Εκατό διπλές προσκλήσεις για το συναρπαστικό «Συμβολαιογράφο» με το νέο διαγωνισμό του THE PASS by Schweppes

Δείξε χαρακτήρα και κέρδισε την επόμενη εμπειρία σου στην πόλη.

Εκατό διπλές προσκλήσεις για το συναρπαστικό «Συμβολαιογράφο» με το νέο διαγωνισμό του THE PASS by Schweppes

Για όσους ξέρουν να αναγνωρίζουν τη χαρακτηριστική σπιρτάδα του ανθρακούχου Schweppes, το ταξίδι δεν σταματά. Ύστερα από την κινηματογραφική πρεμιέρα του «Ο κόσμος σου ανήκει» παρουσία του σκηνοθέτη Ρομέν Γαβράς, ένα νέο ραντεβού αποκλειστικά για τα μέλη του THE PASS by Schweppes ξεσηκώνει το θεατρόφιλο κοινό της πόλης.

«Ο Συμβολαιογράφος», η περίφημη νουβέλα του λόγιου Αλέξανδρου Ρίζου Ραγκαβή που είχε αφήσει ιστορία τόσο συγγραφικά όσο και τηλεοπτικά (αργότερα) με την ομώνυμη σειρά από τον Γιώργο Μιχαηλίδη, μεταφέρεται στο θεατρικό πάλκο και κάνει πρεμιέρα μπροστά από τα μέλη του premium Schweppes club.

Εκατό διπλές προσκλήσεις για το συναρπαστικό «Συμβολαιογράφο» με το νέο διαγωνισμό του THE PASS by Schweppes - εικόνα 1

Στο θέατρο Χώρα, στα σκηνοθετικά χέρια του Πέτρου Ζούλια, η συναρπαστική ιστορία εποχής μάς μεταφέρει στην Κεφαλονιά του 19ου αιώνα, πλέκοντας το σασπένς γύρω από τη δολοφονία ενός κόντε και την ύπαρξη δύο διαθηκών. Κατηγορίες εναντίον αθώων, αυτοκτονίες, απάτες, ερωτικές ιστορίες καταδικασμένες σε αδιέξοδο και μπόλικες ραδιουργίες πυροδοτούν το δικαστικό θρίλερ, με τον Σταμάτη Φασουλή στο ρόλο του συμβολαιογράφου Σιορ Τάπας να κινεί τα νήματα της πλεκτάνης ανάμεσα σε ένα εξίσου δυνατό καστ ηθοποιών (Αντώνης Λουδάρος, Ευγενία Δημητροπούλου, Κώστας Φαλελάκης κ.ά.). Εκατό μέλη του THE PASS by Schweppes έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν από μία διπλή πρόσκληση για την πρώτη παράσταση του έργου, την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου. Εσύ θα το χάσεις;

Για να διεκδικήσεις τις προσκλήσεις του συγκεκριμένου διαγωνισμού αλλά και τα δώρα νέων κληρώσεων που ανακοινώνονται συνεχώς, το μόνο που χρειάζεται είναι να γίνεις μέλος στο premium club του Schweppes. Δείξε χαρακτήρα, μπες στον κόσμο του THE PASS, πάρε μέρος στους διαγωνισμούς και ένα μεγάλο ταξίδι εμπειριών σε περιμένει.

Περισσότερες πληροφορίες

Ο Συμβολαιογράφος

  • Δράμα
  • Διάρκεια: 130 '

Μία κλασική αστυνομική νουβέλα, γεμάτη έρωτες, μυστικά και συνομωσίες, που διαδραματίζεται στην Κεφαλονιά του 19ου αιώνα και συναγωνίζεται επάξια τα σύγχρονα ψυχολογικά θρίλερ.

Χώρα

Αμοργού 20

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

WORLD OF Beer: Ετοιμάσου για 3 ημέρες γεμάτες μπίρα, μουσική και διασκέδαση!

Από τις 10 έως τις 12 Μαΐου 2024, ζήσε από κοντά τη μοναδική εμπειρία του μεγαλύτερου φεστιβάλ μπίρας στην Ελλάδα και απόλαυσε αμέτρητα είδη μπίρας από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
23/04/2024

Στο 'Island' κι αυτό το καλοκαίρι

Το hot spot της αθηναϊκής Ριβιέρας επανέρχεται για μία ακόμη σεζόν.

Το 'Baba Au Rum' παραδίδει την μπάρα του στο συριανό 'Theosis'

Ένα ξεχωριστό pop-up με δύο από τα κορυφαία ελληνικά μπαρ, την Τρίτη 23 Απριλίου.

Πρώτη ματιά στο 'Walk In Athens', το νέο μπαρ της Μαυρομιχάλη

Οι δημιουργοί του 'Line Athens' (Νο 12 στα The World's 50 Best Bars 2023) παρουσιάζουν ακόμη ένα πολύ ενδιαφέρον project, που μόλις άνοιξε τις πόρτες του στα Εξάρχεια.

Στο θεατρικό σουρεάλ του "L’ Alchimiste"

Όσο δεν παίρνει sui generis και ατμοσφαιρικό, αυτό το bistrot - cocktail bar των Carattoni αλλάζει τα δεδομένα στην πλατεία Καρύτση.

Οι Fideles "φέρνουν" το καλοκαίρι στο "Bolivar"

Το ιδιαίτερα δημοφιλές ντούο της melodic techno έρχεται στα εγκαίνια του "Bolivar" σηματοδοτώντας την εκκίνηση μιας εκρηκτικής σεζόν.

Γνωρίστε περισσότερες από χίλιες μπίρες στο "World of Beer Festival"

Ένα τριήμερο φεστιβάλ στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων με άφθονη μπίρα από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού, μουσικές, συναυλίες, games, free beer tastings και stand up comedy show.