Back to the roots week σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Μιλάνο, Λονδίνο και Παρίσι

Ένα εβδομαδιαίο event μας κανεί να επιστρέψουμε στις ρίζες με τα Finest Roots Liqueurs.

Back to the roots week σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Μιλάνο, Λονδίνο και Παρίσι

Επιστροφή στις ρίζες με τα Finest Roots Liqueurs...

Back to the roots week σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Μιλάνο, Λονδίνο και Παρίσι - εικόνα 1

Αυτή την εβδομάδα έως τις 20 Μαΐου, τα Roots liqueurs μας προτρέπουν σε ένα γευστικό ταξίδι με στάσεις σε bars της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης, του Μιλάνου, του Λονδίνου και του Παρισιού και αποσκευές μοναδικά cocktails με αρώματα, βότανα και γεύσεις που ξυπνούν μνήμες.

Η φιλοσοφία της Εβδομάδας “Back to the roots” δεν είναι άλλη από την επιστροφή στην φρεσκάδα των πρώτων υλών, στην απλότητα των μίξεων και στην σοφία των πανάρχαιων συνταγών. Όπως ακριβώς το οραματίστηκαν ο Νίκος και Μάνος Σμυρλάκης, τα αδέρφια που δημιούργησαν τα Finest Roots liqueurs, την premium σειρά ελληνικών λικέρ, που έχει ταξιδέψει σε διάφορες γωνιές του κόσμου μεταφέροντας την ελληνική παράδοση.

Back to the roots week σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Μιλάνο, Λονδίνο και Παρίσι - εικόνα 2

Τα bar που συμμετέχουν από διαφορετικά σημεία του χάρτη, μας προτείνουν να απολαύσουμε τα premium liqueurs (Roots Rakomelo, Roots Mastic, Roots Kanela, Roots Diktamo) σε cocktails με χαμηλούς αλκοολικούς βαθμούς, που χαρακτηρίζονται για την απλότητα και την φρεσκάδα τους και που έχουν να μας διηγηθούν ιστορίες όχι μόνο για τις ρίζες τους, αλλά και για την υπεύθυνη διαχείριση και βιωσιμότητα των υλικών, με σκοπό την αφύπνιση της οικολογικής μας συνείδησης.
Στα πλαίσια της “Back to the roots week” μας περιμένουν ιδιαίτερα μουσικά events, για να βιώσουμε ολοκληρωμένα και με όλες μας τις αισθήσεις την επιστροφή στις ρίζες.

Συγκεκριμένα την Πέμπτη 17/5 στο White Spoon θα πραγματοποιηθεί συναυλία των “ΓΙΟΡ ΛΩΚΑΛΣ - μουσικοί της διπλανής πόρτας” Vol. 2, σε Acoustic Live Sessions, με τους Katerine Duska | Pelion Rivers | Amalia | Gautier Velissaris, ενώ την Παρασκευή 18/5 θα πραγματοποιηθεί συναυλία των Acoustic view στο Rey Pablo.

Back to the roots week σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Μιλάνο, Λονδίνο και Παρίσι - εικόνα 3

Τα bars που συμμετέχουν στην εβδομάδα “Back to the roots”και θα σερβίρουν τις δικές τους ιδιαίτερες μείξεις με Roots liqueurs θα τα βρείτε στο www.backtotherootsproject.com

Αθήνα :
Big Spoon, Bootleg, The Bank Job, Bartesera, Brokies Moodbar, Couleur Locale, The Dalliance House, Feedελ, Garazaki, Meerkat cocktail safari, Rey Pablo, Streetwise, Spiti bar, White Spoon,Grande Bretagne,

Θεσσαλονίκη :
Γορίλας, Μέντα, U-Bar Project,Tribeca, Vogatsikou 3

Back to the roots week σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Μιλάνο, Λονδίνο και Παρίσι - εικόνα 4

Υπόλοιπη Ελλάδα :
Kellari (Αλεξανδρούπολη), Spitaki cocktail bar (Ιωάννινα), Blue Gin cocktail bar (Ιωάννινα), Gallaria (Πιερία), Ios palace Hotel&Spa (Ίος), Μargarita bar (Ίος), Pura Vida (Χίος), Mylos (Kάστος)

Μιλάνο :
El Brellin café, Bulk, Barrier, Banco, Octavius bar at the stage Milano, Twist on classic, Rita & cocktails, Bulgari Hotel

Υπόλοιπος κόσμος :
Churchill bar (Λονδίνο), Toto (Newcastle), Oriole (Λονδίνο), Yaya (Παρίσι), American bar at the Savoy, La zanzara (Ρώμη), freni e frizioni ( Ρώμη), Rosso (Ρώμη)

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

"Villa Grigio": Κοκτέιλ αλά ιταλικά

Μπορεί ένα aperitivo bar να σε διακτινίσει στις ιταλικές ακτές ενώ δεν έχεις κουνήσει ρούπι από την Αθήνα;

Η Central Wine Fair επιστρέφει στην Αθήνα

Με μεγάλη συμμετοχή οινοποιείων και πληθώρα κρασιών, η Central Wine Fair 2022 έρχεται ξανά, τη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου.

Γιώργο Καστρίτη (Cosmonauts), ποιος φέρνει το χάος στο "Club 22";

Λίγο πριν το πολυαναμενόμενο Chaos Festival, μιλάμε με έναν από τους διοργανωτές για το line up, το μέλλον της εγχώριας dance σκηνής αλλά και πώς θα απολαύσουμε (με ασφάλεια) τον διήμερο χορευτικό μαραθώνιο.

Η ιστορία και η συνταγή του Americano

Ο πατέρας του Negroni, η πορεία του στους αιώνες και η συνταγή του.

Πόσο έτοιμος νιώθεις για το πρώτο super premium gin;

Η Granikal φέρνει στην Ελλάδα το πολυβραβευμένο spirit Martin Miller’s Gin.

Ένας επτάωρος μουσικός μαραθώνιος στο Ωδείο Αθηνών

Οι Red Axes, Jay Jay και K.atou έρχονται για να χορέψουν την Αθήνα στο επόμενο των Κυριακάτικο Eden party του Plisskën Festival.