Τα επόμενα DJ events που θα ταρακουνήσουν τους clubbers

Από το θεαματικό Afterlife των Tale of Us μέχρι την εμφάνιση του Sven Väth στο «Bolivar», αυτά είναι τα DJ events για τα οποία προτείνουμε να εξασφαλίσεις έγκαιρα εισιτήριο.

Τα επόμενα DJ events που θα ταρακουνήσουν τους clubbers

Οι Έλληνες promoters και οι ομάδες συνεχίζουν ακάθεκτοι τις μετακλήσεις αναγνωρισμένων ονομάτων και concepts, δημιουργώντας μεγάλες προσδοκίες από τα πάρτι που θα ακολουθήσουν μετά το Πάσχα και κατά την καλοκαιρινή περίοδο. Από το θεαματικό Afterlife των Tale of Us μέχρι την εμφάνιση του Sven Väth στο «Bolivar», αυτά είναι τα DJ events για τα οποία προτείνουμε να εξασφαλίσεις έγκαιρα εισιτήριο.

Τα επόμενα DJ events που θα ταρακουνήσουν τους clubbers - εικόνα 1
Ατμοσφαιρικά ηχοτοπία από τους Tale of Us στην αθηναϊκή εκδοχή του διάσημου Afterlife party

Το μεγάλο νέο που ανακοινώθηκε πριν από μερικές ημέρες είναι ότι οι Tale of Us θα μεταφέρουν τη σειρά των Afterlife parties στο «Hï Ibiza», εκεί όπου πρωτοπαρουσίασαν αυτό το ιδιαίτερο και θεαματικό concept όταν ο χώρος στέγαζε το θρυλικό «Space». Αν το «Λευκό Νησί» δεν συμπεριλαμβάνεται στα καλοκαιρινά σας σχέδια, μην απογοητεύεστε. Εδώ στην Αθήνα θα έχουμε την ευκαιρία να πάρουμε μια πρώτη γεύση από τα όσα έχει ετοιμάσει το δίδυμο Carmine Conte - Matteo Milleri το Σάββατο 21/4 στο «PassPort Κεραμεικός». Αν και οι Tale of Us ήρθαν δύο φορές στην Αθήνα την περασμένη χρονιά κι έπαιξαν μπροστά στο ηλιοβασίλεμα σε ένα σύντομο residency στη Μύκονο, το ελληνικό κοινό δείχνει να μη χορταίνει την ατμοσφαιρική τους techno και τις αρτίστικες αναφορές με τις οποίες περιτυλίγουν τα Afterlife.

Στην αθηναϊκή εκδοχή αυτού του party, που συνδιοργανώνεται από τους NON και το PIXI και μαθαίνουμε ότι θα είναι ένα preview του οπτικο-ακουστικού θεάματος που θα παρουσιαστεί στην Ίμπιζα (άρα, περιμένουμε ότι πάνω από το κεφάλι μας θα κάνει «βουτιά» η χαρακτηριστική αντρική φιγούρα-σήμα κατατεθέν των Afterlife), μαζί με το δίδυμο που μεταχειρίζεται την techno σαν soundtrack θα εμφανιστούν οι Âme σε live set, οι Hunter/Game και η Tijana T (προπώληση εισιτηρίων στο ticketmaster.gr).

Τα επόμενα DJ events που θα ταρακουνήσουν τους clubbers - εικόνα 2
Οι Kruder & Dorfmeister γιορτάζουν τα 25 χρόνια τους στο ADD, το εναρκτήριο event του Φεστιβάλ Αθηνών

Στις 2/6 το Φεστιβάλ Αθηνών σηκώνει με μια αναπάντεχη –και απολύτως ταιριαστή στη διάθεση ανοίγματος σε νέο κοινό– κίνηση την αυλαία του, αναθέτοντας στο «Six D.O.G.S.» τη διοργάνωση του δωδεκάωρου ADD (Athens Dance Disorder), με DJ και live sets από μια ευρεία γκάμα καλλιτεχνών της ηλεκτρονικής μουσικής. Οι άνθρωποι του «Six D.O.G.S.» θα στήσουν στο σύμπλεγμα της Πειραιώς 260 τρία εσωτερικά κι εξωτερικά stages και θα χρησιμοποιήσουν το αρχείο του Φεστιβάλ Αθηνών για να δημιουργήσουν ένα ιδιαίτερο light και set design. Highlights του ADD είναι η κοινή εμφάνιση των Rhadoo, Petre Inspirescu και Raresh, τριών βασικών εκπροσώπων της ρουμανικής σκηνής, οι οποίοι την έχουν κάνει παγκοσμίως γνωστή μέσα από την πλατφόρμα [a:rpia:r], το επετειακό set των Αυστριακών Kruder & Dorfmeister, που θα γιορτάσουν 25 χρόνια downtempo μουσικής δημιουργίας, καθώς και οι βετεράνοι Like Slater και Speedy J.

