5 προτάσεις για pre-Christmas μπαρότσαρκα στην Αθήνα

Live μουσικά events, ξέφρενα θεματικά parties και προεόρτιες εκπλήξεις που δεν πρέπει να χάσετε αυτήν την εβδομάδα.

5 προτάσεις για pre-Christmas μπαρότσαρκα στην Αθήνα

Πριν το ξεφάντωμα των εορτών οφείλουμε στους εαυτούς μας μια περίοδο προετοιμασίας, για να μπούμε για τα καλά στο πνεύμα των Χριστουγέννων – και βασικά των πάρτι και των ξενυχτιών που θα ακολουθήσουν. Πάλι καλά τα αθηναϊκά μπαρ αναγνωρίζουν και ικανοποιούν αυτή μας την ανάγκη, έχοντας ετοιμάσει πολλά events, live μουσικές και θεματικά parties για όλα τα γούστα. Άλλωστε, αυτή την περίοδο η διάθεση για εξόδους ανεβαίνει και γι’ αυτό ψάξαμε και βρήκαμε 5 δυνατές προτάσεις για μπαρότσαρκα αυτή την εβδομάδα, που θα σας ζεστάνουν για το ξέφρενο nightlife των εορτών που έπεται.

#1 Boogie καταστάσεις στο Baba au Rum

5 προτάσεις για pre-Christmas μπαρότσαρκα στην Αθήνα - εικόνα 1

Αυτήν την Πέμπτη 13/12 ξεκινάμε δυναμικά με ένα πολλά υποσχόμενο Pre-Christmas party στο Baba au Rum. Οι Boogieman and little Tonnie αναλαμβάνουν τα decks και υπόσχονται να σας χορέψουν για τα καλά. Θα ακούσετε exotic, fanky, rock n’ roll και θα κουνηθείτε σε boogie ρυθμούς παρέα φυσικά με καλό ρούμι και τα βραβευμένα cocktails του Baba au Rum.

#2 New Orleans Jazz στο Roots Rakomelo Pop Up bar

5 προτάσεις για pre-Christmas μπαρότσαρκα στην Αθήνα - εικόνα 2

Για όσους αγαπούν τη jazz, θα λατρέψουν το σκηνικό που θα στηθεί την Πέμπτη 13/12 μετά τις 21:00 στο Roots Rakomelo pop-up bar και θα θυμίζει underground jazz bar της Νέας Ορλεάνης. Αν δεν έχετε επισκεφθεί ακόμα το pop-up bar στο υπόγειο του Yoleni’s, είναι μια καλή ευκαιρία αφού θα φιλοξενεί τους Scarlet Nights με την Δώρα Τσίγκα, που θα παίζουν ζωντανά New Orleans jazz & blues. Επιπλέον, θα δοκιμάσετε τα Roots perfect serves, ελληνικά αποστάγματα ιδιαίτερα σερβιρισμένα, που θα τα συνοδεύσετε με νόστιμα πιάτα από εκλεκτά προϊόντα.

i Σόλωνος 9, Κολωνάκι | τηλέφωνο κρατήσεων: 2122223623

#3 «Ναϊτ Κλαμπ Τροπικάνα» στον τεχνοχώρο Φάμπρικα

5 προτάσεις για pre-Christmas μπαρότσαρκα στην Αθήνα - εικόνα 3

Ένα ιδιαίτερο θεματικό πάρτι εμπνευσμένο από το «Ναϊτ κλαμπ Τροπικάνα», από την ταινία «Το κλάμα βγήκε από τον Παράδεισο» θα συμβεί στη Φάμπρικα το Σάββατο 15/12 λίγο μετά τις 23:00. Εκεί μπορεί να μη βρείτε τα κορίτσια που αναφέρονταν στο φιλμ, τη Τζίνα, τη Τζέσυ, τη Τζέφη και τη Τζούλια, αλλά σας περιμένει ένα φαντασμαγορικό πάρτι με λάτιν, ντίσκο και μουσικές από τα ‘80ς, ‘90ς και ‘00ς, όρεξη να έχετε να χορεύετε!

