Noah: Τροπικός παράδεισος στο Πάρκο Ελευθερίας

Το απόλυτο χιτ της προηγούμενης σεζόν επιστρέφει δριμύτερο, προσφέροντας στον παραδεισένιο κήπο του μια καλοκαιρινή όαση στο κέντρο της Αθήνας.

Noah: Τροπικός παράδεισος στο Πάρκο Ελευθερίας

Το απόλυτο χιτ της προηγούμενης σεζόν επιστρέφει δριμύτερο, προσφέροντας στον παραδεισένιο κήπο του μια καλοκαιρινή όαση στο κέντρο της Αθήνας.

Noah: Τροπικός παράδεισος στο Πάρκο Ελευθερίας - εικόνα 1

Με τραπεζάκια μόνο έξω, ατμόσφαιρα βγαλμένη από Λατινική Αμερική κι ένα σιντριβάνι-έμβλημα (ίσως το πιο φωτογραφημένο spot των περσινών timeline μας) να μας υποδέχεται στην είσοδο, το μποέμ σκηνικό του "Noah" γίνεται καθημερινά σκηνικό καλοκαιρινών διακοπών, μόλις δυο βήματα από το μετρό του Μεγάρου Μουσικής, με το αβίαστο party mood να διαχέεται στο χώρο, είτε τα ηχεία του είναι σβηστά είτε αναμμένα, όπως θα είναι πολύ σύντομα.

Noah: Τροπικός παράδεισος στο Πάρκο Ελευθερίας - εικόνα 2

Για το φετινό καλοκαίρι, πάντως, το "Noah" γίνεται… πιο "Noah" από ποτέ, αφού η αίσθηση κιβωτού που μας προσφέρει ενισχύεται χάρη στο γεμάτο προσωπικότητα φαγητό του που αποκτά κεντρικότερο ρόλο.

Noah: Τροπικός παράδεισος στο Πάρκο Ελευθερίας - εικόνα 3

Η κουζίνα ανεβάζει στροφές για να υποδεχτεί τη σεφ Ελένη Σαράντη (γνωστή μας από τη βεράντα του "The Zillers"), η οποία καταφθάνει στον κήπο για να αναβαθμίσει τη γευστική εμπειρία, τονίζοντας τον έθνικ χαρακτήρα του μενού.

Noah: Τροπικός παράδεισος στο Πάρκο Ελευθερίας - εικόνα 4

Πιάτα όπως το καρπάτσιο από την ψαριά της ημέρας, τα χειροποίητα τορτελόνι γαρίδας με πράσινο κάρι και καλοκαιρινά λαχανικά ή το κουνουπίδι τεμπούρα με φιστικοβούτυρο και φύτρες δείχνουν το ελαφρύ άγγιγμα της σεφ, ενώ προτάσεις σαν τα χοιρινά ribs με ponzu βερίκοκου και αρωματική σος γιαουρτιού και το μοσχαρίσιο teres major με criolla κόκκινης πιπεριάς και τσακιστές πατάτες, έρχονται να καλύψουν και τις πιο πληθωρικές ορέξεις, προσφέροντας σε όλους μια γεύση του τι σημαίνει… "Noah" legendary life.

Noah: Τροπικός παράδεισος στο Πάρκο Ελευθερίας - εικόνα 5

Τέλος, το καθημερινό brunch στον κήπο είναι μια γευστική εμπειρία από μόνο του, με αναζωογονητικά super bowls, χορταστικά αυγομαγειρέματα και κολασμένα γλυκά.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

Η μεγάλη στιγμή των μικρών ποτών;

Κομψή και συνειδητή ευ πίνειν λύση, εναλλακτική στο σφηνάκι, ευκαιρία περαιτέρω εξερεύνησης ενός μενού ή απλά μια ευχάριστη ανάπαυλα. Τα mini cocktails είναι εδώ.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
22/10/2025

Three Cents: Η ελληνική μπουρμπουλήθρα στα καλύτερα μπαρ του κόσμου

Από την πρώτη Pink Grapefruit Soda που άλλαξε τους κανόνες του παιχνιδιού μέχρι τη Fig Leaf Soda που έγινε trend, τα Three Cents δεν έπαψαν ποτέ να καινοτομούν. Πλέον ενώνουν τις δυνάμεις τους με τον σημαντικό διεθνή θεσμό των The World’s 50 Best Bars, για τα επόμενα τρία χρόνια.

'Maggie Cassidy': Το νέο μπαρ της Πανόρμου έχει κάτι από '7 Jokers'

Οι Αρμελίνα Αντωναροπούλου, Μικαέλα Τσικουδάκη και Σπύρος Αναγνώστου παρουσιάζουν ένα ολόφρεσκο μπαρ γειτονιάς στους Αμπελόκηπους.

Altos x The World's 50 Best Bars: Όταν ένας μοναδικός θεσμός συναντά μια κορυφαία τεκίλα

Κάθε χρόνο, τα The World’s 50 Best Bars συγκεντρώνουν όλο το bar & spirits industry σε μια μοναδική γιορτή. Ως Official Tequila Partner, η Altos προσφέρει γεύση αλλά δίνει παράλληλα την ευκαιρία στους bartenders να ψηφίσουν για τους συναδέλφους τους.

Lorenzo Antinori, τι σημαίνει να 'τρέχεις' το κορυφαίο μπαρ του πλανήτη;

Μία κουβέντα με τον Ιταλό γευσιπλάστη, με αφορμή τον θρίαμβο του Bar Leone στα The World's 50 Best Bars 2025.

Ένα Halloween πάρτυ βγαλμένο από τα 80s στο A Liar Man

Η Angelika Dusk επιστρέφει δυναμικά στη σκηνή και μας προσκαλεί σε μια φθινοπωρινή, γεμάτη ρυθμό και ενέργεια βραδιά.

Don’t be a Dick: Καλή πίτσα, cocktails και soft clubbing στο νέο spot των Εξαρχείων

Το φρέσκο στέκι της Φειδίου άνοιξε λίγο καιρό πριν και ήδη ξεχωρίζει τόσο για την αισθητική όσο και για τη φιλοσοφία του.