Τα επόμενα DJ events που θα ταρακουνήσουν τους clubbers - εικόνα 3
Ο βετεράνος Sven Väth στο πιο πολυαναμενόμενο καλοκαιρινό πάρτι στο «Bolivar Beach Bar»

Καθώς η θερμοκρασία θα ανεβαίνει, το μέχρι τώρα ανακοινωμένο πρόγραμμα του «Bolivar» δείχνει ότι το παραλιακό club φιλοδοξεί να είναι το επίκεντρο του καλοκαιρινού clubbing. Το πιο περιζήτητο event θα είναι σίγουρα η εμφάνιση του Sven Vath στις 22/6, ο οποίος προσκαλείται από (ποιους άλλους;) τους ανθρώπους του Blend. Αν και βρίσκεται πάνω από 30 χρόνια στη σκηνή και τα τελευταία χρόνια απέχει από τις παραγωγές, αυτός ο βετεράνος Γερμανός συνεχίζει να παραμένει επίκαιρος χάρη στη φιλοσοφία του για την techno την οποία κηρύσσει απ’ άκρη σ’ άκρη του πλανήτη με την πλατφόρμα Cocoon. Η συνεργασία του Blend με το «Bolivar» περιλαμβάνει επίσης τη μετάκληση των Joseph Capriati (1/6), Dennis Ferrer (9/6), Loco Dice (29/6) και Nick Warren (17/8).



Μέχρι να συμβούν όλα αυτά, που από την κίνηση στα social media αντιλαμβανόμαστε ότι έχουν κινητοποιήσει τους clubbers σε όλες τις γωνιές της χώρας, τα clubs στα οποία χορέψαμε όλο το χειμώνα συνεχίζουν κανονικά τις μετακλήσεις. Οι Analogue θα κλείσουν τη σεζόν με τους Karenn, μια συνέργεια των Βρετανών Blawan και Pariah, που κινούνται στο υβρίδιο της industrial techno – τη σεζόν που τελειώνει αυτός ο οριακός ήχος είχε την τιμητική του και αυτό το πάρτι στο «Six D.O.G.S.» (13/4) θα το επιβεβαιώσει με θορυβώδη τρόπο. Στον ίδιο χώρο θα ακούσουμε στις 20/4, στο πλαίσιο των Q-Sessions του Tolis Q, τον Nick Curly, έναν DJ/παραγωγό που εκτιμάμε ιδιαίτερα για την ιδιαίτερη προσέγγισή του στη house.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

WORLD OF Beer: Ετοιμάσου για 3 ημέρες γεμάτες μπίρα, μουσική και διασκέδαση!

Από τις 10 έως τις 12 Μαΐου 2024, ζήσε από κοντά τη μοναδική εμπειρία του μεγαλύτερου φεστιβάλ μπίρας στην Ελλάδα και απόλαυσε αμέτρητα είδη μπίρας από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
23/04/2024

Στο 'Island' κι αυτό το καλοκαίρι

Το hot spot της αθηναϊκής Ριβιέρας επανέρχεται για μία ακόμη σεζόν.

Το 'Baba Au Rum' παραδίδει την μπάρα του στο συριανό 'Theosis'

Ένα ξεχωριστό pop-up με δύο από τα κορυφαία ελληνικά μπαρ, την Τρίτη 23 Απριλίου.

Πρώτη ματιά στο 'Walk In Athens', το νέο μπαρ της Μαυρομιχάλη

Οι δημιουργοί του 'Line Athens' (Νο 12 στα The World's 50 Best Bars 2023) παρουσιάζουν ακόμη ένα πολύ ενδιαφέρον project, που μόλις άνοιξε τις πόρτες του στα Εξάρχεια.

Στο θεατρικό σουρεάλ του "L’ Alchimiste"

Όσο δεν παίρνει sui generis και ατμοσφαιρικό, αυτό το bistrot - cocktail bar των Carattoni αλλάζει τα δεδομένα στην πλατεία Καρύτση.

Οι Fideles "φέρνουν" το καλοκαίρι στο "Bolivar"

Το ιδιαίτερα δημοφιλές ντούο της melodic techno έρχεται στα εγκαίνια του "Bolivar" σηματοδοτώντας την εκκίνηση μιας εκρηκτικής σεζόν.

Γνωρίστε περισσότερες από χίλιες μπίρες στο "World of Beer Festival"

Ένα τριήμερο φεστιβάλ στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων με άφθονη μπίρα από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού, μουσικές, συναυλίες, games, free beer tastings και stand up comedy show.