Το πρώτο ελληνικό pop-up bar θα σας σερβίρει το ρακόμελο αλλιώς!

To «Roots rakomelo bar» θα επαναπροσδιορίσει ό,τι γνωρίζατε για τα στέκια με ελληνικά αποστάγματα.

Το πρώτο ελληνικό pop-up bar θα σας σερβίρει το ρακόμελο αλλιώς!

Τα ελληνικά λικέρ Roots πήραν την πρωτοβουλία να ανοίξουν το πρώτο pop-up ρακομελάδικο και από τις 23 Νοεμβρίου έως τις 23 Ιανουαρίου θα σας σερβίρει παραδοσιακά αποστάγματα, όπως δεν τα έχετε ξαναδεί.

Έχει στηθεί σε ένα ζεστό χώρο, όμορφα διαμορφωμένο, στο υπόγειο του Yoleni’s Greek Gastronomy center στο Κολωνάκι και θα λειτουργεί κάθε μέρα από τις 5 το απόγευμα μέχρι αργά το βράδυ, ενώ κάθε εβδομάδα ετοιμάζουν ιδιαίτερα events.

Το πρώτο ελληνικό pop-up bar θα σας σερβίρει το ρακόμελο αλλιώς! - εικόνα 1

Θα κάνετε μια στάση για δημιουργικά ποτά και ευφάνταστα food pairing και θα έχετε να επιλέξετε από ένα μενού χωρισμένο σε τρία σκέλη: Τα Roots Perfect serves, όπως για παράδειγμα το παραδοσιακό ρακόμελο που θα το ζεσταίνουν σε ειδικό χειροποίητο σκεύος ή το ιδιαίτερο σερβίρισμα μαζί με καφέ κρύας εκχύλισης. Το δεύτερο σκέλος μας συστήνει τα comford drinking, δηλαδή εύκολα και ελαφριά all day ποτά. Τέλος, το τρίτο σκέλος είναι τα Roots around the world, με ιδιαίτερες συνταγές όπως σερβίρονται σε βραβευμένα και επιλεγμένα bar του εξωτερικού. Θα συνοδεύσετε τα ποτά σας με μοναδικές γεύσεις από την παλέτα ελληνικών υλικών και τη φαντασία της ομάδας των creative culinary specialists της Yoleni’s.

Ό,τι φάτε και ό,τι πιείτε να ξέρετε πως θα είναι διαθέσιμα για πώληση, όπως και τα χειροποίητα σκεύη, τα ποτήρια και οι ειδικές συσκευές. Και επειδή πλησιάζουν οι γιορτές, στο Gift Box showroom που έχει διαμορφωθεί στο –1 επίπεδο της Yoleni’s, θα έχετε την δυνατότητα να εξερευνήσετε και να δημιουργήσετε τις δικές σας συνθέσεις δώρου με παραδοσιακές ελληνικές γεύσεις. Διαθέσιμα θα είναι, επίσης, και συλλεκτικά δώρα που έχει επιμεληθεί ο ζωγράφος Θανάσης Λάλας.

Το πρώτο ελληνικό pop-up bar θα σας σερβίρει το ρακόμελο αλλιώς! - εικόνα 2

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

Τα πιο δημοφιλή ποτά του πλανήτη αυτή τη στιγμή

Όλα όσα έδειξε η έγκριτη λίστα του Drinks International για το 2024.

Το Monkey Shoulder αναζητά τους καλύτερους bartenders

Το Ultimate Bartender Championship έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

Oliver Hunteman και Νick Warren έρχονται αυτό το ΣΚ στο "Bolivar"

Ο Μάης ξεκινά γεμάτος χορό στην παραλιακή.

Για bar hopping στη Λευκωσία

Η πρωτεύουσα της Κύπρου διαθέτει μια μπαρ σκηνή, με εντελώς δικά της χαρακτηριστικά και μπόλικες πινέζες που σερβίρουν κάτι παραπάνω από καλοφτιαγμένα ποτά.

WORLD OF Beer: Ετοιμάσου για 3 ημέρες γεμάτες μπίρα, μουσική και διασκέδαση!

Από τις 10 έως τις 12 Μαΐου 2024, ζήσε από κοντά τη μοναδική εμπειρία του μεγαλύτερου φεστιβάλ μπίρας στην Ελλάδα και απόλαυσε αμέτρητα είδη μπίρας από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού.