Yupiyaya warm-up party στο Ρομάντσο

Πριν δονήσει τη Δονούσα, το τριήμερο μουσικό φεστιβάλ Yipiyaya κάνει ζέσταμα με pre-party στην ταράτσα του Ρομάντσο.

Yupiyaya warm-up party στο Ρομάντσο

Πριν δονήσει τη Δονούσα, το τριήμερο μουσικό φεστιβάλ Yipiyaya κάνει ζέσταμα την Κυριακή 20 Μαΐου με pre-party στην ταράτσα του Ρομάντσο.

Yupiyaya warm-up party στο Ρομάντσο - εικόνα 1

Την Κυριακή 20 Μαΐου το κέντρο της Αθήνας θα μυρίσει πέλαγος Κυκλάδων, με το Yupiyaya 2018 να φέρνει αέρα από Αιγαίο στην γοητευτική ταράτσα του Ρομάντσο: το φεστιβάλ που κάθε καλοκαίρι δονεί τη Δονούσα μετατρέποντας τον Κέδρο σε επίκεντρο του καλοκαιρινού party moood, την Κυριακή 20 Μαΐου θα ζεστάνει τα decks και τους φετινούς καλεσμένους του με ένα ξεσηκωτικό warm-up party.

Yupiyaya warm-up party στο Ρομάντσο - εικόνα 2

Στα πλαίσια του Yupiyaya, oι δημοφιλέστεροι DJs του εγχώριου στερεώματος και μια εκλεκτική λίστα ζωντανών εμφανίσεων από μερικούς απ’ τους πιο ενδιαφέροντες καλλιτέχνες της ελληνικής σκηνής, μετατρέπουν κάθε χρόνο την παραλία του Κέδρου στο μαγευτικό σκηνικό ενός αξέχαστου τριημέρου. Είναι προφανές λοιπόν, ότι με αρκετούς από τους guests του Yupiyaya 2018 να αναλαμβάνουν τα decks στην ταράτσα του Ρομάντσο, η βραδιά εγγυημένα θα τραβήξει μέχρι τις μικρές ώρες της νύχτας. Η δωρεάν είσοδος του πάρτι θα ανοίξει στις 7 το απόγευμα.

Περισσότερες πληροφορίες

Ρομάντσο

Αναξαγόρα 3-5, Ομόνοια
  • Βινιέτες Τεχνών - City life

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

WORLD OF Beer: Ετοιμάσου για 3 ημέρες γεμάτες μπίρα, μουσική και διασκέδαση!

Από τις 10 έως τις 12 Μαΐου 2024, ζήσε από κοντά τη μοναδική εμπειρία του μεγαλύτερου φεστιβάλ μπίρας στην Ελλάδα και απόλαυσε αμέτρητα είδη μπίρας από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
23/04/2024

Στο 'Island' κι αυτό το καλοκαίρι

Το hot spot της αθηναϊκής Ριβιέρας επανέρχεται για μία ακόμη σεζόν.

Το 'Baba Au Rum' παραδίδει την μπάρα του στο συριανό 'Theosis'

Ένα ξεχωριστό pop-up με δύο από τα κορυφαία ελληνικά μπαρ, την Τρίτη 23 Απριλίου.

Πρώτη ματιά στο 'Walk In Athens', το νέο μπαρ της Μαυρομιχάλη

Οι δημιουργοί του 'Line Athens' (Νο 12 στα The World's 50 Best Bars 2023) παρουσιάζουν ακόμη ένα πολύ ενδιαφέρον project, που μόλις άνοιξε τις πόρτες του στα Εξάρχεια.

Στο θεατρικό σουρεάλ του "L’ Alchimiste"

Όσο δεν παίρνει sui generis και ατμοσφαιρικό, αυτό το bistrot - cocktail bar των Carattoni αλλάζει τα δεδομένα στην πλατεία Καρύτση.

Οι Fideles "φέρνουν" το καλοκαίρι στο "Bolivar"

Το ιδιαίτερα δημοφιλές ντούο της melodic techno έρχεται στα εγκαίνια του "Bolivar" σηματοδοτώντας την εκκίνηση μιας εκρηκτικής σεζόν.

Γνωρίστε περισσότερες από χίλιες μπίρες στο "World of Beer Festival"

Ένα τριήμερο φεστιβάλ στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων με άφθονη μπίρα από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού, μουσικές, συναυλίες, games, free beer tastings και stand up comedy show.