Ξενυχτάμε | The Sexy Christians, Κύριος Κ. ή Blink Mike; (4-9/4)

Αυτήν την εβδομάδα ξενυχτάμε σε stand up comedy shows, χορεύουμε ιδρωμένο rock ‘n’ roll, ακούμε ροκιές με ελληνικό στίχο, ενώ δεν χάνουμε ένα ολοήμερο vinyl πάρτι με groovy χαλαρότητα.

Ξενυχτάμε | The Sexy Christians, Κύριος Κ. ή Blink Mike; (4-9/4)

Αυτήν την εβδομάδα ξενυχτάμε σε stand up comedy shows, χορεύουμε ιδρωμένο rock ‘n’ roll, ακούμε ροκιές με ελληνικό στίχο, ενώ δεν χάνουμε ένα ολοήμερο vinyl πάρτι με groovy χαλαρότητα.

«Blink Mike» show στο Superfly

Ξενυχτάμε | The Sexy Christians, Κύριος Κ. ή Blink Mike; (4-9/4) - εικόνα 1

Την Πέμπτη 4 Απριλίου ο γνωστός stand up comedian Blink Mike θα βρεθεί για μία και μόνη παράσταση στο νοσταλγικό χώρο του «Superfly». Μετά από 6 χρόνια πορείας και με εκατοντάδες παραστάσεις σε Αθήνα και επαρχία, ο Blink Mike θα παρουσιάσει τα καλύτερα stand up κείμενα αλλά και τραγούδια που τον έφεραν φέτος στον τελικό του «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο». Μαζί του θα είναι ο συμπαίκτης του και ανερχόμενος stand up comedian Σπήλιος Φλώρος και μαζί υπόσχονται να μας… πεθάνουν από τα γέλια.

iΏρα έναρξης: 21:30 | Ελάχιστη κατανάλωση €5

Οι «Κύριος Κ.» και «ΠΙΚάΠ» live στη Death Disco

Ξενυχτάμε | The Sexy Christians, Κύριος Κ. ή Blink Mike; (4-9/4) - εικόνα 2

Την Παρασκευή 5 Απριλίου σας περιμένει μία εξαιρετική συναυλιακή σύμπραξη με αφετηρία τα ‘90s και τον ελληνικό στίχο στον φιλόξενο χώρο της «Death Disco». Την συναυλία θα ανοίξουν οι «ΠΙΚάΠ» με τον alternative δυναμικό ήχο τους παρουσιάζοντας κομμάτια από το δισκογραφικό τους ντεμπούτο «She is She» που κυκλοφόρησαν στις αρχές του χρόνου. Την συνέχεια θα αναλάβει ο «Κύριος Κ.» συστήνοντας ένα μέρος του νέου του άλμπουμ «Ρεπό», που αναμένεται να κυκλοφορήσει εντός του έτους, αλλά και πειράζοντας τα κομμάτια του από περασμένες του δουλειές.

iΏρα έναρξης: 20:30 | Είσοδος: €5

«The Sexy Christians» live στο Six D.o.g.s.

Ξενυχτάμε | The Sexy Christians, Κύριος Κ. ή Blink Mike; (4-9/4) - εικόνα 3

Το Σάββατο 6 Απριλίου το πιο σέξι rock ‘n’ roll σχήμα της πόλης θα βρεθεί για ένα ιδρωμένο live στο «Six D.o.g.s.». Οι «Sexy Christians» με άκρως ανοιξιάτικη διάθεση θα παρουσιάσουν το νέο τους υλικό αλλά και τις παλιές… απαγορευμένες τους επιτυχίες. Από την συναυλία τους δεν θα λείπουν το χιούμορ, η ένταση και το πάθος που μας έχουν συνηθίσει στις live εμφανίσεις τους. Φορέστε τα χορευτικά σας παπούτσια και ετοιμαστείτε για πολύ χορό σε έντονους rock ‘n’ roll ρυθμούς.

iΏρα έναρξης: 21:30 | Είσοδος: €6

«The CoalΜiners» vinyl dj set στο Kerameio bar

Ξενυχτάμε | The Sexy Christians, Κύριος Κ. ή Blink Mike; (4-9/4) - εικόνα 4

Την Κυριακή 7 Απριλίου σας περιμένει ένα all day πάρτι αποκλειστικά με βινύλια 45 στροφών στο «Kerameio». Οι «CoalMiners» παίζουν από το 2009 αποκλειστικά βινύλια και αυτή την Κυριακή θα γιορτάσουν τα 10 χρόνια παρουσίας τους με ένα vinyl πάρτι ξεκινώντας από το μεσημέρι μέχρι αργά το βράδυ. Καλεσμένοι ειδικά για το event θα είναι οι djs «Can Ersayin» και «Funk Soul Brother» που θα σας χορέψουν με ‘60s γκρουβάτες μουσικές και soul, funk και blues μελωδίες στις σωστές αναλογίες.

iΏρα διεξαγωγής: 16:00-23:00 | Είσοδος ελεύθερη


Περισσότερες πληροφορίες

Six D.O.G.S.

Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι
  • Bars

Death Disco

Ωγύγου 15 & Λεπενιώτου, Ψυρρή
  • Clubs

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

Τα πιο δημοφιλή ποτά του πλανήτη αυτή τη στιγμή

Όλα όσα έδειξε η έγκριτη λίστα του Drinks International για το 2024.

Το Monkey Shoulder αναζητά τους καλύτερους bartenders

Το Ultimate Bartender Championship έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

Oliver Hunteman και Νick Warren έρχονται αυτό το ΣΚ στο "Bolivar"

Ο Μάης ξεκινά γεμάτος χορό στην παραλιακή.

Για bar hopping στη Λευκωσία

Η πρωτεύουσα της Κύπρου διαθέτει μια μπαρ σκηνή, με εντελώς δικά της χαρακτηριστικά και μπόλικες πινέζες που σερβίρουν κάτι παραπάνω από καλοφτιαγμένα ποτά.

WORLD OF Beer: Ετοιμάσου για 3 ημέρες γεμάτες μπίρα, μουσική και διασκέδαση!

Από τις 10 έως τις 12 Μαΐου 2024, ζήσε από κοντά τη μοναδική εμπειρία του μεγαλύτερου φεστιβάλ μπίρας στην Ελλάδα και απόλαυσε αμέτρητα είδη μπίρας από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού.