Ο Άνταμ Κοντοβάς υπογράφει το νέο bar-food μενού του "Mr.Fox"

Οι πρωτότυπες comfort food επιλογές που έχει δημιουργήσει ο γνωστός σεφ έρχονται να συνοδεύσουν αρμονικά τα high-end κοκτέιλ του Πάνου Κανατσούλη.

mr.fox_adam_kontovas

Το "Mr. Fox" βρίσκεται στην καρδιά της Γλυφάδας και από τον Ιούλιο του 2020 που πρωτοάνοιξε τις πόρτες του, σερβίρει καινοτόμα κοκτέιλ σε έναν ντιζαϊνάτο χώρο που άνετα θα συναντούσες σε κάποια μεγάλη πρωτεύουσα της Ευρώπης. Ο Πάνος Κανατσούλης, συνιδιοκτήτης και bar manager, μαζί με τον Δημήτρη Ρούσσο, έχουν σχεδιάσει μία cocktail list με 14 ανατρεπτικές και καινοτόμες συνταγές που επαναπροσδιορίζουν τα κλασικά μέσα από σύγχρονες τεχνικές και απρόσμενους γευστικούς συνδυασμούς.

Σε αυτήν την drinking εμπειρία έρχεται να προστεθεί το advanced bar-food μενού του Άνταμ Κοντοβά, ο οποίος δημιούργησε comfort food πιάτα για όλη μέρα. Ξεκινώντας από τις 11 π.μ. και μέχρι τις 4 μ.μ. μπορείτε να δοκιμάσετε γλυκές και αλμυρές δημιουργίες από το "Mr. Fox Campari brunch". Πρόκειται για ένα brunch menu με αγαπημένες comfort food επιλογές, σερβιρισμένες με ολόφρεσκο τρόπο. Σημειώστε ότι στον κατάλογο του brunch περιλαμβάνονται κοκτέιλ και spritzes προορισμένα για να ταιριάξουν με τα πιάτα, ενώ στα big hits ανήκει το "do-it-yourself Bloody Mary" όπου μπορείτε να δημιουργήσετε τη δική σας custom εκδοχή επιλέγοντας βάση (ντομάτα ή παντζάρι), το αγαπημένο σας ποτό (vodka, gin ή tequila), καθώς και το βαθμό spiciness (mild, real spicy).

Συνεχίζουμε με το bar-food μενού, το οποίο σερβίρεται από τις 2 μ.μ. μέχρι τις 12 π.μ. και περιλαμβάνει μία εξεζητημένη σύνθεση finger-food πιάτων με εντυπωσιακά twist. Στο μενού αυτό θα βρείτε bao buns με καυτερές γαρίδες, σεβίτσε και vegan tacos, ταρτάρ και chicken bahn mi sandos, curry hot dog, δροσερές σαλάτες, αλλά και πίτσες ή chili-glazed κοτόπουλο νανάκι κατευθείαν από τον ξυλόφουρνο του "Mr. Fox". Αξίζει να δοκιμάσετε και το γλυκό του καταλόγου, ένα burnt cheesecake ή αλλιώς "το cheesecake των Βάσκων", το οποίο σερβίρεται συνοδευόμενο από μαρμελάδα αχλάδι και μπαχαρικά.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

Altos x The World's 50 Best Bars: Όταν ένας μοναδικός θεσμός συναντά μια κορυφαία τεκίλα

Κάθε χρόνο, τα The World’s 50 Best Bars συγκεντρώνουν όλο το bar & spirits industry σε μια μοναδική γιορτή. Ως Official Tequila Partner, η Altos προσφέρει γεύση αλλά δίνει παράλληλα την ευκαιρία στους bartenders να ψηφίσουν για τους συναδέλφους τους.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
21/10/2025

Lorenzo Antinori, τι σημαίνει να 'τρέχεις' το κορυφαίο μπαρ του πλανήτη;

Μία κουβέντα με τον Ιταλό γευσιπλάστη, με αφορμή τον θρίαμβο του Bar Leone στα The World's 50 Best Bars 2025.

Ένα Halloween πάρτυ βγαλμένο από τα 80s στο A Liar Man

Η Angelika Dusk επιστρέφει δυναμικά στη σκηνή και μας προσκαλεί σε μια φθινοπωρινή, γεμάτη ρυθμό και ενέργεια βραδιά.

Don’t be a Dick: Καλή πίτσα, cocktails και soft clubbing στο νέο spot των Εξαρχείων

Το φρέσκο στέκι της Φειδίου άνοιξε λίγο καιρό πριν και ήδη ξεχωρίζει τόσο για την αισθητική όσο και για τη φιλοσοφία του.

Είσαι έτοιμος να δοκιμάσεις τη μαστίχα... όπως ποτέ πριν;

Το νέο κεφάλαιο στην ιστορία της μαστίχας είναι ένα σύγχρονο, premium απόσταγμα με καθαρό χαρακτήρα, διακριτικά αρώματα και εκλεπτυσμένη, extra-dry γεύση. Και το λένε Axia.

Στο θρυλικό μπαρ όπου ο Picasso πλήρωνε τα ποτά του με πίνακες

Coco Chanel, Alberto Giacometti, Yves Saint Laurent, Henri Matisse, Richard Strauss, Joan Miró, Pablo Picasso. Το Kronenhalle της Ζυρίχης είχε την ίσως πιο εκλεκτή πελατεία στην ιστορία των μπαρ.

Πώς είναι να πίνεις στο Bar Leone, το καλύτερο μπαρ του κόσμου

Μία επίσκεψη και μερικές σκέψεις για τον ευ πίνειν ναό του Lorenzo Antinori στο Χονγκ Κονγκ, που βρέθηκε στο νο.1 της φετινής λίστας των The World's 50 Best Bars.