i Μεγ.Αλεξάνδρου 125, Κεραμεικός | τηλέφωνο κρατήσεων: 2103411651

#4 Επικό rockabilly party στο White Monkey

Την Κυριακή 16/12 κρατήστε δυνάμεις γιατί σας περιμένει ένα ολοήμερο πάρτι στο White Monkey που θα αφήσει εποχή. Οι κορυφαίοι djs από Αθήνα και Θεσσαλονίκη, Andreas Wanderer και Shockin’ Steve, θα βρίσκονται εκεί από τις 3 το μεσημέρι μέχρι αργά το βράδυ και θα επιδοθούν σε μία μάχη αποκλειστικά με 45αρηδες δίσκους και απογειωτικά rockers, boppers, strollers και jivers, χωρίς ανάσα. Για να μπείτε στο κλίμα, στον χώρο σας περιμένουν πολλές εκπλήξεις, όπως: χριστουγεννιάτικο vintage bazaar, σαλόνι ομορφιάς που θα σας κάνουν vintage χτενίσματα και μακιγιάζ, αλλά και κλασικά αυτοκίνητα και μηχανές εποχής για να χαζέψετε. Μη ξεχάσετε να δοκιμάσετε τη νέα εξωτική κουζίνα από το White Monkey με γεύσεις από Περού, Χαβάη, μέχρι και Ασία.

#5 Γιορτινό παραμύθι στο Minnie the Moocher

5 προτάσεις για pre-Christmas μπαρότσαρκα στην Αθήνα - εικόνα 4

Για όσους από εσάς Χριστούγεννα είναι η ζεστή ατμόσφαιρα με φίλους, ο ιδιαίτερος στολισμός και όλα τα εορταστικά καλούδια μακριά από τη φασαρία της πόλης, τότε θα περάσετε όμορφα στο Minnie the Moocher, που έχει φροντίσει να σας βάλει για τα καλά στο πνεύμα των γιορτών. Λαμπερά αστέρια, κόκκινες και χρυσές μπάλες αιωρούνται από το καταπράσινο ταβάνι, αλλά και ιδιαίτερες εορταστικές εκπλήξεις σας περιμένουν αυτές τις μέρες για να τις χαρείτε με την οικογένεια και τους φίλους σας.

i τηλέφωνο κρατήσεων: 2103641686

Περισσότερες πληροφορίες

Baba Au Rum

Κλειτίου 6, κέντρο
  • Bars

Minnie The Moocher

Τσακάλωφ 6, Κολωνάκι
  • Εστιατόρια

White Monkey

Γρ. Γυφτοπούλου 6, Χαλάνδρι
  • Bars

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

WORLD OF Beer: Ετοιμάσου για 3 ημέρες γεμάτες μπίρα, μουσική και διασκέδαση!

Από τις 10 έως τις 12 Μαΐου 2024, ζήσε από κοντά τη μοναδική εμπειρία του μεγαλύτερου φεστιβάλ μπίρας στην Ελλάδα και απόλαυσε αμέτρητα είδη μπίρας από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
23/04/2024

Στο 'Island' κι αυτό το καλοκαίρι

Το hot spot της αθηναϊκής Ριβιέρας επανέρχεται για μία ακόμη σεζόν.

Το 'Baba Au Rum' παραδίδει την μπάρα του στο συριανό 'Theosis'

Ένα ξεχωριστό pop-up με δύο από τα κορυφαία ελληνικά μπαρ, την Τρίτη 23 Απριλίου.

Πρώτη ματιά στο 'Walk In Athens', το νέο μπαρ της Μαυρομιχάλη

Οι δημιουργοί του 'Line Athens' (Νο 12 στα The World's 50 Best Bars 2023) παρουσιάζουν ακόμη ένα πολύ ενδιαφέρον project, που μόλις άνοιξε τις πόρτες του στα Εξάρχεια.

Στο θεατρικό σουρεάλ του "L’ Alchimiste"

Όσο δεν παίρνει sui generis και ατμοσφαιρικό, αυτό το bistrot - cocktail bar των Carattoni αλλάζει τα δεδομένα στην πλατεία Καρύτση.

Οι Fideles "φέρνουν" το καλοκαίρι στο "Bolivar"

Το ιδιαίτερα δημοφιλές ντούο της melodic techno έρχεται στα εγκαίνια του "Bolivar" σηματοδοτώντας την εκκίνηση μιας εκρηκτικής σεζόν.

Γνωρίστε περισσότερες από χίλιες μπίρες στο "World of Beer Festival"

Ένα τριήμερο φεστιβάλ στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων με άφθονη μπίρα από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού, μουσικές, συναυλίες, games, free beer tastings και stand up comedy show.