Στο Ciel θα πάμε για cocktails και all day brunch με θέα την Ακρόπολη

Το νέο hot spot στο ιστορικό κέντρο της πόλης έχει κοσμοπολίτικη αύρα και θέα που απλά δεν υπάρχει!

Στο Ciel θα πάμε για cocktails και all day brunch με θέα την Ακρόπολη

Tο «Ciel» άνοιξε τις πόρτες του τον περασμένο Οκτώβρη και έχει ήδη γίνει το «place to be» για all day εξορμήσεις αγναντεύοντας την πόλη από ψηλά. Αυτό οφείλεται σίγουρα στην εξαιρετική τοποθεσία του και τη μαγευτική θέα στο ιστορικό κέντρο, αλλά και στις προτάσεις του σε signature cocktails και brunch που σερβίρεται από το πρωί μέχρι αργά το βράδυ (!).

Στο Ciel θα πάμε για cocktails και all day brunch με θέα την Ακρόπολη - εικόνα 1

Πρόκειται για ένα ντιζαϊνάτο all day bar που εκτείνεται σε δύο επίπεδα και το όλο εγχείρημα υπογράφει ο interior designer Νίκος Κορωνιός. Ξεκινώντας από την ταράτσα με την «boho» αισθητική, επικρατεί το λευκό με διάσπαρτες πινελιές από σικ χρωματισμούς και το όλο σκηνικό σε μεταφέρει σε μπαρ κοσμοπολίτικου νησιού. Αν ο καιρός το επιτρέπει, θα ανεβείτε στην ανοιχτή ταράτσα του για να χαλαρώσετε με ένα cocktail στα stool του roof-bar ή σε κάποιο από τα τραπέζια του, έχοντας περιμετρική θέα την Ακρόπολη, το Λυκαβηττό και το Ναό του Ηφαίστου…

Διαφορετικά θα βολευτείτε μια χαρά στον εσωτερικό του χώρο και στο δεύτερο επίπεδο με το αρχιτεκτονικό στυλ, όπου το σκηνικό συνθέτουν οι γυμνές κολώνες και οι εντυπωσιακές απεικονίσεις στους τοίχους από τον ζωγράφο Ampe Fereira. Τα λιτά έπιπλα και τα καταπράσινα φυτά διαμορφώνουν γωνιές για όλες τις στιγμές της ημέρας και το σίγουρο είναι ότι όποια γωνιά και αν επιλέξετε, θα έχετε μοναδική θέα από τις τζαμαρίες που βρίσκονται περιμετρικά στον χώρο.

Στο Ciel θα πάμε για cocktails και all day brunch με θέα την Ακρόπολη - εικόνα 2

Στο Ciel θα πάτε από το πρωί για καφέ, για να δουλέψετε σε μία ησυχη γωνιά ή για πρωινό και lunch break με τους φίλους σας και θα μείνετε μέχρι αργά το βράδυ για signature cocktails και ρομαντικές τετ α τετ συναντήσεις με φόντο την Ακρόπολη. Η cocktail list αποτελείται από 12 signature προτάσεις, που μπορούν να καλύψουν όλα τα γούστα. Εμείς ξεχωρίσαμε το άκρως γευστικό «Meet Coco» με βάση το Gin, καρύδα, λίτσι και αλάτι σε τέλεια ισορροπία, αλλά και το μεσογειακό «Acropolis Sunset» με βότκα και αρωματική μαστίχα σε συνδυασμό με δροσερά φύλλα βασιλικού, γλυκό αμύγδαλο και μανταρίνι.

Στο Ciel θα πάμε για cocktails και all day brunch με θέα την Ακρόπολη - εικόνα 3

Για να συνοδεύσετε τα cocktails σας, έχετε να επιλέξετε από έναν εκτενή κατάλογο για brunch και ελαφριά γεύματα από την all day μεσογειακή κουζίνα του, με γεύσεις εμπνευσμένες από τις κλασικές συνταγές της γιαγιάς, αλλά σε μοντέρνα εκδοχή. Στα highlights είναι σίγουρα οι 7 διαφορετικοί τρόποι για να απολαύσετε τα αυγά σας, από μπένεντικτ μέχρι παραδοσιακό καγιανά, η χειροποίητη πίτσα με ολόφρεσκα υλικά και σούπερ λεπτή ζυμή, αλλά και νόστιμα ζουμερά burgers.

Ιδανικά θα συνοδεύσετε το κρασί σας με τις ποικιλίες τυριών και αλλαντικών ή εκλεκτών κρεατικών. Τέλος, δεν θα παραλήψετε να δοκιμάσετε και τις γλυκές προτάσεις του καταλόγου, όπως τα ονειρεμένα pancakes με πραλίνα και φρούτα του δάσους ή με κρέμα τιραμισού και φράουλες...

Περισσότερες πληροφορίες

Ciel

Μνησικλέους 2 & Μητροπόλεως, Μοναστηράκι
  • Bars

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

WORLD OF Beer: Ετοιμάσου για 3 ημέρες γεμάτες μπίρα, μουσική και διασκέδαση!

Από τις 10 έως τις 12 Μαΐου 2024, ζήσε από κοντά τη μοναδική εμπειρία του μεγαλύτερου φεστιβάλ μπίρας στην Ελλάδα και απόλαυσε αμέτρητα είδη μπίρας από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
23/04/2024

Στο 'Island' κι αυτό το καλοκαίρι

Το hot spot της αθηναϊκής Ριβιέρας επανέρχεται για μία ακόμη σεζόν.

Το 'Baba Au Rum' παραδίδει την μπάρα του στο συριανό 'Theosis'

Ένα ξεχωριστό pop-up με δύο από τα κορυφαία ελληνικά μπαρ, την Τρίτη 23 Απριλίου.

Πρώτη ματιά στο 'Walk In Athens', το νέο μπαρ της Μαυρομιχάλη

Οι δημιουργοί του 'Line Athens' (Νο 12 στα The World's 50 Best Bars 2023) παρουσιάζουν ακόμη ένα πολύ ενδιαφέρον project, που μόλις άνοιξε τις πόρτες του στα Εξάρχεια.

Στο θεατρικό σουρεάλ του "L’ Alchimiste"

Όσο δεν παίρνει sui generis και ατμοσφαιρικό, αυτό το bistrot - cocktail bar των Carattoni αλλάζει τα δεδομένα στην πλατεία Καρύτση.

Οι Fideles "φέρνουν" το καλοκαίρι στο "Bolivar"

Το ιδιαίτερα δημοφιλές ντούο της melodic techno έρχεται στα εγκαίνια του "Bolivar" σηματοδοτώντας την εκκίνηση μιας εκρηκτικής σεζόν.

Γνωρίστε περισσότερες από χίλιες μπίρες στο "World of Beer Festival"

Ένα τριήμερο φεστιβάλ στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων με άφθονη μπίρα από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού, μουσικές, συναυλίες, games, free beer tastings και stand up comedy show.