3rd Tequila Experience Workshop: Ένας Tequila expert σου μαθαίνει τα μυστικά του

Ένα μοναδικό workshop-αφιέρωμα για την βασίλισσα των αποσταγμάτων.

3rd Tequila Experience Workshop: Ένας Tequila expert σου μαθαίνει τα μυστικά του

Μια βραδιά γεμάτη με την γεύση της τεκίλας σχεδιάζει να χαρίσει το Dos Hermanos και η Premium Tequila Don Julio στους 30 τυχερούς που θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν αλλά και να δοκιμάσουν απολαύσεις με βάση την τεκίλα.

Αν είσαι ανάμεσα σε αυτούς, σημείωσε στο ημερολόγιο την Πέμπτη 23/7 ως Tequila Νight και ετοιμάσου να μάθεις τα πάντα γύρω από την καλλιέργεια της μπλε αγαύης από τον Tequila expert, Γιώτη Αγγελίδη (Reserve Brands Ambassador Diageo Hellas), να δημιουργήσεις άκρως καλοκαιρινά cocktails με βάση την καυτερή γεύση της τεκίλας αλλά και να δοκιμάσεις mexican finger food από από τον chef patron του Dos Hermanos, Peter Maragos.

H συμμετοχή στο workshop γίνεται αποκλειστικά μέσω του διαγωνισμού «Tequila Secrets» ενώ εκτός από βεβαίωση συμμετοχής, θα δοθούν στους καλεσμένους συλλεκτικά δώρα.

Για να είσαι ένας από τους 15 τυχερούς που θα λάβουν διπλές προσκλήσεις, πάρε μέρος στο διαγωνισμό εδώ.

Περισσότερες πληροφορίες

Dos Hermanos

Κυριαζή 24, Κηφισιά
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

WORLD OF Beer: Ετοιμάσου για 3 ημέρες γεμάτες μπίρα, μουσική και διασκέδαση!

Από τις 10 έως τις 12 Μαΐου 2024, ζήσε από κοντά τη μοναδική εμπειρία του μεγαλύτερου φεστιβάλ μπίρας στην Ελλάδα και απόλαυσε αμέτρητα είδη μπίρας από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
23/04/2024

Στο 'Island' κι αυτό το καλοκαίρι

Το hot spot της αθηναϊκής Ριβιέρας επανέρχεται για μία ακόμη σεζόν.

Το 'Baba Au Rum' παραδίδει την μπάρα του στο συριανό 'Theosis'

Ένα ξεχωριστό pop-up με δύο από τα κορυφαία ελληνικά μπαρ, την Τρίτη 23 Απριλίου.

Πρώτη ματιά στο 'Walk In Athens', το νέο μπαρ της Μαυρομιχάλη

Οι δημιουργοί του 'Line Athens' (Νο 12 στα The World's 50 Best Bars 2023) παρουσιάζουν ακόμη ένα πολύ ενδιαφέρον project, που μόλις άνοιξε τις πόρτες του στα Εξάρχεια.

Στο θεατρικό σουρεάλ του "L’ Alchimiste"

Όσο δεν παίρνει sui generis και ατμοσφαιρικό, αυτό το bistrot - cocktail bar των Carattoni αλλάζει τα δεδομένα στην πλατεία Καρύτση.

Οι Fideles "φέρνουν" το καλοκαίρι στο "Bolivar"

Το ιδιαίτερα δημοφιλές ντούο της melodic techno έρχεται στα εγκαίνια του "Bolivar" σηματοδοτώντας την εκκίνηση μιας εκρηκτικής σεζόν.

Γνωρίστε περισσότερες από χίλιες μπίρες στο "World of Beer Festival"

Ένα τριήμερο φεστιβάλ στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων με άφθονη μπίρα από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού, μουσικές, συναυλίες, games, free beer tastings και stand up comedy show.