Ξενυχτάμε | Νατάσα Εξηνταβελώνη, The Hacker ή Prodigy Rave; (13-19/2)

Αυτή την εβδομάδα έχουμε σημαντικές αφίξεις από το εξωτερικό, ένα επικό πάρτι που θα αφήσει εποχή, live πειραγμένες μουσικές και μια viral δασκάλα που έχει βάλει σκοπό να μας νουθετήσει μετά μουσικής.

Ξενυχτάμε | Νατάσα Εξηνταβελώνη, The Hacker ή Prodigy Rave; (13-19/2)

Αυτή την εβδομάδα είναι αδύνατο να κάτσουμε σπίτι, όταν στην πόλη συμβαίνουν εξαιρετικά μουσικά events που δεν μπορούμε να χάσουμε. Ξεκινώντας με την ημέρα των ερωτευμένων θα ακούσουμε ατμοσφαιρικές μουσικές από δύο χαρισματικές Αθηναϊκές φωνές, ενώ τις επόμενες μέρες θα χορέψουμε με τις μουσικές που θα επιλέξει ένας από τους πυλώνες της ηλεκτρονικής μουσικής και θα παρτάρουμε στο μεγαλύτερο event που έχει στηθεί ποτέ ειδικά αφιερωμένο στην μπάντα που σημάδεψε τα ‘90s και πολλούς από εμάς. Σε όλα αυτά έρχονται να προστεθούν και ιδιαίτερα live που θα χορέψουμε πειραγμένα swing, αλλά και μια παράσταση μετά μουσικής που δεν συγχωρεί τις αδικαιολόγητες απουσίες.

«Cookie & Pelion Rivers» live στο Tiki Bar

Ξενυχτάμε | Νατάσα Εξηνταβελώνη, The Hacker ή Prodigy Rave; (13-19/2) - εικόνα 1

Την Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου δύο από τις πιο ζεστές φωνές της εγχώριας εναλλακτικής σκηνής ανεβαίνουν μαζί στην σκηνή του «Tiki Bar» για ένα άχαστο Valentine’s special live. H soul της «Cookie» θα συναντήσει την folk pop μουσική του «Pelion Rivers» και μαζί θα σας ταξιδέψουν με τις μελωδίες τους. Οι δύο χαρισματικοί καλλιτέχνες, που μοιράζονται κοινούς μουσικούς φίλους και αναφορές, βρήκαν την τέλεια αφορμή στην ιδανική ημερομηνία για το πρώτο τους κοινό live που δεν πρέπει να χάσει κανείς.

i Ώρα έναρξης: 21:00 | Είσοδος: € 6

«The Hacker» live dj set στο Steam

Ξενυχτάμε | Νατάσα Εξηνταβελώνη, The Hacker ή Prodigy Rave; (13-19/2) - εικόνα 2

Την Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου ένας από τους σημαντικότερους εκπροσώπους της ηλεκτρονικής μουσικής θα βρεθεί στο «Steam» για ένα live dj set που θα συζητηθεί. Ο Michel Amato aka «The Hacker» έχει εμπνεύσει γενιές νέων καλλιτεχνών και παραμένει σταθερά στην κορυφή της ηλεκτρονικής μουσικής σκηνής, ενώ τα κομμάτια του έχουν χαρακτηριστεί διαχρονικά ξεσηκώνοντας παγκοσμίως πολύ κόσμο. Μαζί του θα είναι οι δικοί μας «Hearthink» και «Hydroessa» με set έκπληξη.

i Ώρα έναρξης: 00:00 | Είσοδος: € 10 ευρώ μέχρι τη 1:30 και μετά € 15

Οι «Sugahspank! & The Swing Shoes» live στην Afrikana

Ξενυχτάμε | Νατάσα Εξηνταβελώνη, The Hacker ή Prodigy Rave; (13-19/2) - εικόνα 3

Το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου, μια μέρα μετά τα έκτα της γενέθλια, η «Afrikana» υποδέχεται τους «Sugahspank! & The Swing Shoes». Η εξαιρετική «Sugahspank!» με τις hip hop καταβολές συναντά τους «The Swing Shoes» με τις gipsy swing μελωδίες και μαζί πειραματίζονται πάνω σε νέες μουσικές. Θα τους απολαύσετε σε blues και soul ήχους, καθώς και σε πειραγμένα swing με επιρροές από την ελληνική παραδοσιακή μουσική. Όλα αυτά, βέβαια, συνδυάζονται με την δυναμική σκηνική παρουσία τους που θα σας ξεσηκώσει, όπως συμβαίνει σε όλες τις live εμφανίσεις τους.

