Ένα νέο exclusive bar άνοιξε στο κέντρο της Αθήνας

Στο νέο bar project του «42 Barstronomy», το οποίο λειτουργεί εδώ και τρεις μήνες στον όμορφα διαμορφωμένο χώρο του υπογείου, θα σας σερβίρει αποκλειστικά επαγγελματίας μπάτλερ.

Ένα νέο exclusive bar άνοιξε στο κέντρο της Αθήνας

Όσοι δεν έχετε επισκεφθεί ήδη τον exclusive χώρο στο υπόγειο του «42», τώρα είναι η ευκαιρία με το νέο του project, το οποίο πήρε το όνομα του από τον μπάτλερ Angus Hudson, τον εμβληματικό ρόλο που υποδυόταν ο Γκόρντον Τζάκσον στη βρετανική σειρά «Upstairs, Downstairs» των ’70s. Και το όνομα αυτό δεν έχει επιλεχθεί τυχαία, μιας και στο «Angus Hudson» σας εξυπηρετεί αποκλειστικά επαγγελματίας μπάτλερ - από την επιλογή του ποτού μέχρι την παρασκευή και το σερβίρισμά του, αλλά και την κατάλληλη επιλογή των συνοδευτικών του.

Ένα νέο exclusive bar άνοιξε στο κέντρο της Αθήνας - εικόνα 1

Ο χώρος ταιριάζει γάντι με το concept και κατεβαίνοντας τα σκαλιά του «42» θα μεταφερθείτε σε ένα πολυτελές σαλονάκι βρετανικού πύργου, στο οποίο πρωταγωνιστούν το σκούρο δέρμα, το ξύλο και το μάρμαρο. Οι μουσικές του είναι διαφορετικές από το «42» και κυμαίνονται σε jazz και κλασικά ακούσματα στα κατάλληλα ντεσιμπέλ για χαλάρωση και κουβέντα. Διαφορετικές είναι και οι λίστες των αποσταγμάτων και κρασιών, με αποκλειστικά premium ετικέτες και ορισμένες σπάνιες εμφιαλώσεις. Όσο για τα κοκτέιλ, σερβίρονται επιλεγμένα all time classics με βάση εξαιρετικά αποστάγματα, που δίνουν νέα διάσταση στις αγαπημένες σας μείξεις.

Ένα νέο exclusive bar άνοιξε στο κέντρο της Αθήνας - εικόνα 2

Ανοίγει καθημερινά από τις 4 μ.μ μέχρι τις 12 π.μ, ενώ τα Σαββατοκύριακα το ωράριο λειτουργίας του διαμορφώνεται στις 5 μ.μ. μέχρι τη 1 π.μ. Ο χώρος του είναι κατάλληλα διαμορφωμένος για να μπορεί να φιλοξενήσει άνετα 15 άτομα, διατηρώντας την exclusive αίσθησή του, ενώ σε σπέσιαλ εκδηλώσεις και events προσαρμόζει τη διαρρύθμισή του, για να μπορεί να φιλοξενεί περισσότερους.

Ένα νέο exclusive bar άνοιξε στο κέντρο της Αθήνας - εικόνα 3

Περισσότερες πληροφορίες

42 Barstronomy.Athens

Κολοκοτρώνη 3, κέντρο
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

WORLD OF Beer: Ετοιμάσου για 3 ημέρες γεμάτες μπίρα, μουσική και διασκέδαση!

Από τις 10 έως τις 12 Μαΐου 2024, ζήσε από κοντά τη μοναδική εμπειρία του μεγαλύτερου φεστιβάλ μπίρας στην Ελλάδα και απόλαυσε αμέτρητα είδη μπίρας από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
23/04/2024

Στο 'Island' κι αυτό το καλοκαίρι

Το hot spot της αθηναϊκής Ριβιέρας επανέρχεται για μία ακόμη σεζόν.

Το 'Baba Au Rum' παραδίδει την μπάρα του στο συριανό 'Theosis'

Ένα ξεχωριστό pop-up με δύο από τα κορυφαία ελληνικά μπαρ, την Τρίτη 23 Απριλίου.

Πρώτη ματιά στο 'Walk In Athens', το νέο μπαρ της Μαυρομιχάλη

Οι δημιουργοί του 'Line Athens' (Νο 12 στα The World's 50 Best Bars 2023) παρουσιάζουν ακόμη ένα πολύ ενδιαφέρον project, που μόλις άνοιξε τις πόρτες του στα Εξάρχεια.

Στο θεατρικό σουρεάλ του "L’ Alchimiste"

Όσο δεν παίρνει sui generis και ατμοσφαιρικό, αυτό το bistrot - cocktail bar των Carattoni αλλάζει τα δεδομένα στην πλατεία Καρύτση.

Οι Fideles "φέρνουν" το καλοκαίρι στο "Bolivar"

Το ιδιαίτερα δημοφιλές ντούο της melodic techno έρχεται στα εγκαίνια του "Bolivar" σηματοδοτώντας την εκκίνηση μιας εκρηκτικής σεζόν.

Γνωρίστε περισσότερες από χίλιες μπίρες στο "World of Beer Festival"

Ένα τριήμερο φεστιβάλ στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων με άφθονη μπίρα από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού, μουσικές, συναυλίες, games, free beer tastings και stand up comedy show.