Ένα «Boogie» pop-up bar σκάει στον Χολαργό

Αν ψάχνετε ένα γιορτινό spot, μόλις το βρήκατε. Η Μυρσίνη Σπανέλη καταλαμβάνει για δυο μέρες την εβδομάδα την μπάρα του «Boogie Bar», για να σας σερβίρει συναρπαστικά κοκτέιλ.

Ένα «Boogie» pop-up bar σκάει στον Χολαργό

Αν ψάχνετε ένα γιορτινό spot, μόλις το βρήκατε. Η Μυρσίνη Σπανέλη καταλαμβάνει για δυο μέρες την εβδομάδα την μπάρα του «Boogie Bar» και θα σας σερβίρει cocktails που μοσχομυρίζουν γιορτές. Πρέπει να πάτε και να δοκιμάσετε όλες τις συνταγές!

Μια από τις γυναικείες παρουσίες που έχουν ξεχωρίσει στην ελληνική bartending σκηνή, η Μυρσίνη Σπανέλη, μας προσκαλεί, για όλο το χειμώνα, σε ένα πρωτότυπο και απολαυστικό pop-up event. Μετά από μια εντυπωσιακή πορεία στο χώρο με διακρίσεις, βραβεύσεις και συναρπαστικά cocktail μενού, επιστρέφει εκεί από όπου ξεκίνησε, στο γνωστό bar του Χολαργού και για δυο μέρες κάθε εβδομάδα, την Πέμπτη και την Παρασκευή, θα μας παρουσιάζει το «Anti-Freezing» μενού από τις 18:00 το απόγευμα μέχρι τις 02:00 το βράδυ.

Οι συνταγές της -όπως μας έχει συνηθίσει- είναι προχωρημένες, καινοτόμες και συνδυάζουν τη νοστιμιά με τη φαντασία. Είναι δύσκολο να ξεχωρίσεις κάποια. Κάθε μια κρύβει γευστικές εκπλήξεις και ταιριάζει γάντι με το χειμωνιάτικο σκηνικό, όπως για παράδειγμα η «Pumpkin Soup» μας βγάζει ωραίες γιορτινές μνήμες, καθώς αναβλύζουν τα αρώματα από το cordial της κολοκύθας μαζί με τα βότανα και τα μπαχαρικά του bourbon. Για αυτούς που θέλουν κάτι ζεστό, η εκδοχή του «Gluwhein» της Μυρσίνης είναι φανταστική. Έχει επιλέξει ένα μυρωδάτο κρασί και το έχει εμπλουτίσει με σοκολάτα πορτοκάλι και εορταστικές σταγόνες.

Ένα «Boogie» pop-up bar σκάει στον Χολαργό - εικόνα 1
Μυρσίνη Σπανέλη

Ένα από τα αγαπημένα μου είναι το «Electra's 6th Xmas» που συνδυάζει το ρούμι με το παντζάρι, τα raspberry και τη σοκολάτα με το λουλουδάτο άρωμα από γεράνι. Ιδανικό για τις κρύες νύχτες είναι επίσης το «Did you get your Coat No. Lo» με κίτρο, παγωμένη βανίλια, ροζ γκρέιπφρουτ σόδα και ένα εμβληματικό συστατικό, το χειροποίητο mama’s bakes της Μυρσίνης.

Για να ανεβάσετε τις θερμοκρασίες, κατάλληλο είναι το «Carpet and Fire» με Skinos, κεράσι, καπνιστή Gentleman's σόδα και, εννοείται, sexy fire. Και για να διατηρήσετε αυτή την ωραία ζεστασιά, αξίζει να γευτείτε το σύνθετο και πληθωρικό «Cinematic» με τεκίλα, τσάι, άνθη πορτοκαλιάς και αλμυρές κρυφές πινελιές. Είναι εντυπωσιακό το πως εξελίσσεται το συγκεκριμένο cocktail και προβάλλονται ένα- ένα τα συστατικά στον ουρανίσκο.

Το μενού φλερτάρει με διαφορετικά αλκοόλ, είναι εμπνευσμένο από hot toddies, rum punches και gluhwein, έχει απρόσμενους συνδυασμούς, υψηλές τεχνικές και ιδιαίτερα συστατικά που φτιάχνει η ίδια. Πίσω από την μπάρα είναι μια προσωπικότητα πληθωρική, που ξεχωρίζει και σε συνδυασμό με τις συνταγές της δεν υπάρχει περίπτωση να μην περάσεις καλά!

Περισσότερες πληροφορίες

Boogie Bar

Λεωφ. Μεσογείων 236, Χολαργός
  • Bars

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

WORLD OF Beer: Ετοιμάσου για 3 ημέρες γεμάτες μπίρα, μουσική και διασκέδαση!

Από τις 10 έως τις 12 Μαΐου 2024, ζήσε από κοντά τη μοναδική εμπειρία του μεγαλύτερου φεστιβάλ μπίρας στην Ελλάδα και απόλαυσε αμέτρητα είδη μπίρας από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
23/04/2024

Στο 'Island' κι αυτό το καλοκαίρι

Το hot spot της αθηναϊκής Ριβιέρας επανέρχεται για μία ακόμη σεζόν.

Το 'Baba Au Rum' παραδίδει την μπάρα του στο συριανό 'Theosis'

Ένα ξεχωριστό pop-up με δύο από τα κορυφαία ελληνικά μπαρ, την Τρίτη 23 Απριλίου.

Πρώτη ματιά στο 'Walk In Athens', το νέο μπαρ της Μαυρομιχάλη

Οι δημιουργοί του 'Line Athens' (Νο 12 στα The World's 50 Best Bars 2023) παρουσιάζουν ακόμη ένα πολύ ενδιαφέρον project, που μόλις άνοιξε τις πόρτες του στα Εξάρχεια.

Στο θεατρικό σουρεάλ του "L’ Alchimiste"

Όσο δεν παίρνει sui generis και ατμοσφαιρικό, αυτό το bistrot - cocktail bar των Carattoni αλλάζει τα δεδομένα στην πλατεία Καρύτση.

Οι Fideles "φέρνουν" το καλοκαίρι στο "Bolivar"

Το ιδιαίτερα δημοφιλές ντούο της melodic techno έρχεται στα εγκαίνια του "Bolivar" σηματοδοτώντας την εκκίνηση μιας εκρηκτικής σεζόν.

Γνωρίστε περισσότερες από χίλιες μπίρες στο "World of Beer Festival"

Ένα τριήμερο φεστιβάλ στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων με άφθονη μπίρα από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού, μουσικές, συναυλίες, games, free beer tastings και stand up comedy show.