i Ώρα έναρξης: 22:30 | Είσοδος: € 5

«The Prodigy Rave» party στο Χυτήριο

Ξενυχτάμε | Νατάσα Εξηνταβελώνη, The Hacker ή Prodigy Rave; (13-19/2) - εικόνα 4

Το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου αφιερώνεται εξ ολοκλήρου στους «Prodigy», στην μυθική μπάντα που σημάδεψε την δεκαετία του ’90 και μεγάλωσε γενιές με τις μουσικές της. Το «Χυτήριο» θα φιλοξενήσει ένα πάρτι επικών διαστάσεων που θα χωρίζεται σε δύο stages. Στο theater stage, χωρητικότητας 400 ατόμων, θα ακούσετε μουσικές από την πρώτη rave περίοδο της μπάντας, όπως και καλλιτέχνες που έχουν επηρεαστεί από τον ήχο τους, ενώ στο Warehouse stage, χωρητικότητας 1200 ατόμων, θα καλυφθεί η μετέπειτα πορεία τους από το ’94 μέχρι σήμερα. Τις μουσικές αναλαμβάνουν οι: Desmond Kind, Mosh Beat, Φ.Fro.Φ, Nihiliet και special guest ο Iraklis Mindphasher.

i Ώρα έναρξης: 23:00 | Είσοδος: € 6 (με μπίρα)

Η «Νατάσα Εξηνταβελώνη» παραδίδει μαθήματα στο Six d.o.g.s

Ξενυχτάμε | Νατάσα Εξηνταβελώνη, The Hacker ή Prodigy Rave; (13-19/2) - εικόνα 5

Η πιο εκκεντρική δασκάλα, που τα βίντεο της έχουν γίνει viral στα social media, παραδίδει μαθήματα τις Κυριακές στο «Six d.o.g.s». Αυτή την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου θα σας διδάξει σε κατάσταση ελαφριάς μέθης χωρίς, ωστόσο, να χάνει το κύρος και την αυστηρότητά της. Ιδιαίτερη βαρύτητα θα δοθεί στο διάλειμμα, όπου θα ακούσετε ωραίες μουσικές, ενώ μαζί της θα είναι η «Imiterasou» και ο «Panu». Όσοι βρεθείτε στην τάξη της, ετοιμαστείτε για μία σατιρική παράσταση μετά μουσικής, όπου θα ρίξετε πολύ γέλιο αλλά και χορό.

i Ώρα έναρξης: 20:30 | Είσοδος: € 8


Περισσότερες πληροφορίες

Six D.O.G.S.

Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι
  • Bars

Tiki Bar Αthens

Φαλήρου 15, Κουκάκι
  • Bars

Afrikana

Ιεροφαντών 13, Γκάζι
  • Bars

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

WORLD OF Beer: Ετοιμάσου για 3 ημέρες γεμάτες μπίρα, μουσική και διασκέδαση!

Από τις 10 έως τις 12 Μαΐου 2024, ζήσε από κοντά τη μοναδική εμπειρία του μεγαλύτερου φεστιβάλ μπίρας στην Ελλάδα και απόλαυσε αμέτρητα είδη μπίρας από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
23/04/2024

Στο 'Island' κι αυτό το καλοκαίρι

Το hot spot της αθηναϊκής Ριβιέρας επανέρχεται για μία ακόμη σεζόν.

Το 'Baba Au Rum' παραδίδει την μπάρα του στο συριανό 'Theosis'

Ένα ξεχωριστό pop-up με δύο από τα κορυφαία ελληνικά μπαρ, την Τρίτη 23 Απριλίου.

Πρώτη ματιά στο 'Walk In Athens', το νέο μπαρ της Μαυρομιχάλη

Οι δημιουργοί του 'Line Athens' (Νο 12 στα The World's 50 Best Bars 2023) παρουσιάζουν ακόμη ένα πολύ ενδιαφέρον project, που μόλις άνοιξε τις πόρτες του στα Εξάρχεια.

Στο θεατρικό σουρεάλ του "L’ Alchimiste"

Όσο δεν παίρνει sui generis και ατμοσφαιρικό, αυτό το bistrot - cocktail bar των Carattoni αλλάζει τα δεδομένα στην πλατεία Καρύτση.

Οι Fideles "φέρνουν" το καλοκαίρι στο "Bolivar"

Το ιδιαίτερα δημοφιλές ντούο της melodic techno έρχεται στα εγκαίνια του "Bolivar" σηματοδοτώντας την εκκίνηση μιας εκρηκτικής σεζόν.

Γνωρίστε περισσότερες από χίλιες μπίρες στο "World of Beer Festival"

Ένα τριήμερο φεστιβάλ στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων με άφθονη μπίρα από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού, μουσικές, συναυλίες, games, free beer tastings και stand up comedy show.