Ο θρύλος των bar Charles Schumann στην Αθήνα!

Το Clumsies φέρνει τον θρυλικό Charles Schumann στην Αθήνα, οργανώνοντας μία και μοναδική ιδιωτική προβολή της ταινίας «Bar talks by Schumann»

Ο θρύλος των bar Charles Schumann στην Αθήνα!

Το Clumsies φέρνει τον θρυλικό Charles Schumann στην Αθήνα, οργανώνοντας μία και μοναδική ιδιωτική προβολή της ταινίας «Bar talks by Schumann»

Ο θρύλος των bar Charles Schumann στην Αθήνα! - εικόνα 1

Το Clumsies που μας έχει συνηθίσει στις πρωτοπόρες ενέργειες στην μπαρίστικη κοινότητα, αυτή την φορά φέρνει τον Charles Schumann, τον άνθρωπο που διαμόρφωσε και επηρέασε όσο λίγοι την παγκόσμια bartending σκηνή και εξασφάλισε την προβολή της ταινίας του «Bar Talks by Schumann».
Παλιοί και νέοι bartenders αντλούν έμπνευση από τη μεγάλη εμπειρία και πορεία του, ενώ δεν λείπουν από καμία ενημερωμένη μπαρίστικη βιβλιοθήκη τα best sellers βιβλία του «American Bar : The Artistry of Mixing Drinks» και «Tropical Bar Book : Drinks&Stories» .

Ο Charles Schumann, ιδιοκτήτης και του ομώνυμου εμβληματικού bar στο Μόναχο που συγκαταλέγεται στην λίστα με τα 50 καλύτερα bar στον κόσμο, έχει σημαδέψει το χώρο του bartending, καθώς η βοήθειά του ήταν καθοριστική για την αναβάθμιση των επαγγελμάτων του bartender και του σερβιτόρου, ενώ συγχρόνως άνοιξε το δρόμο για την δημιουργία κορυφαίων bar ανά τον κόσμο. Δεν είναι τυχαίο ότι για την αξιοθαύμαστη έως τώρα πορεία του τιμήθηκε το 2017 με το βραβείο «a Lifetime Achievement Award» από τα 11ατα Annual Spirited Awards.

Ο θρύλος των bar Charles Schumann στην Αθήνα! - εικόνα 2

Όσοι καταφέρετε να εξασφαλίσετε πρόσκληση για την ιδιωτική προβολή της ταινίας «Bar Talks by Schumann» της γερμανίδας σκηνοθέτιδας Marieke Schroeder, θα τον απολαύσετε επί της οθόνης να σας αποκαλύπτει τα επτασφράγιστα μυστικά του bartending. Ετοιμαστείτε για ένα ταξίδι στην Νέα Υόρκη, στην Αβάνα και το Τόκυο, όπου ο χαρισματικός Schumann θα σας ξεναγήσει στα καλύτερα bars παγκοσμίως, πιάνοντας «ψιλοκουβέντα» με τους ήρωες των bar, ανταλλάσσοντας ιδέες, τεχνικές γνώσεις και μπαρίστικες ιστορίες.

Σημειώστε ότι μετά την λήξη της προβολής θα ακολουθήσει cocktail party στο Clumsies, όπου εκεί θα βρίσκεται ο ίδιος ο Charles Schumann και οι προσκεκλημένοι θα έχουν την δυνατότητα να τον γνωρίσουν από κοντά και να ανταλλάξουν απόψεις για την σύγχρονη bartending σκηνή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι χορηγός του όλου εγχειρήματος είναι το gin Bombay Sapphire, που στηρίζει κάθε μορφή τέχνης, ενώ αποτελεί εκλεκτή επιλογή των bartenders παγκοσμίως.

Info: Για προσκλήσεις επικοινωνήστε με το Clumsies : 2103232682, info@clumsies.gr
Η προβολή της ταινίας θα γίνει την Τετάρτη 30 Μαΐου στις 19:00 στον κινηματογράφο Embassy NovaCinema Odeon (Πατριάρχου Ιωακείμ 5, Αθήνα)

Περισσότερες πληροφορίες

Clumsies (The)

Πραξιτέλους 30, κέντρο
  • Bars

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

WORLD OF Beer: Ετοιμάσου για 3 ημέρες γεμάτες μπίρα, μουσική και διασκέδαση!

Από τις 10 έως τις 12 Μαΐου 2024, ζήσε από κοντά τη μοναδική εμπειρία του μεγαλύτερου φεστιβάλ μπίρας στην Ελλάδα και απόλαυσε αμέτρητα είδη μπίρας από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
23/04/2024

Στο 'Island' κι αυτό το καλοκαίρι

Το hot spot της αθηναϊκής Ριβιέρας επανέρχεται για μία ακόμη σεζόν.

Το 'Baba Au Rum' παραδίδει την μπάρα του στο συριανό 'Theosis'

Ένα ξεχωριστό pop-up με δύο από τα κορυφαία ελληνικά μπαρ, την Τρίτη 23 Απριλίου.

Πρώτη ματιά στο 'Walk In Athens', το νέο μπαρ της Μαυρομιχάλη

Οι δημιουργοί του 'Line Athens' (Νο 12 στα The World's 50 Best Bars 2023) παρουσιάζουν ακόμη ένα πολύ ενδιαφέρον project, που μόλις άνοιξε τις πόρτες του στα Εξάρχεια.

Στο θεατρικό σουρεάλ του "L’ Alchimiste"

Όσο δεν παίρνει sui generis και ατμοσφαιρικό, αυτό το bistrot - cocktail bar των Carattoni αλλάζει τα δεδομένα στην πλατεία Καρύτση.

Οι Fideles "φέρνουν" το καλοκαίρι στο "Bolivar"

Το ιδιαίτερα δημοφιλές ντούο της melodic techno έρχεται στα εγκαίνια του "Bolivar" σηματοδοτώντας την εκκίνηση μιας εκρηκτικής σεζόν.

Γνωρίστε περισσότερες από χίλιες μπίρες στο "World of Beer Festival"

Ένα τριήμερο φεστιβάλ στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων με άφθονη μπίρα από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού, μουσικές, συναυλίες, games, free beer tastings και stand up comedy show.