένιου cocktail, με cordial ανανά και αφρό καρύδας.

 Στο "B-kouti" σε περιμένουν τα Two Smoking Barrels (με ρούμι, μάνγκο, κανέλα, αμύγδαλο και τζίντζερ), Tres Fuegos (με τεκίλα, αγαύη, βανίλια, μάνγκο, λάιμ και δυόσμο) και Yellow Moon (με gin, τζίντζερ, περγαμόντο και λεμόνι).

Η "Κίτρινη Γκαζόζα", τέλος, θα σερβίρει τα Rumballo (με butter caramel infused ρούμι, cordial ανανά, σιρόπι butterscotch), Mellow Gin (με mellow cordial, gin, σιρόπι μελιού και λάιμ) και το Mexical (με τεκίλα, πικάντικο σιρόπι αγαύης και εσπεριδοειδή).

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

Ο DJ Ravin για ένα τελευταίο ανοιξιάτικο session στο "Athenee"

Ο διάσημος DJ από το Παρίσι αναμένεται να μάς ταξιδέψει ξανά με τις μουσικές του επιλογές στα κορυφαία μπαρ για τα οποία η πόλη φημίζεται.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
05/04/2024

Οι KAS:ST ξανά στην Αθήνα με ένα εντυπωσιακό audio-visual πρότζεκτ

Το SEDS Lifestyle παρουσιάζει ένα εκρηκτικό lineup στο "Universe Warehouse".

5.475 ημέρες 'Baba Au Rum': Ένα μπαρ για τον κόσμο

Δημιουργικότητα και fun, ρούμια και κοκτέιλ, προσωπικότητα και έξω καρδιά. Ένα από τα πιο επιδραστικά μπαρ της χώρας και ένα από τα σημαντικότερα της παγκόσμιας μπάρας, κλείνει μία δεκαπενταετία ζωής.

Στις αθηναϊκές παμπ πριν και μετά την St. Patrick's Day

Το αντίστοιχο του ιταλικού εστιατορίου σε μπαρ, είναι η παμπ. Ευτυχώς, υπάρχουν και στην πόλη αρκετά από εκείνα ακριβώς τα μέρη με τη χαλαρή ατμόσφαιρα, τις ένοχα απολαυστικές λιχουδιές και τη μονίμως ρέουσα μπύρα.

Μετά το 'Line', έρχεται το 'Walk In Athens'

Η ομάδα του πρωτοποριακού αθηναϊκού μπαρ παρουσιάζει προσεχώς ένα ακόμη πολύ ιδιαίτερο ολοήμερο κόνσεπτ.

Ο Αλέξανδρος Χριστόπουλος αναβιώνει το "Studio 54" στο "Athenee"

Ο Αλέξανδρος Χριστόπουλος φέρνει τον μύθο του νεοϋορκέζικου κλαμπ στην καρδιά της Αθήνας, για ένα one night only event

Ένα 'Μεταφυσικό' wine bar μόλις εμφανίστηκε στην πλατεία Μαβίλη

Μία καινούρια οινική γωνιά εμφανίστηκε στην πόλη, αυτή τη φορά στους χώρους του 'Metaphor Athens'.