5 άχαστα αποκριάτικα πάρτι για το Σαββατοκύριακο

Συγκεντρώσαμε τα πέντε καλύτερα πάρτι που παίζουν σε αγαπημένα μπαρ της πόλης, για να επιλέξετε που θα ξεφαντώσετε αυτό το Σαββατοκύριακο.

5 άχαστα αποκριάτικα πάρτι για το Σαββατοκύριακο

Συγκεντρώσαμε τα πέντε καλύτερα πάρτι που παίζουν σε αγαπημένα μπαρ της πόλης, για να επιλέξετε που θα ξεφαντώσετε αυτό το Σαββατοκύριακο.

«A night in Studio54» στο Tres

5 άχαστα αποκριάτικα πάρτι για το Σαββατοκύριακο - εικόνα 1

Τα Hideout Events επιστρέφουν με ακόμα ένα θεματικό show το Σάββατο 22/2 αναβιώνοντας το ιστορικό club Studio54. Ετοιμαστείτε για το πιο extravagant party που θα σας μεταφέρει στη θρυλική discotheque και στη χρυσή εποχή των ‘70s-‘80s. Σας περιμένουν περισσότεροι από 20 performers και γνωστοί Djs, ενώ εσείς θα χορεύετε κάτω από τη ντισκομπάλα.

iΏρα: 10μ.μ. | Είσοδος: € 5

«Superhero Night» στο Σημείον Pirée

5 άχαστα αποκριάτικα πάρτι για το Σαββατοκύριακο - εικόνα 2

Αυτό το Σάββατο 22/2 σας περιμένει ένα δυνατό αποκριάτικο πάρτι, όπου αγαπημένοι ήρωες από το παρελθόν και το παρόν θα συναντηθούν στα στενά του λιμανιού. Φορέστε τη superhero στολή σας και ετοιμαστείτε για πολύ κέφι και χορό σε ένα από τα ομορφότερα κτίρια του Πειραιά.

iΓραβιάς 37, Πειραιάς | Ώρα: 10μ.μ. | Είσοδος: € 10 με ποτό | Κρατήσεις: 6973000170

«Carnival party» στο Six D.o.g.s

5 άχαστα αποκριάτικα πάρτι για το Σαββατοκύριακο - εικόνα 3

Αυτό το Σάββατο 22/2 το Believe επιστρέφει στη σκηνή του Six D.o.g.s και αυτή τη φορά με τον ανερχόμενο Cap για ένα σπέσιαλ αποκριάτικο πάρτι. Φορέστε ότι πιο τρελό έχετε και ετοιμαστείτε για ένα δυνατό live dj set με ηλεκτρισμένα beats μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Το line up ολοκληρώνεται με δύο b2b sets από τους Roussos και Bonso, Jonn και Always Late.

iΏρα: 11:59μ.μ. | Είσοδος: € 10

«Glam Hoop Party» στο Romantso

5 άχαστα αποκριάτικα πάρτι για το Σαββατοκύριακο - εικόνα 4

Αυτήν την Κυριακή 23/2 στο Romantso σας περιμένει ένα αποκριάτικο χούλα χουπ πάρτι, φουλ στο γκλίτερ και τις βάτες, που θα σας ταξιδέψει πίσω στη δεκαετία του ‘70 και στην glam rock σκηνή της Αγγλίας. Φορέστε ό,τι πιο χρωματιστό διαθέτετε στη γκαρνταρόμπα σας με την προϋπόθεση ότι θα έχει μπόλικο γκλίτερ και μπορεί το δικό σας κουστούμι να κερδίσει ένα δώρο έκπληξη.

iΏρα: 8μ.μ.-11μ.μ. | Είσοδος ελεύθερη

Αποκριάτικο πάρτι στο Rudu Bar

5 άχαστα αποκριάτικα πάρτι για το Σαββατοκύριακο - εικόνα 5

Την Κυριακή 23/2 το Δίκτυο Τέχνης και Δράσης (γνωστοί και ως Οι Άνθρωποι με τα μπαλόνια) διοργανώνουν ένα early evening κυριακάτικο αποκριάτικο πάρτι στο φιλόξενο Rudu Bar. Ντυθείτε, πάρτε την καλύτερή σας διάθεση και είναι σίγουρο πως θα περάσετε σούπερ με τις φοβερές pop-disco μουσικές που θα επιλέξει για εσάς η Prose Selavy. Όσοι δεν προλάβετε να βρείτε το κατάλληλο κουστούμι για την περίσταση, η make- up artist Nicole υπόσχεται να σας μεταμορφώσει.

iΏρα: 7μ.μ. | Είσοδος ελεύθερη

Περισσότερες πληροφορίες

Six D.O.G.S.

Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι
  • Bars

Ρομάντσο

Αναξαγόρα 3-5, Ομόνοια
  • Clubs

Rudu Bar

Ευάδνης 1, Πετράλωνα
  • Bars

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

WORLD OF Beer: Ετοιμάσου για 3 ημέρες γεμάτες μπίρα, μουσική και διασκέδαση!

Από τις 10 έως τις 12 Μαΐου 2024, ζήσε από κοντά τη μοναδική εμπειρία του μεγαλύτερου φεστιβάλ μπίρας στην Ελλάδα και απόλαυσε αμέτρητα είδη μπίρας από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
23/04/2024

Στο 'Island' κι αυτό το καλοκαίρι

Το hot spot της αθηναϊκής Ριβιέρας επανέρχεται για μία ακόμη σεζόν.

Το 'Baba Au Rum' παραδίδει την μπάρα του στο συριανό 'Theosis'

Ένα ξεχωριστό pop-up με δύο από τα κορυφαία ελληνικά μπαρ, την Τρίτη 23 Απριλίου.

Πρώτη ματιά στο 'Walk In Athens', το νέο μπαρ της Μαυρομιχάλη

Οι δημιουργοί του 'Line Athens' (Νο 12 στα The World's 50 Best Bars 2023) παρουσιάζουν ακόμη ένα πολύ ενδιαφέρον project, που μόλις άνοιξε τις πόρτες του στα Εξάρχεια.

Στο θεατρικό σουρεάλ του "L’ Alchimiste"

Όσο δεν παίρνει sui generis και ατμοσφαιρικό, αυτό το bistrot - cocktail bar των Carattoni αλλάζει τα δεδομένα στην πλατεία Καρύτση.

Οι Fideles "φέρνουν" το καλοκαίρι στο "Bolivar"

Το ιδιαίτερα δημοφιλές ντούο της melodic techno έρχεται στα εγκαίνια του "Bolivar" σηματοδοτώντας την εκκίνηση μιας εκρηκτικής σεζόν.

Γνωρίστε περισσότερες από χίλιες μπίρες στο "World of Beer Festival"

Ένα τριήμερο φεστιβάλ στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων με άφθονη μπίρα από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού, μουσικές, συναυλίες, games, free beer tastings και stand up comedy show.